Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:16:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399435 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung SGH-E590
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Tel.Me Your.Number
Ozbiljan si ili trolujes?

Demetrin ti je najslabiji, nakon toga Bromazepam. Zvanicno ne moze da sekupi bez recepta, ali ima apoteka gde ipak daju posle 15 sekundi glumatanja. Bio sam svedok toga par puta u dve apoteke.
Jes da je prvi april... ali ne zezam se. A doktori dali dijagnozu bolesti a ne znaju od cega su bolovi. Pa rekoh da probam nesto dok ne nađem drugog lekara.

Jedan moj ortak tako uzeo lek za "babu" Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Da li može neki psiho lek da se kupi bez recepta... Čini mi se da Bromazepam može.
Imam neku bolest a uz to i bolove za koje sumnjam da su psihosomatskog karaktera.
Nisam mnogo testirao ali čini mi se da trava pomaže.
Mrzi me da idem kod psihologa/psihijatra a imam uput. Smile

Ne daju ni bensedin bez recepta, al posalji babu njoj ce da daju, jer se nece cimati da je inspekcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Претеривало се са прописвање Бенседина и онда имамо ово да се буквално мора код психијатра за мишљење, па тек лек.
Пре неких 7-8 месеци, неке лимфне жлезде избиле мојој ћери. Сумњало се да је нешто лимфно кренуло.
Тако јој је и речено, да би се она уплашила (није једноставно носити на ревизији плочице штитне жлезде, није једноставно радити пункцију лимфних....ма није ништа једноставно )
Била сам уз њу константно, и шта се дешава, лекар опште праксе јој пропише Бенесдин и упут са психијатра.
Упут је дат, јер је имала пар напада панике и то правих паничних напада, који нису ни мало пријатни.
Окидач за њене паничне нападе су биле лимфне жлезеде и све што је пролазила летос.
Одем ја са њом код психијатра. Психјатар је саслуша и без пардона пропише Флунисан и Лоразепам од 2,5.Уопште је није упутио на психолога.
Није ни подигла те лекове, већ смо нашли доброг Психотерапеута. Лекове није пила, већ је имала само КБТ.
После првог сусрета већ се осећала боље.
Имала је десет сусрета и сво време радила.
Од тада девојка нема паничне нападе, нема оног страха који је био одвратан, нема негативних мисли итд...
Наравно и хематолог је пратио, али ово како се олако прописују лекови и то младима, ја сам шокирана.

Ви сте сви млади, опрезно са свим лековима. Јесте психотерапеут "скуп" (сад је 3 500 дин) али боље то него лекови без којих се после не може!
И то одмах, а не да се чека да прође, нажалост то не пролази без стручне помоћи.
Морам да споменем и Кантарион капсуле, које су ок.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Da li može neki psiho lek da se kupi bez recepta... Čini mi se da Bromazepam može.
Imam neku bolest a uz to i bolove za koje sumnjam da su psihosomatskog karaktera.

Ne daju ni bensedin bez recepta, al posalji babu njoj ce da daju, jer se nece cimati da je inspekcija

Ima kod mene apoteka... ulazi lik, kao za babu... zena pola minuta "ne sme, propisi"... onda okrece na "maltretiraju narod, moraju da se vuku po lekarima za recept koji ce svejedno dobiti..." i da de liku bromazepam. Nakon njega dolazi baba i uzima dve kutije "kad vec moze".

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Екстра, набаве се лекови и још алкохол...трава и то је живот.

Ае, зезате се Ви са тиме, а то није за зезање  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
umesto eftila, trazi lamiktal, umesto risara trazi rispolept.... nema izlecenja od dusevnih bolesti. nesto su najavljivali ali za sada nista.

f29-akutna psihoza

sve ces naci na   http://www.datoteka.com/DIJAGNOZA/

http://www.stetoskop.info/mkb.php
ne znam kakav je taj lamiktal? inače rispolept sam pio više godina, a risar je bukvalno to isto.
po čemu je neizlečivo?

te linkove što si mi postavio sam našao i ja davno, za dve tri sekunde guglanja, ali ne piše nigde ništa konkretnije, a sa engleskim se slabije snalazim...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 07:23:51 od beli kralj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Екстра, набаве се лекови и још алкохол...трава и то је живот.

Ае, зезате се Ви са тиме, а то није за зезање  Smile

I teske droge, i lepak i bronza, i rakija pravljena u garazi.  Smile

Covek pitao i dobio odgovor, kakve veze ostalo ima satim, stvarno ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Zvanično bez recepta ne mogu danas da se uzmu ni antibiotici, ali evo čuo si šta kažu ljudi za nezvanično uzimanje lekova po apotekama. Za recept ti može pomoći samo psihijatar, psiholozi ne izdaju recepte. Ne bih ti preporučila da uzimaš te lekove tek tako jer možeš da napraviš sebi više štete nego koristi, ali to je tvoj izbor. Moj savet je da ipak odeš kod psihijatra, kad već imaš uput.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 1800
Obično se ljudi sa tom dijagnozom leče Ignorolom... Kod nas možeš naći i Hugivzašitamol, isti efekat imaju i možeš ih pokupiti u apoteci ''Mouzak'' na kraju ulice Kičmijeve kod palate Lobanije...

Bez recepta, 0 dinara...

Rade non stop... osim kad ne rade...

edit>

Nije fora da ostavite moj post a njen izbrišete, sad ispada da pričam Laseru  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 22:40:39 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:16:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.