Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:59:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 398468 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
Me ni iskreno nije jasno kako neko moze da cuti kolegi, ako kolega nije u pravu ili je kolega smarac ili debil.. ajde mogu da razumem da odcutis gazdi/sefu.. ali kolegi.. ne razumem majke mi. Jos ako ste imali zestoke pickaze ko sto kazes.. znaci da je taj takodje spreman da se razracunava.. pa idealno, ne znam zasto ga stedis, obzirom da kazes da je plitak ko ravan tanjir  Smile 

postavi ga na mesto.. sa nekoliko vrlo istinitih cinjenica.. ako vidis da pocinje da se koristi prljavim trikovima u raspravi, uvek mozes elegantno da pocnes da ga kinjis.. poput pravog psihopate.. da potpuno iskreno i bezobrazno iskomentarises svaki put kad ti se nesto ne svidi.. kao recimo "mogao bi da pocnes da koristis nesto protiv znojenja" .. ili "molim te uzmi zvaku, potrebna ti je" i tako.. posle nekoliko takvih najdzukackijih izjava, skapirace da ne prezas ni od najgoreg i iskulirace te, jer bez obzira koliko ce znati da se samo poigravas sa njim, nece moci da predje preko sujete koju si mu nacela.. i ubrzo ce da shvati da ga los odnos sa tobom kosta samopouzdanja, ma koliko on to ne zeleo da prizna samom sebi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Nokia krntija
Trebao si posle trece karte da ides all in Smile

Па да му ривал није добио кенту после треће карте, то би свакако био добар потез.  Smile

Оно што је требао да уради можда (ако већ није, а претпостављам да није чим је овај ушао у руку са двојком и четвроком) јесте већи рејз пре флопа. Опет, ако је и то урадио, а овај опет испратио... само могу да кажем - јеби га.  Smile

Иначе са ручним кечевима се ни ја нисам запатио. Много више пута сам на њих губио него ли добијао.

Бриге без шефе, то је само 3.5 долара.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ja sam opet danas dosla do najvaznijeg pitanja - Zasto su ljudi idioti?, tj. Zasto se vode mislju - vazno je samo da zajebem sistem... ili prijatelja... ili gazdu... ili... sta ti ja znam...

Meni to opet ne ide u glavu...

OK... ovaj sistem... svet.. univerzum nije savrsen.. pravila nisu postena... nisu ni pravedna... retko su cak i pravicna, ali... koje je to bolesno zadovoljstvo da se vodis samo nekih negativnim pogledima... Vazno je da ja nekoga prevarim, pre nego sto on prevari mene!

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ja sam opet danas dosla do najvaznijeg pitanja - Zasto su ljudi idioti?, tj. Zasto se vode mislju - vazno je samo da zajebem sistem... ili prijatelja... ili gazdu... ili... sta ti ja znam...

Zato sto su jednostavno sebicni idioti...

Misle da mogu zajebati nekoga na svoju korist a ne shvataju da im to u vecini slucajeva donosi jos vece probleme ili cak i povredjivanje druge strane.

Jednostavno su takvi, sto do vaspitanja sto do celog sistema vrednosti koji ide na to da u vecini slucajeva svako gleda svoje d...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
ја имам питање

да ли неко где могу да лечим фобију
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
SonyEricsson K610i
ја имам питање

да ли неко где могу да лечим фобију

Psiholog, psihijatar, burek ambulanta... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ne znam da li je prava tema, al' ajd' da priupitam.

Regresivna hipnoza. Da li se zna ko to radi i gde ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Me ni iskreno nije jasno kako neko moze da cuti kolegi, ako kolega nije u pravu ili je kolega smarac ili debil.. ajde mogu da razumem da odcutis gazdi/sefu.. ali kolegi.. ne razumem majke mi. Jos ako ste imali zestoke pickaze ko sto kazes.. znaci da je taj takodje spreman da se razracunava.. pa idealno, ne znam zasto ga stedis, obzirom da kazes da je plitak ko ravan tanjir  Smile  
Znaš kako... imali smo tu jednu pičkažu i iako ja realno i nisam bila kriva (odnosno jesam, ali je problem daleko dublji nego što se čini; ja sam tu samo naletela na neka njihova nerazrešena sranja), najebala sam isto koliko i on. Šeficu ne zanima ko je tu manje a ko više kriv i dobili smo kaznu koja je bila daleko strožija spram toga što smo uradili. A uradili smo to da sam mu ja jebala mater jer je kreten koji mi je tog dana baš prešao sve dozvoljene i inače vrlo fleksibilne živčane granične prelaze iz ''može'' u ''jebaću ti majku automaCki''.

Mnogo sam i sama razmišljala o ovome. Jer, kao što rekoh, ne mogu da se ponašam psihopatski i svakodnevno ga spuštam jer se JA od toga osećam loše. Prosto ne mogu. Smile Međutim, shvatila sam koji je zapravo njegov problem, pa i sad na njega samog gledam drugačije: oseća se ugroženo od strane mene jer po svim pitanjima relevantnim za naš rad ovde ne može ni u snu da mi parira. A ja sam ovde 2 meseca, on 18. E sad je fazon u tome što i drugi to počinju da primećuju, dakle nije moj ego trip. I tako se sad meni poveravaju zadaci koji njemu nisu ni kad je 6 meseci bio ovde, a ja sam oko 2 pa već radim stvari koje on ni danas baš najbolje ne zna. Jer ga ne zanima i prosto nema kapacitet da uradi nešto samoinicijativno ili promeni nešto što može da bude bolje. Dakle, on se kurcobeca iz kompleksa spram mene, što mi sad već samo imponuje i na svaku njegovu glupost se smejem jer me sve manje dotiče. Naravno, nekad me iznervira, ali se iskuliram jer znam da ćemo oboje da najebemo ako se pokačimo, a i sa moje strane je imbecilno da me sitne provokacije na takav način provociraju. U prevodu, ja bih bila debil kad ne bih umela da iskuliram.

Generalno, nisam tip koji ćuti, niti tip koji pravi scene po triput na dan. Mišljenja sam da skoro sve može da se reši rečima i konstruktivnim dijalogom. Ako ne, onda može kaznama i nasiljem. Jednostavno. A sa njim ne mogu ništa od toga jer on prosto NE MOŽE da skapira da je problem u tome što je debil. Objasni ti debilu da je debil, čik.  Smile

Sve u svemu, upostavljam polako nekakav red u svoje poslovno okruženje; znam šta mogu od koga u svakom trenutku da očekujem, tako da gledam svoja posla (uglavnom se pravim luda na stvari koje misli da ne vidim, a jako ih dobro vidim) i radim ono što volim; kolektiv kakav god da je - neko mora tu biti lud, jer normalan kolektiv prosto ne postoji, sve činjenice ukazuju na to.  Smile

~~~~~~
BTW, baneri su na prvoj strani.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Regresivna hipnoza. Da li se zna ko to radi i gde ?
U teoriji znam da se radi, mada nije baš popularno. U praksi, ne znam baš nikoga ko to radi.
Radi se kod prestanka pušenja itd. ali baš regresivna... nemam pojma.

Pitaću šeficu (koja je psihijatar i zna gde đavo spava) u ponedeljak pa ću ti napisati.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:59:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.