pa naravno da nema argiumenta jel je to onaj sistem o kome ja pricam vec duze vreme bolje je da ja i on jedemo govna nego ja kavijar a on biftek jel ja u tom slucaju imam vise od njega ovako smo obojica sirotinja! naravno da treba da se privatizuje sve treba da se privatizuje pa ko voli nek izvoli ko je sposoban vozice mecku ko nije vozice astru ko je ultra sposoban vozice bentli a ko nece da prihvati kapitalisticki poredak onda nemoj da radi za nekog gazdu ko ima vise od njega pa nek crkne zedan ili gladan mnogo me boli ali znam da ko god bude hteo taj ce moci da ima para za tu flasu vode ali ovde ima ljudi koje bih ja poslao u pjongjang na jedno godinu dana lepog zivota pa bi onda ljubili miskovica u dupe da mu daju posao u delti za 6000 dinara kad bih malo doziveo cari sistema o kome sere i kojimu je primer i jako mu se svidja!
pa naravno da nema argiumenta jel je to onaj sistem o kome ja pricam vec duze vreme bolje je da ja i on jedemo govna nego ja kavijar a on biftek jel ja u tom slucaju imam vise od njega ovako smo obojica sirotinja! naravno da treba da se privatizuje sve treba da se privatizuje pa ko voli nek izvoli ko je sposoban vozice mecku ko nije vozice astru ko je ultra sposoban vozice bentli a ko nece da prihvati kapitalisticki poredak onda nemoj da radi za nekog gazdu ko ima vise od njega pa nek crkne zedan ili gladan mnogo me boli ali znam da ko god bude hteo taj ce moci da ima para za tu flasu vode ali ovde ima ljudi koje bih ja poslao u pjongjang na jedno godinu dana lepog zivota pa bi onda ljubili miskovica u dupe da mu daju posao u delti za 6000 dinara kad bih malo doziveo cari sistema o kome sere i kojimu je primer i jako mu se svidja!
Nemoj da pominjes Pjongjang kada nikada nisi bio tamo.Tamo je uspostavljena kakva takva jednakost i ljudi sasvim komotno zive.A sto se tice propagande od strane amerike,EU i njihovih satelita u medijima...koreance bas zabole ona stvar...
Ah da zaboravio sam,da njima niko ne sme da preti zbog naoruzanja,dok mi onako lepo podab-nicki sve slusamo pa cak i vodovod privatizujemo.Srkich je provereno neki kapitalista,pa ko veli,prodajte vodovod meni... Najbolje bi bilo da vi znate o cemu pisete.Samo pratite b92,Cnn,bbc...i sigurno cete se bolje osecati.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 18:54:28 od Chelik_45 »
ja se sa vanjomgatorom i b92 slazem isto kao i sa tobom tako da mene i b92 ne mesaj ali ovsa izvala i ova njegova majca na tu izjavu svaka cast tamo je jednakost o moj boze pa posto sam kapitalista evo javljam se dobrovoljno sa zadovoljstvom da ti platim karzu za pjongjang pa idi brate zivi tamo u miru i uzivaj boze ljudi dal si ti covek normalan meni niko nista ne servira niti mi je mozk opran kao tebi a za tvoju informaciju nemam dovoljno para da kupim vodovod inace da imam kupio bi ga i sa zadovoljstvom bih koknuo lidar vode 100 kinte takvima kaotebi! u taj pjong jang je u 2006 godini otislo 900 ljudi u turizam pa mislim da u batocini je prosle god boravilo vise stranih turista drzava ima 4 miliona vojnika na 20 miliona stanovnika i niko zivi iz te drzave nemoze nigde da izadjde van zemlje cak ni u kini a ti pricas o lepoti kako te bre nije sramota tako nesto da pricas!
[Edit by niko79: Ne pisi dve poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 19:57:19 od niko79 »