Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:15:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Provalili su me!  (Pročitano 9334 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
vanji jos uvek treba vremena da shvati zasto smo pristali na ustav...aj mi javi na pp ako shvatis...mada, lepo sam ti kao rasi napisao natenane i polako sve razloge, imas i u djelicevoj knjizi imas i tadiceve govore...ma ko de.lima je objasnjeno a vi ne razumete...
a i primecujem da mi nikad ne odgovoris kada ti nabrojim 10 razloga zbog kojih smo prihvatili ustav...jbt. smesan si. Smile
sav sljam proteran iz DSa ide za LDP...

Smile ajde jos malo vredjaj jer nemas nikakve druge argumente. slicno kao radikali... mora da ste to naucili kada su vam oni pokazivali kako se pise ustav  Smile
to nije vredjanje, to su cinjenice..dobro, nije sav...sigurno da ima jos sljama kod nas...ali lepo kaze meni jedan riba iz LDPa, sad ce jos vasih kod nas... Smile Smile
ja joj se zahvalio... kako neko 'napusti" DS i ode u LDP, tako nam se biracko telo za 1% poveca...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
kako neko 'napusti" DS i ode u LDP, tako nam se biracko telo za 1% poveca

ni vece stranke, ni manje energije za sustinske promene.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ha, novi ustav se baš mnogo razlikuje od slobinog, i onda je mrmot zavio čokoladu i dao je voji koštunjavom Smile Smile

Разликује се
1. Сада је Србија држава Срба и осталих, а не анонимних грађана
2. Сада је ћирилица дефинисана као званично писмо
3. Преамбула помиње Косово као део Србије и обавезује председника да то унесе у своју заклетву
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
kako neko 'napusti" DS i ode u LDP, tako nam se biracko telo za 1% poveca

ni vece stranke, ni manje energije za sustinske promene.
znas kako, jos nas niko nije video na delu, a ti jedini seres kao da vladamo vec 20 god... to su vam jedini argumenti...energija
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
to su vam jedini argumenti...energija

imamo i mi strucnjake koji su uz nas, samo nisu populisti Smiley a i ne vide se na TVu. Npr. u petak je na jedan dan iz Beca dosao Vlada Gligorov (jedan od 10 osnivaca DSa) da predstavi nas ekonomski program u amfiteatru Sava Cetra. I tako prica li on prica, i na vestima (mislim na b92, ostale znam da ne daju skoro nista) ide prilog od 15 sekundi, gde vidis Cedinu glavu preko celog ekrana. A Vlada Gligorov, jedan od najcenjenijih domacih ekonomista koji je dosao iz Beca da odrzi predavanje pred 500 ljudi... ma nebitan je...

I tako posle predavanja isla su pitanja. Bilo jedno zanimljivo: Kada ce Srbija uci u EU?

Kaze Vlada ovako: Pa ako se nekako Ratko Mladic uhapsi u martu, pa pocnu opet pregovori, pa dobijemo status kandidata u martu 2008, pa opet pregovori, pa unutrasnje reforme, pa onda 27 clanica da kaze da pristaje na nas ulazak, pa mora jos dve godine da prodju... U najboljem slucaju 2015e.

Koja je to jos partija rekla na svom predizbornom skupu? Nijedna! Nijedna ne sme da se suoci sa istinom kao mi!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
gligorov vam je dobar! samo ne kapiram njegovu ulogu!
on vam je odradio program i ...?
znaci li to da je on vase resenje za ministra finansija ili neko slicno mesto ukoliko budete  u mogucnosti da vam tako nesto pripadne?

p.s. i ja se slazem da su takvi ekonomisti najbolji! ekonomista ne moze biti i populista!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Ma to je glupost kako rezonujete stvari.Mislim ko koristi internet?Pa jel znas koliko provajdera u Srbiji ciji vlasnici su clanovi radikalne stranke.Koliko doktora,magistra i ostalih ima u toj partiji ,ali nije to poenta.Poenta je kad su oni tako "glupi" i imaju sami preko 34% podrske stanovnistva,a svi ovi ostali "pametni" imaju jedva kao oni sami .........

u jbt! da li si svestan kolika je ovo laz???

Naravno ,a ti za ovo imas neki dokaz ili samo tvoju rec...jbt.Isto tako jbt sam i ja jbt mogao da kazem jbt za demokrate ili neke druge.Ne galami u prazno molim te .....
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ma to je glupost kako rezonujete stvari.Mislim ko koristi internet?Pa jel znas koliko provajdera u Srbiji ciji vlasnici su clanovi radikalne stranke.Koliko doktora,magistra i ostalih ima u toj partiji ,ali nije to poenta.Poenta je kad su oni tako "glupi" i imaju sami preko 34% podrske stanovnistva,a svi ovi ostali "pametni" imaju jedva kao oni sami .........

Naravno ,a ti za ovo imas neki dokaz ili samo tvoju rec...jbt.Isto tako jbt sam i ja jbt mogao da kazem jbt za demokrate ili neke druge.Ne galami u prazno molim te .....

Некима јбт остаје једини аргумент. А не знам за шта је релевантно страначко власништво над провајдером? Неко жели да монополизује Интернет!?
Иначе, колико знам ту су "невладине" организације неприкосновене. А негде сам чуо да је власник Крстарица д.о.о. птарши, но то је непроверено.
Е па сад, ако је то ергумент за генерализацију нечијег квалитета... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
А не знам за шта је релевантно страначко власништво над провајдером

Trust me ,ja radim za jednu firmu koja se pored svega bavi i provajdingom.Inace vlasnik ,kao i vecina strucnog kadra su doktori ,magistri ..etc,a i po slobodnoj volji pripadaju Radikalima.Govorim iz prve ruke znaci,zato se iznerviram kad mi neko kaze to je laz.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
to su vam jedini argumenti...energija

imamo i mi strucnjake koji su uz nas, samo nisu populisti Smiley a i ne vide se na TVu. Npr. u petak je na jedan dan iz Beca dosao Vlada Gligorov (jedan od 10 osnivaca DSa) da predstavi nas ekonomski program u amfiteatru Sava Cetra. I tako prica li on prica, i na vestima (mislim na b92, ostale znam da ne daju skoro nista) ide prilog od 15 sekundi, gde vidis Cedinu glavu preko celog ekrana. A Vlada Gligorov, jedan od najcenjenijih domacih ekonomista koji je dosao iz Beca da odrzi predavanje pred 500 ljudi... ma nebitan je...

HAHAHHAHA!!! Smile Smile Smile Smile
 Smile pa  ti Smile si  Smile neverovatan...
ti bukvalno iz dana u dan menjas raspolozenje i stavove..
evo sad se hvalis kako svi forsiraju samo i samo cedu, a ostali su nebitni..
a najbolje je ono: imamo mi strucnjake, ali se ne vide..u magli su.. Smile Smile
jbt. sta ja treba da ti verujem??u politici se ne veruje.. cak i kada nesto jasno pokazes, ljudi ti ne veruju, a ne da ti verujem kad mi kazes da ima vrednih ljudi, ali se ne vide...pa sve sto imate, vi exponirate, samo sto jako malo toga imate...kurcili ste se 2 meseca sa djikijevom kevom, pa kad ste je iznervirali, kao, malo ste utihnuli..ma idi bre...
Citat

jbt. uzmi digitron ako ne umes da racunas do 100 pa saberi glasove DSa, G17, LDP-a, SPO-a, i ostalih manjih demokratskih stranaka, pa onda ako hoces bas, dodaj i DSS pa shvati da MI=2*SRS
da li sad shvatas kolika je ono laz??? jbt..
aj sad se obojica pokajte za svoje grehe i izvinite se.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:15:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.