Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protokoli Sionskih mudraca  (Pročitano 9696 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
Ktantonet priznaje se po ocu naravno.  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Citat: Mr.X
Ktantonet priznaje se po ocu naravno.  Wink

Ktantonet je u pravu - kod Jevreja se nacionalna pripadnost određuje i priznaje isključivo po majci. Druga je priča da li ćemo mi da ga svrstamo u Jevreje ako mu je otac Jevrej, to je već naše viđenje stvari...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Pa ono sto bih vam ja preporucio za citanje je veoma retka knjiga "Alberto" u kojoj se otkriva u stvari ko iza kulisa pokrece celu pozornicu. Ne, dragi moji, nisu to Jevreji. Stavise, ti isti Jevreji, znajuci sve ono sto pise u Svetom pismu, ne samo da nece vladati, nego ce doziveti jos jedan Holokaust zbog svih svojih bezboznih dela koja cine i dobrih dela koja su mogli a ne cine ih.

Ako vec hocete da se bavite zaverama i time ko hoce svetsku dominaciju, Jevreji su pogresna adresa. Prava, jedina, prorecena i uskoro sve jaca i jaca i veca sila bio je i bice, zivi bili pa videli, najmanja drzava na svetu!
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
Jel´ ti to optuzujes Vatikan za neke zavere  ?    Pa to su "hriscani"  Smile  

Mozes li mi reci nesto vise o knjizi "Alberto"?

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Cekaj, cak i ako je neko iste vere, da li to automatski znaci da se sa svime mora slagati?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Vatikan već sada, kao i u protekla gotovo dva milenijuma drma svetskom politikom, ali fino, iza scene...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Cao cao. Nemam sta da optuzujem ja Vatikan. Njegova dela ga optuzuju. Nema tu neke zavere. Vatikan je otvoreno najmocnija institucija u svetu, to je verujem "javna tajna", tako da ni tu nemam sta da ga optuzim. A o "hriscanstvu" Vatikana mozemo mnogo toga da napisemo i tomovi su ispisani, tomovi zapecaceni krvlju svetih mucenika koji su pobijeni posto ih je ta "hriscanska organizacija" proglasila za jeretike!

Knjiga Alberto je svedocanstvo nekadasnjeg Jezuite najviseg ranga. On je nekako opstao 30 godina nakon sto se odvrgao od svoje zakletve "svetoj stolici", zacudo je ostao toliko ziv, pre nego sto su uspeli da ga otruju 1997. godine. Knjiga je izuzetno svedocanstvo o svemu tome i mada verujem da i sam rizikujem donekle sto o tome govorim, istina se tesko moze precutati. A ta istina u toj knjizi pokazuje stvarne namere i stvarnu moc najmocnije organizacije koju ne kontrolisu Jevreji uopste.

Ta povika na Jevreje stalno skrece paznju svih nas sa stvarne opasnosti. Nisu Jevreji cvece, daleko bilo, ali stvarna opasnost po Srbe i Srbiju nisu i nikada nece biti Jevreji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Manite se Vatikana, da on drma svime već 2000 godina i da je tako moćan kako vi paničarite ne bi vas već bilo, kao ni ostalih 5/6 čovječanstva koje ne misli kao što to Vatikan nalaže. Pa otkuda ih samo toliko kad jezuiti dnevno pobiju cca 3 567 239 nekatolika, a da ne spominjem ostale crkvene redove?

A što se Židova tiče....kad dovuku pred lice pravde one koljače iz Sabre i Chatile (ne nisu ubijani katolici, ubijana su palestinska djeca) onda ću vjerovati u ravnopravnost s njima. Nekako narod koji je to prošao ne bi smio drugima to činiti, ali Židove to ne smeta. Od 48. naovamo. Genocid, genocid, genocid......Bit će da Vatikan stoji iza njih kad smiju to nekažnjeno činiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
I Vatikan je nekaznjeno prosao za genocid nad Valdenzanima i Bogumilima, pa tvoja pravdoljubivost ne poziva da izadje pred lice pravde! Da ne pricamo o milionima "heretika".

Manuli bismo se mi Vatikana, daleko mu lepa kuca, samo sto Vatikan nikako da se mane nas i jasno nam je zasto. Vatikan zeli moc i kontrolu. Samo, za razliku od Zidova i Srba, Vatikan to divno ostvaruje, sto rece dreadnot, fino iza scene. Doduse, katkada u tome uporabi i monstruoznu neovisnu drzavu na Balkanu i na kraju prikrije i iseli krivce da ne bi izasli pre lice pravde nikada. Tako da gresi Zidova sigurno da nisu veci od Vatikana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Pa ti bi bar kao doslovniji citiratelj Biblije od mene trebao za Židove imati ono čuveno ime: Kristoubojice. Ili ona čuvena:"Krv Njegova na nas i na našu djecu....."

Nego kad kažeš "neovisnu" na koje razdoblje misliš? Smile

Valdenezi postoje i danas, a bogumili su se islamizirali. Valdeneze su proganjali i ubijali, kao i katare. Ali zar se nije papa za to ispričao? Ili bi trebalo da mi katolici napravimo jedan kolektivni suicid, traži li Bog to od nas? Reci, kad već mi nismo prosvijetljeni.

Eto mi smo se bar ispričali, Ariel Sharon nije ni to. A krv je znao prolijevati. NAKON onoga što je njegov narod pretrpio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.