Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 08:20:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 398996 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
sve ce to nekako jednom da dodje na svoje
najvaznije je da ti imas mir sa svojim odlukama, a meni licno oprostaj u zivotu znaci i mnogo mi je dobrog doneo, bez obzira kako sam se kasnije ponela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
fala ti Mun, razumijele smo se uglavnom  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

i sad, kako da otresem od sebe smarača? Zašto ljudi imaju taj stav-oprosti,to je hrišćanski-nemajući zapravo pojma šta sve neko prodje zbog tudjeg deficit osjećaja?
Zato sto je ljudski oprostiti u smislu ne gajiti mrznju. Gledam tako neke ljude kada se posvadjaju, to je katastrofa stvar. Kakve tu price pa cak i lazi izadju na videlo i kakvi sve izlivi mrznje to je katastrofa. Neke stvari se kazu u afektu i to je OK jer jbg, ljudi smo pa nam izleti nesto ali kada prodje neko vreme vidis koliko su ti neki ljudi nespremni da se puste te mrznje i tih drugih. U redu, niste vise u ljubavi, ne druzite se vise ili stagod ali pusti neka zive svoje zivote. Ako su ti i ucinili neko zlo, pa dolazi to sve na svoje mesto karmicki, nema potrebe da i ti trujes sebe mrznjom zbog ikoga. Mrznja je losa stvar, indiferentnost je sasvim Ok.  Smile

Popravljanje odnosa je vec komplikovan proces. I to je stvarno na tebi da odlucis. A on licno ne zasluzuje neki oprost u smislu popravljanja odnosa ako nije pitao za tebe 20 godina i kada ti je taj otac i trebao u zivotu Sada ti kada si svoja licnost nesto i ne treba za bilo sta. Sto rece moja pametna baka jednoj zeni sa slicnim problemom: "Sad kad ostareo i treba neko da ga cuva, sad ti trebas njemu". Smile Al eto, ako se nesto stvarno pokajao pa i da makar popricas sa covekom da vidis sta ima da kaze. Ono, ne vidim zlo u tome...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
I-mate 30 Pro
Prastati je glupo...i apsolutno je nebitan razlog zbog  koga je neko,nesto,nekad uradio...kakve to veze ima...i ne radi se tu o tome da li ce on to ponoviti...tu prosto nema nista...jedna praznina...i sto bi lupali glavom...svet je ogroman...ima toliko mesta i ljudi...i bez svakoga se moze...ja mislim da ljudi samo vole taj svoj self opsessed trip...da su oni u centru svega...a istina je da nemaju nikoga osim sebe...samo je nekad put do toga toliko dug da zaborave odakle su posli...a i gde idu...sto kazu rusi...otpravis sve...niko nije toliko vazan...i sta ima veze sto je neko nekome nesto...sta god...znaci on je aminovan od svega...sta god da uradi...to ne mit...nemoj nikoga slusati...radi uvek ono sto tebi odgovara...nikome nista ne dugujes...i nek puse svi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
On je šatro bio ok ali sve češće se miješa, ide mi na savjest, izigrava povrijedjenog 'brata',blabla  provlačeći pitanje mog bezosjećaja. Jbt šta mene boli dupe?
i sad, kako da otresem od sebe smarača? Zašto ljudi imaju taj stav-oprosti,to je hrišćanski-nemajući zapravo pojma šta sve neko prodje zbog tudjeg deficit osjećaja?

најлакше ћеш да се отарасиш тако што ћеш да пристанеш на то што ти траже. Схвати то као жртву, ако ти је тако лакше, немој да размишљаш шта ти добијаш тиме, него шта те кошта и да ти није тешко. А то како ћеш ти после тог виђења реаговати и колико ћеш му дозволити да уђе у твој живот ће бити само твоја одлука.

Ако је једино шт он од тебе сада тражи, да те види, дозволи му ту мрвицу себе. То је као кад треба да идеш код зубара па одлажеш, одлажеш и онда када завршиш са тим осећаш се боље

п.с. по неким досадашњим писањима видела сам да нам се мишљења много разликују по питању ових ствари, нисам била у твој ципелама и ти свакако имаш једно искуство много јаче и начин размиишљања другачији од мене и немам намеру да будем толико претенциозна да се правим да у потпуности разумем то. Баш напротив. Само, из твог тона сада и од раније на ову тему, рекла бих да би се много чега отарасила ако би прегрмела то виђање и помирење, а нико не може тебе да натера и не треба да га гледаш са љубављу да имаш емоције и да се правиш да ти то нешто специјално значи, али то није твоја брига то може евентуално њега да заболи, али је тај ризик вероватно предвидео...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ja bi ga otpravio tamo gde mu ne mesto i ne bi trepnuo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat

Ima taj momenat u saradnji sa mojom porodicom - veliki osmeh i klimanje glavom... i zaboravljanje svega sto su rekli posle toga... Smiley

Do sada je palilo... a ima ih svakakvih... posebno onih koji grebu da se sto vise mesaju u moj zivot, iako nikada nisu ni bili u njemu...
Prosle je bila jedna situacija kada sam rodjaci zamalo otkinula glavu, ali ona je posebna vrsta... Uglavnom ovaj model ponasanja pali... mada je i recenica: "Neces ti meni da govoris gde je sta u mojoj kuci...", pomogla...
Znaci, saslusati, klimati glavom u znak razumevanja, istaci kako ti znas kako je njima tesko... bezocno lagati... tapsati po ramenu... i pustiti ih da odu sa mislju da su nesto postigli... Vremenom se smore...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 13:38:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Tel.Me Your.Number
More teraj to u pm. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 15
Zastava Vicenza
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung sghz510
E pa zdravo dobri moji psiholozi  Smile

Da ne bih otvarala zasebnu temu, ovdje je sasvim prikladno.
Imam problem sledeće prirode.. loš odnos sa ocem usled nepostojanja kontakta još malo pa 2 decenije. E sad, to mi je sve ok jer sam se sa tim odavno 'složila', ali sad je problem njegovo starenje koje izaziva kajanje,a to jedino uspijeva da me smori, ne pogadja me. Preko sina koji je klinac pokušava da se poveže sa mnom, malom sam rekla da se ne miješa i da mogu da budem ok sa njim samo ako ne bude pokušavao da glumi medu dobrića koji će da miri ljude ne znajući zapravo o čemu se radi. On je šatro bio ok ali sve češće se miješa, ide mi na savjest, izigrava povrijedjenog 'brata',blabla  provlačeći pitanje mog bezosjećaja. Jbt šta mene boli dupe?
U jako slicnoj situaciji sam, moj otac  20 godina nije imao kontakt samnom. Imam polu brata za koga nisam znala da postoji. Upoznala sam brata pre 2 godine i videla oca posle 20.
Zasto oprostiti, zato sto je hriscanski, ok. A kako oprostiti kad u mom slucaju otac nikada nije pozvao telefonom da pita kako sam. Kako oprostiti nekome ko nece da dodje u bolnicu da te obidje jer u Srbiji 1999. nije bilo sigurno, plasio se iz Bosne da dodje da mu se nesto ne desi.
Sad mi izigrava nekog oca i dedu mojim cerkama. Ne treba mi otac u 31. godini, kad ga nisam imala kad mi je trebao najvise. Ne oprastam nista i nikad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ima te dece po svetu koja nikad ne saznaju ko su im pravi ocevi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 08:20:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.