Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 05:56:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prototype  (Pročitano 27800 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone
Svaki sledeci posto koji ne bude imao veze sa temom ce biti obrisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ovaj prototype nije neshto mnogo losha igra, ali pored inFamous-a na PS3-u nema shta da trazi.

Baš sam danas kupio Infamous, mnogo je dobra igra, po onome što sam video Prototype nije ni blizu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja sam malo pre gledao review na gamespot-u i igra nije toliko losa za konzole a za pc nema review-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Probao igru - ovako:

Kontrole - iznenadjujuche dobre, malo treba senzitiviti podesit ali su dosta funkcionalne. Kamera je OK u vecini slucajeva

Grafika - likovi su dosta dobro modelirani,l animacija pokreta je fantasticha, medjutim grad je nekako siv, na trenutke monoton, zgrade imaju dosta manje detalja

Pricha - Deluje zanimljivo, zanimljiv je nachin na koji se odmotava pricha + CGI filmici su dobri

Zvuk - Jako je tiha igra, muzike chinimi se da nema, ali glasovi su dobro uradjeni

Gameplay - ne znam bash neku kako da se izrazim, igrao sam je tek 3 sata. Ono shto sam primetio: Vechinu misija mozhesh na stealth ili na koljachki nachin da reshish, mada ima situacija kada samo jedno od tih morash da forsirash. Sporedne misije nisu neshto (izuzev, Consume misija) i vechinom sluzhe za izhivljavanje. Smile
Glavni questovi su zanimljiviji i raznolikiji te dosta drze paznju. Mochi su prava stvar - stvarno, svakakvih unapredjenja mozhesh da nabavish i da ih kombinujesh na razlicite nachine, i to je ono shto je najbolje u ovoj igri, jer jednostavno imash osjechaj koliko si superiorniji lik od ostalih.

Zakljuchak - igra koja je bash za istresanje negativne energije kroz brutalnost. Smile Ako trazhite inteligentne side questove, nechete ih nachi, ako trazhite, chistu zabavu koja vas vodi kroz dobru prichu, da imate osjechaj kao superiorno biche, onda je Prototype za vas. Nisam ovisnik o grafici, sa zvukom mogu da zivim, ali mochi su mi toliko zabavne da je to chudo. A samo sam igrao 3 sata. Za sada na skali od 1-10 ima od mene 8. Svidja mi se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Do sutra ce se skinuti, verujem. Nedostaje mi u zivotu jedna takva igra, za ubijanje stresa...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony Xperia Neo L
Nedostaje mi u zivotu jedna takva igra, za ubijanje stresa...
i meni 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Posle 1. painillera bojim se da nisam imao ni jednu "Pain Killer" igru, a ovo mi bas izgleda kao sandbox akcija, jurnjava, ludnica  Smile
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Malo pre sam odigrao igru i mogu vam reci da igra uopste nije losa.
Ne znam ko je reko da je sranje ali igra je neverovatno dobra.
Pored toga sto onim poenima kupujete i unapredjujete svoje moci i ostalo vec ima veoma dobru pricu.
Grafika nije jaca strana ali za takvu igru grafika je ispala veoma dobro.
Kamera mi uopste nije smetala, neko je napomenuo da ne valja kamera.
Najjaca mana je ta da nema muzike u igri i veoma postaje monotono ako se nesto ne radi, odnosno idete da radite vanredne misije da bih zaradili poene "EP"...
Po onome sto je pricano ovde ja bih rekao da je igra daleko iza lose a da je prilicno blizu odlicne.
Na skali od 1 do 5, Prototype-u bih dao 4+

Igra koja je bash za istresanje negativne energije kroz brutalnost. Smile Ako trazhite inteligentne side questove, nechete ih nachi, ako trazhite, chistu zabavu koja vas vodi kroz dobru prichu, da imate osjechaj kao superiorno biche, onda je Prototype za vas. Nisam ovisnik o grafici, sa zvukom mogu da zivim, ali mochi su mi toliko zabavne da je to chudo.
Slazem se s tobom i pored GTA serijala ovo je fenomenalna igra za relaksaciju, mozete sve, nemoze vam nista, glavni ste u gradu a jos igra ima i prica tj niste bez veze tu gde jeste. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N95 8gb
Posle 1. painillera bojim se da nisam imao ni jednu "Pain Killer" igru, a ovo mi bas izgleda kao sandbox akcija, jurnjava, ludnica  Smile
nemoj da se lozis,igra je shit,u rangu Suffering-a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nemoj da se lozis,igra je shit,u rangu Suffering-a  Smile

Koja slucajnost, a ja sam fan shit igara  Smile
PS - Instalira se.

Da ne double postujem. Meni se igra svidela, bas zato sto je sve otvoreno, bas zato sto postoji sijaset mogucnosti, bas zato sto mogu da izgazim, rasturim, razvalim (...) sve sto mi se na putu nadje. Grafika nije nesto, ali nije uopste losa. Jedna ovakva igra sa odgromnim gradom za istrazivanje i neverovatnom dinamikom nije ni mogla da ima bolju grafiku jer bi u tom slucaju bila astronomski zahtevna. Ko ima problema sa stressom, ovo je igra za njega/nju.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 12:28:09 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 05:56:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.