Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:35:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399595 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Ma ajde, nisam neka tužibaba. Ovom forumu fali samo još jedna takva tema. Sledeći put obrati pažnju na indirektno omalovažavanje i nipodoštavanje od strane drugih članova a posebno na ovom threadu koji može da te emocionalno i psihički skenja. Ne mene, doduše, no ostale. Tolko. Hvala na čitanju, gos'n Microsoft.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
imam velikih finansijskih problema.  Smile

Uzmeš tetra-hidro-kanabinola, iliti u narodu poznatije kao Marija. Kupiš vreću za boks.

i jednog ferarija tdi i par kurvi za zadnje sedište  Smile

iako nemam ništa protiv ovog american beauty stila lečenja (samosmirivanja), kao student sa finansijskim problemima teško da ćeš moći da ga priuštiš, a lično i ne smatram ga najboljim, jer znam neke koji su se malo zaneli, tj kojima se malo više svideo  Smile

Meni je trening najbolji antistres (u zdravom telu, zdrav duh Wink) pogotovo outdoor kolektivni sportovi, a mogu i individualni, ali onda oni adrenalinski, ali oni su opet skupi Wink boravak na vazduhu i suncu te sam po sebi iscrpi, tako da bolje i jedeš, a i spavaš, što je još jedan od preduslova za uredan život i postepeno vraćanje u normalu. To je ono što svako može, a ostalo prema mogućnostima, razgovor sa devojkom, društvom, izlasci, drurštvene igre, u svakom slučaju bolje to nego instant rešenja sa veštačkim lekovima, koje ne možeš tj. ne treba da piješ u dužem vremenkom periodu.

p.s. pišem laički, tj. ne ulazim u opravdanost uzimanja tih lekova, jer  ne znam kakav tip anksioznosti imaš, da li se javlja samo u odredjenim situacijama, autobus, guzva, lift i koliko je ozbiljan, ali kazem generalno, hemija mi je krajnja solucija, tj slučaj nužde

IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Bez uvrede lepšoj strani ovog foruma, al vi žene ste previše meke kad je u pitanju davanje saveta. A ja se, bogami, nisam šalio kad sam dao savet. Mi muškarci smo bića koja žele adrenalin, a ne jogu kao sredstvo smirivanja. Moramo se izduvat da bi redukovali nivo stresa. Vreća za boks, Marija i stres postaje prošlos'. THC je najučinkovitiji narodni lek za to. Mislim, kad su rastafarijanci bili pod stresom? Čak su i indijanci pre sklapanja raznih dealova pušili lulu mira, da se ne bi pobili. Što dalje implicira da su usporili moždane impulse, sporije teče krv, nivo adrenalina se spušta i stres nestaje. A to rade 2 stvari koje su zasnovane na prirodnoj bazi - nikotin i THC. Simple as that. Pa ti vidi šta je bolje po tebe. A može i seks.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 19:20:23 od pitasburekom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
hehehe, bez uvrede, ali osim ako nisi na istoj, nije mi jasno tvoje tumačenje mog posta

dečko je student sa finansijskim problemima, i ne verujem da ima novca za marihuanu ili bilo koju drugu opojnu drogu (a da se pri tom ne odrekne nekih drugih stvari, na šta mozda nije spreman)

Meni je trening najbolji antistres (u zdravom telu, zdrav duh Wink) pogotovo outdoor kolektivni sportovi, a mogu i individualni, ali onda oni adrenalinski, ali oni su opet skupi Wink 

čudan način da se napiše joga  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
E vidiš, tu grešiš. Prvo - nije teško za nabaviti pogotovo ako živiš u Beogradu ili u regionu. Drugo - nije skupa, tako da nema potrebe da se odriče ovih ili onih stvari. Treće - thc nije opojno(u onom D.E.A. kontekstu) sredstvo niti droga. Možemo je nazvati sredstvo za opuštanje, što je sasvim validna definicija i forumulacija iste. Uostalom, pravilo ekvivalentne razmene :

"Да бисте добили, нешто једнаке вредности мора бити изгубљено."

Što je multi-univerzalno. Il će zbavit sredstvo za opuštanje ( Smile) i relaksirat um, duh pa i telo ili će izgubiti živce tražeći neke "proverene metode" i Jopet se naći na startu.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 19:48:08 od pitasburekom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
o tome da li mu je teško da nabavi, tj. finansira, i kolike mu količine trebaju, sam će odgovoriti, ja ovako iz svog ugla, cenim da neće lako, jer inače ne bi isticao lošu finansijsku situaciju, ali očigledno ni tu definiciju ne tumačimo isto Wink
što se tiče def. za marihuanu, ok mogu da se slozim i sa sredstvom za opuštanje, mada je i opojno sredstvo (ne u D.E.A. konekstu), tj laka droga

"Да бисте добили, нешто једнаке вредности мора бити изгубљено."

da, ali to izgubljeno ne mora da bude u novcu, moze da bude u litrima znoja, dzulima kalorija...

E vidiš, tu grešiš.

ne mislim da grešim, već da se samo ne slažem sa tobom tj. drugačije gledam na stvari. Sa tim u vezi sasvim je ok da ti meni kazeš da grešim, ja npr. za tebe ne mislim da grešiš, samo ne vidiš širi kontekst  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung D900i
imam velikih finansijskih problema.  Smile

Uzmeš tetra-hidro-kanabinola, iliti u narodu poznatije kao Marija. Kupiš vreću za boks.

i jednog ferarija tdi i par kurvi za zadnje sedište  Smile

iako nemam ništa protiv ovog american beauty stila lečenja (samosmirivanja), kao student sa finansijskim problemima teško da ćeš moći da ga priuštiš, a lično i ne smatram ga najboljim, jer znam neke koji su se malo zaneli, tj kojima se malo više svideo  Smile

Meni je trening najbolji antistres (u zdravom telu, zdrav duh Wink) pogotovo outdoor kolektivni sportovi, a mogu i individualni, ali onda oni adrenalinski, ali oni su opet skupi Wink boravak na vazduhu i suncu te sam po sebi iscrpi, tako da bolje i jedeš, a i spavaš, što je još jedan od preduslova za uredan život i postepeno vraćanje u normalu. To je ono što svako može, a ostalo prema mogućnostima, razgovor sa devojkom, društvom, izlasci, drurštvene igre, u svakom slučaju bolje to nego instant rešenja sa veštačkim lekovima, koje ne možeš tj. ne treba da piješ u dužem vremenkom periodu.

p.s. pišem laički, tj. ne ulazim u opravdanost uzimanja tih lekova, jer  ne znam kakav tip anksioznosti imaš, da li se javlja samo u odredjenim situacijama, autobus, guzva, lift i koliko je ozbiljan, ali kazem generalno, hemija mi je krajnja solucija, tj slučaj nužde

A u sustini odjednom krene taj takozvani napad panike tako da nije vezan za neku pojavu ili situaciju ne znam ni ja zasto je to tako.Sto se tice hemije i ja sam protiv toga ali koliko god se trudio bez toga trenutno ne mogu skoro dva meseca sam ih izbegavao i kad sam dobio osecaj kao da mi neko sedi na grudima da mi se vrti stalno srce lupa brzo glavobolje malaksalost nesvestice znojenje itd tad sam konacno otisao kod psihijatra.A i taj gastritis mi pravi veliki problem za vezbe boli kad god napinjem stomak malo jace a tesko da ima vezbi koje ne koriste stomacne misice  Smile
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma ajde, nisam neka tužibaba. Ovom forumu fali samo još jedna takva tema. Sledeći put obrati pažnju na indirektno omalovažavanje i nipodoštavanje od strane drugih članova a posebno na ovom threadu koji može da te emocionalno i psihički skenja. Ne mene, doduše, no ostale. Tolko. Hvala na čitanju, gos'n Microsoft.  Smile
oni ne znaju ja znam, nesto ti je tesko. reci. nemoj da prozivas
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Droga je veštački proizveden produkt. Pr. kokain, speed, LSD, ona novokomponovana "krokodil" i sl. Pa, čak je i pivo više "droga" nego marihuana. Al nećemo sad o zlim farmaceutskim korporacijama i njihovim restrikcijama na nešto što se ne može patentirat i uzet pod svoje okrilje.

"da, ali to izgubljeno ne mora da bude u novcu, moze da bude u litrima znoja, dzulima kalorija..."

Bravo. To je karika koja je nedostajala. Nek se zaposli. Na anksioznost, nedostatke u životu i sl. neće misliti ako ima neku distrakciju. E sad, šta bi ta distrakcija bila... Verovatno vi psiholozi znate za onaj ajkulin sindrom, pa ćete skapirat na šta mislim.

"ne mislim da grešim, već da se samo ne slažem sa tobom tj. drugačije gledam na stvari. Sa tim u vezi sasvim je ok da ti meni kazeš da grešim, ja npr. za tebe ne mislim da grešiš, samo ne vidiš širi kontekst"

Što i dalje ne mora značiti da je tvoja "krupna slika" bolja od moje. Taj namig ću shvatit kao upucavanje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Pa, čak je i pivo više "droga" nego marihuana.

necu ni da citm dalje. obrati se doktoru koji ce te staviti na halhol, vec znam
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:35:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.