Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:27:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa internetom  (Pročitano 912 puta)
27. Sep 2008, 23:48:56
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Pozdrav ljudi,imam problem a muči me već mesecima i poludeću,problem je sledeći,nakačim se na net,i pola minuta je sve u redu,a onda blokada,znači,ikonica stojji,veza nije pukla,a nema protoka,ustvari,kao da neko blokira protok.U pitanju je ADSL.
Dešava se naprimer,nekoliko sati me to muči,p a onda nekoliko sati radi normalno net,pa onda problemi ponovo,pravila nema,ranije je noću to bilo manje intenzivno,ali sad ni noću ne funkcioniše net normalno.Sad ne mogu da spojim pola sata,a kad se intenzivira ni pola minuta

Reinstalirao sam windows,više puta,menjao firewall,kačio se i bez wall-a,promenio sam kompjuter,probao na dva kompa paralelno,prvo na jednom pa na drugom i isto,promenio sam i kabl do modema,samo nisam menjao modem i spliter koji deli liniju između phona i ADSL,ali sam probao bez splitera i tada su se isti problemi nastavili.,znači nije ni do tog splitera.

Modem je Asus-ov i ima tri lampice,jedna pokazuje da modem radi,druga pokazuje vezu sa netom,i treća pokazuje saobraćaj,i kad imam tih problema,ta lampica koj apokazuje protok,povremeno zasvetli,svakig 20-30 secundi,i onda vidim da postoji mali protok od kompa.Ja se ne razumem u te portove IP adrese i kako to funkcioniše,ali sam isto primetio da mi i svchost procesi prave probleme,ja znam da te procese pokreču dll fajlovi,ali ne mogu da utvrdim koji je u pitanju.

Ako ima neko ko je iskusan u ovim stvarima,molio bih ga da mi pomogne ako može,inače ću poludeti. Smile Smile Smile

Upravo se spremam da reinstaliram neki drugu kopiju windows-a,jer nisam imao jedno gofdinu dana nikakvih problema i onda su počeli,a u to vreme sam instalirao windows xp,i tu kopiju sam instalirao i na novi i na stari komp,pa da pokušam i sa drugom kopijom,možda je u windows-u problem,ovo su neki pokušaju iz očaja,ne znam više šta da radim,još ću i modem na kraju da zamenim,i onda je sve komplet zamenjeno.

Ja sam mislio da su i virusi u pitanju,ali sam posle formatiranja diska,instalirao windows,instalirao modem,i isto se nastavilo,takđe mi se isto ponovili kad sam povezao na nov komp koji je pre toga sklopljen,instaliran windows i sve se ponovo nastavilo kao da nisam ni promenio konfiguraciju.

I sad da bi poslao ovu poruku,nakačim se na net,otvorim na brzinu da postujem novu temu,i već je veza blokirana,kad otkucam poruku,prekinem vezu,ponovo se konektujem da bi posalo poruku,i to mora da radim brzo. Smile Smile Smile

I ikonica neta je prisutna,znači veza postoji,ali ne može,probao sam i satima da ostavim da vidim hoće li pući,ne,veza je prisutna,ali ne funkcioniše.

Hvala unapred na bilo kakvoj pomoći.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 23:53:30 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Kada se desi prekid interneta, mozes li uci u modem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Ne razumem,šta si mislio pod time da uđem u modem??
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pogledaj koji ti je default gateway na mreznoj karti pa otkucaj to u browser.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Ne bih da lupam gluposti,jer se ne razumem,ali radi se o usb ADSL modemu.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Vredi pokusati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Jel si na ovo mislio.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

NoName2.jpg
(18.53 KB, 471x544)
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ti Konekciju pokreces sa racunara , mislim na userr i pass ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Da,kao klasičnu modemsku vezu,user name,password.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Preporucio bih ti da zamenis modem.
Trazi modem koji se sa racunarom povezuje utp kablom. I iz modema pokrece PPPoE konekcija sa userom i passom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:27:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.