Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protumačite svoje snove i upoznajte sebe  (Pročitano 311700 puta)
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
U poslednje vreme cesto sanjam da odlazim od muza,da se rastajemo,i cesto se u snu pitam sta da radim sa prstenom(stalno gledam u prsten kad odem od njega).
Recite mi molim vas sta to znaci jer cesto to sanjam.
Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k700i
otkud znam .. gledaj gospodara prstenova.. jucher gledam zivot dzimi hendriksa i neka crnkinja prijateljica njegova je sanjala kako bjela vjestica u kazanu kuva neshto i kaze ovo je za dzimija.. a cha a cha pridsednika dva
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
2 putA sam sanjala neke svestenike u prostoru koji je kao moja skola...da vam ne prepricavam, plasala sam se tih popova. Jer to znaci jos nesto osim...da se plasim popova?

pa ako se plasis popova na javi onda ih se plasisis i u snu, a korjen toga lezi duboko u tebi i uzrok se ne vidi u ovom snu.

U poslednje vreme cesto sanjam da odlazim od muza,da se rastajemo,i cesto se u snu pitam sta da radim sa prstenom(stalno gledam u prsten kad odem od njega).
Recite mi molim vas sta to znaci jer cesto to sanjam.
Hvala unapred Smile

Prsten ti ostaje da se sjecas muza, sto pokazuje veliku vezanost za njega. Pitanje glasi:
Kako bi ti reagovala da se zaista rastajes od muza ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
uzgred, ovi sanovnici ne valjaju,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Trudio sam se al' nije uspelo, ipak ne odustajem!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Sanjao sam da pricam sa psihijatriom koji mi govori da je samnom sve u redu i da mi ne treba njegova pomoc.Da li postoji neko znacenje ovog sna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Sanjala sam da sam bila u lokvi krvi ,da sam vristala ...
Preksinoc sam sanjala da se mazim sa muzem i da odjednom dolaze u vesu dve ribe(plavusa i neka crnkinja),da su htele grupnjak pa sam ja poludela i pocela da lemacim plavusu(ona se smejala stalno)i da sam ih izbacila napolje i da sam bila besna na muza.
Posle sam sanjala da sam isla kod neke devojke motorom u dark fazonu...usle smo kod neke njene rodjake da je izbavimo iz neke kuce koja samo sto se nije srusila...kad smo je izvukli kuca je pocela se rusi a ta devojka se zatrpala u toj rusevini...ja sam plaka i zvala je nekim cudnim imenom(ne mogu da se setim)...
Posle sam isla da spasavam opet neke ljude koji su me zvali putem 'misli'...jezivo.
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada bih pisala o svojim snovima, više od devedeset odsto bilo bi-more. Uglavnom sve oko mora baš..Voljela bih da mi neko protumači to. Ali baš sve se dešava oko mora i u vezi sa morem..Nisam primorka, rođena u Zagrebu, geni sa Durmitora i Lovćena ..
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Voljela bih da mi neko protumači, devedeset odsto mojih snova vezano je za more...oko i u blizini mora, ka moru..Nisam sa primorja.
To je već godina nekoliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Voljela bih da mi neko protumaÄŤi, devedeset odsto mojih snova vezano je za more...oko i u blizini mora, ka moru..Nisam sa primorja.
To je već godina nekoliko

Ljubav ti dolazi sa mora Smile Smile Smile Venera ti u Raku,Lavicu maleni,a ti nikako da odes na more,(a ti sve nesto na sjever)pa onda ljudi moraju dolaziti tebi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile bicu kratak .san je laza a Bog je istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.