Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:51:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protivpravno delovanje elita  (Pročitano 2193 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pusti coveka..kada se nema argumenata onda se vredja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da nema argiumenta jel je to onaj sistem o kome ja pricam vec duze vreme bolje je da ja i on jedemo govna nego ja kavijar a on biftek jel ja u tom slucaju imam vise od njega ovako smo obojica sirotinja!
naravno da treba da se privatizuje sve treba da se privatizuje pa ko voli nek izvoli ko je sposoban vozice mecku ko nije vozice astru ko je ultra sposoban vozice bentli a ko nece da prihvati kapitalisticki poredak onda nemoj da radi za nekog gazdu ko ima vise od njega pa nek crkne zedan ili gladan mnogo me boli ali znam da ko god bude hteo taj ce moci da ima para za tu flasu vode ali ovde ima ljudi koje bih ja poslao u pjongjang na jedno godinu dana lepog zivota pa bi onda ljubili miskovica u dupe da mu daju posao u delti za 6000 dinara kad bih malo doziveo cari sistema o kome sere i kojimu je primer i jako mu se svidja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da nema argiumenta jel je to onaj sistem o kome ja pricam vec duze vreme bolje je da ja i on jedemo govna nego ja kavijar a on biftek jel ja u tom slucaju imam vise od njega ovako smo obojica sirotinja!
naravno da treba da se privatizuje sve treba da se privatizuje pa ko voli nek izvoli ko je sposoban vozice mecku ko nije vozice astru ko je ultra sposoban vozice bentli a ko nece da prihvati kapitalisticki poredak onda nemoj da radi za nekog gazdu ko ima vise od njega pa nek crkne zedan ili gladan mnogo me boli ali znam da ko god bude hteo taj ce moci da ima para za tu flasu vode ali ovde ima ljudi koje bih ja poslao u pjongjang na jedno godinu dana lepog zivota pa bi onda ljubili miskovica u dupe da mu daju posao u delti za 6000 dinara kad bih malo doziveo cari sistema o kome sere i kojimu je primer i jako mu se svidja!

Nemoj da pominjes Pjongjang kada nikada nisi bio tamo.Tamo je uspostavljena kakva takva jednakost i ljudi sasvim komotno zive.A sto se tice propagande od strane amerike,EU i njihovih satelita u medijima...koreance bas zabole ona stvar...  Smile

Ah da zaboravio sam,da njima niko ne sme da preti zbog naoruzanja,dok mi onako lepo podab-nicki sve slusamo pa cak i vodovod privatizujemo.Srkich je provereno neki kapitalista,pa ko veli,prodajte vodovod meni...  Smile Najbolje bi bilo da vi znate o cemu pisete.Samo pratite b92,Cnn,bbc...i sigurno cete se bolje osecati.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 18:54:28 od Chelik_45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@vanja gator

I sta bi ta majica trebala da predstavlja neki argument...pravljena je u New York-u za tvoju informaciju.Znam ja sve.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja se sa vanjomgatorom i b92 slazem isto kao i sa tobom tako da mene i b92 ne mesaj ali ovsa izvala i ova njegova majca na tu izjavu svaka cast tamo je jednakost o moj boze pa posto sam kapitalista evo javljam se dobrovoljno sa zadovoljstvom da ti platim karzu za pjongjang pa idi brate zivi tamo u miru i uzivaj boze ljudi dal si ti covek normalan meni niko nista ne servira niti mi je mozk opran kao tebi a za tvoju informaciju nemam dovoljno para da kupim vodovod inace da imam kupio bi ga i sa zadovoljstvom bih koknuo lidar vode 100 kinte takvima kaotebi!
u taj pjong jang je u 2006 godini otislo 900 ljudi u turizam pa mislim da u batocini je prosle god boravilo vise stranih turista drzava ima 4 miliona vojnika na 20 miliona stanovnika i niko zivi iz te drzave nemoze nigde da izadjde van zemlje cak ni u kini a ti pricas o lepoti kako te bre nije sramota tako nesto da pricas!

[Edit by niko79: Ne pisi dve poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 17. Apr 2007, 19:57:19 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Opet vi o Koreji...dokle... Smiley 1

Ljudi tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
Nemoj da pominjes Pjongjang kada nikada nisi bio tamo.Tamo je uspostavljena kakva takva jednakost i ljudi sasvim komotno zive.
Smile
bem ti sunce, ovaj nije normalan! uz to je bio i u pjong jangu!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Sta ima lose sto je bio tamo. Ja sam bio u EU i USA, a jako bi mi bilo interesantno da vidim recimo Kinu, Severnu Koreju, Libiju...
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
sve je to ok! ali sev. koreja? ja tesko  Smile!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:51:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.