Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:54:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 57810 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Остоја Симетић: Зашто нећу на протесте?

Немам ништа против тога да народ, млади и стари, излази на улице и буни се против Вучића. Њега лично не подносим, јер је фолирант, уображена будала, психопата, тиранин у карактеру и намери, патетични шабан, лицемер и користољубац. Кадрови његове партије ми изгледају као научнофантастична визија поремећеног ума садистичких склоности. Толику концентрацију кретеноидних полухуманоида нисам могао да замислим ни у азилу за умоболне, а камоли на државним и привредним функцијама. Моја је велика жеља да Вучић падне с власти, а да се претходно чланство у СНС-у (и коалиционим партнерима) третира попут чланства у Хитлеровој странци у послератној Немачкој – као кривично дело.

Мислим да је највећи број људи свих генерација на протестима из искреног незадовољства. Режим нас све тлачи и вређа својом бахатошћу. Е, сад, разлози за незадовољство режимом нису једнаки за све. Некима смета што је Вучић велеиздајник који је потписао Бриселски споразум и учинио низ уступака Арнаутима и њиховим западњачким диригентима, што жмури на увоз ГМО производа и подаје Србију Империји, а некима, пак, то што макар и реторички одржава неки контакт и сарадњу са Русијом и што се педери још не венчавају, те што свештена лица смеју у мантији да изађу на улицу.

Једни машу српским, руским и равногорским заставама, а други барјаком ЛГБТ пропагандиста, дугиних боја. Многи од шетача су гласали за Јанковића и Белог, значајан број није ни изашао на изборе, ретко или никако се виде пароле против ЕУ, глобализма, антипородичне агенде, људскоправашког терора итд. Најгрлатији заступници “анђеоског карактера” протеста су окорели другосрбијанци. Они чија спољна политика не би била друкчија од Вучићеве, а углавном скиче због умањених апанажа и грантова.

Да скратим, не желим да будем део нечега што нема апсолутно оне циљеве које ја заступам, а то су:

Напуштање Бриселских преговора

Напуштање ЕУ интеграција

Реиндустријализација земље

Прекид са ММФ-ом

Прекид субвенционисања страних економских хохштаплера

Одбацивање људскоправашког терора

Еконмски експанзионистичка регионална политика

Активна политика заштите Срба у окружењу

Осујећивање хрватске и словеначке регионалне економске окупације

Јачање војске

Рад на ојачавању РС до њене независности

Брига о правима радника

Усмеравање свих друштвених снага на изградњу националног поноса и културног обрасца

Укључивање хришћанског морала у законска решења итд.

Хоћу да се на свој начин борим за овакве циљеве, сам или са онима који једнако мисле и осећају. Немам више воље за половична решења и труле компромисе.

Да буде јасно, не замерам и не осуђујем оне који сада учествују на овим шетњама. Мислим да је огромна већина њиховим захтева оправдана, да су неки транспаренти духовити, а да режим против кога устају мора да хитно оде. Само не бих да учествујем у било чему што би, макар и потенцијално, претило да доведе на власт другосрбијанске јакобинце попут Саше Јанковића, Шутановца и сличних.

Ако шетње доведу до тиранинове нервозе или чак пада, био бих задовољан, али не бих се унапред радовао будућности, сећајући се горчине која је уследила након Петог октобра када су, мени омражени, режим брачног пара ММ, заменили западоиди Ђинђић, Динкић, Чеда, Живковић, Весна Пешић… те у медије и културу устоличили невладничке аутошовинисте од чијег утицаја ћемо се ослобађати и чистити бар 20 година, макар и данас освојили власт.

Зато ја лично не идем на протесте, али их и не осуђујем.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Konkretno, žuti su krali, onako političarski. Dinkić recimo je jebo majku kolko je krao i šta je uradio.

Vučić i hunta, su neozauzdani ikakvom opozicijom ili medijima - kradu kao ludi, vuku kao sifon. Obicno kroz megaprojekte, namjestene tendere, interne dogovore i sl.

To me brine ponajvise.

Nece se od toliko bolesne kradje zemlja oporaviti za 20 godima nekog dobrog.

Tako da dobrom i ne pada na pamet da se lati takvog nezahvalnog posla. Moze samo doc jos gori.

Ipak treba probati, dok ovi nisu sve pozobali.

« Poslednja izmena: 22. Apr 2017, 00:17:46 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Какви нојеви, па нема разлике, али ти си глупи либерал.

cek brale, zar ti nisi fasista? zar ne bi trebalo da si prezadovoljan ustaskim stavovima i metodama?
Српкиње, Срби и поштени муслимани...

Докле ћеш да лупаш глупости, не постоје више четници и усташе, већ неочетници и неоусташе, ако желимо да будемо прецизни.

Па наравно да сам љубоморан због неких ставова и метода који се примењују у данашњој ''независној'' Хрватској.
Рецимо и ја бих подржао економски фашизам, где би несрпски привредници тешко могли да освоје део нашег  тржишта, а камоли цело.
Или ... етничко чишћење и све што прати такву акцију.
Или ... смањење привилегија за националне мањине, рецимо повећање лимита  за остварење истих са 15% на 33% колико је у ХР.
Или ... забрану такозване босанске латинице у неким местима и окупаторске тзв. српске латинице.
Или ... забрану уласка муслиманима који су ратовали против Србије или воде антисрпску политику.
Или ... легализовање четника који су сарађивали са савезницима.

Али има нечега где ми се они гаде, а то је однос према хрватској земљи у тзв. БиХ.
Наша матица Србија каква год да је, даје много већу подршку РС, ту могу да уче од нас и од председника Додика.

И у другим државама и народима, могу пронаћи још више примера, да не причам тек о Русији, Немачкој итд.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2017, 00:43:25 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Jurkoviću,loš ti je izbor pozivati se na Simetića.Upoznat sam sa tim šta je čovek pisao poslednjih par godina (Srpski kulturni klub,krljanja preko medija unutar DSS-a još za vreme Koštunice i tako to) , ali čitav taj njegov tekst koji si citirao pada u vodu onoga trena kada čovek iščita listu "ciljeva koje (pomenuti Simetić) zastupa" ,a potom shvati da je taj lik verovatno još uvek član DSS-a.Da budem precizniji ,ove bruke od DSS-a koja je na jučerašnjoj sednici RIK-a glasala za priznavanje rezultata izbora.
  Tu je bila vododelnica.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Živković: Zabranjeno uvođenje gostiju u parlament

Predsednik Nove Srbije poslanik Zoran Živković kaže da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u parlament, kao posledica njegovog poziva učesnicima protesta i građanima da dođu u skupštinu.

On je objasnio da nijedan poslanik neće moći da dovede bilo kog u skupštinsko zdanje dok se ta odluka ne ukine.

- Ispred i iza zgrade imate policijska vozila, čak sprečavaju i ulaz vozila koja nemaju odobrenje, pojačano je prisustvo službenika policije koji su u civilu. Nisu oni krivi, neko je njima to naredio - rekao je Živković.

On veruje da je to posledica njegovog poziva učesnicima protesta, ali i svim građanima da dođu u parlament kada imaju neki problem i budu njegovi ili gosti drugih poslanika.

- Moj poziv učesnicima protesta da učestvuju u radu parlamenta sa balkona i da se sretnu sa nama je neko odbio, ja ne znam ko - pošto nemaju organizatora, ali jedan veći broj učesnika je prihvatio - rekao je Živković i pozvao rukovodstvo skupštine "da se mane zatvorskih manira"

- Ovo nije nikakav kazamat, ovo je Narodna skupština i ovde građani po proceduti koja je utvrđena mogu i treba da ulaze uvek kada osete potrebe da se obrate nekom od nas - rekao je Živković.

Poslanica Marinika Tepić koja se juče priključila Novoj stranci rekla je da se na neformalni poziv te partije javilo 30 ljudi da prati zasedanje sa balkona. Kako je rekla, veliki broj njih se paralelno interesovao i za posebnu sednicu o razrešenju predsednice parlamenta.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Apr 2017, 23:27:10
Остоја Симетић: Зашто нећу на протесте?

Немам ништа против тога да народ, млади и стари, излази на улице и буни се против Вучића. Њега лично не подносим, јер је фолирант, уображена будала, психопата, тиранин у карактеру и намери, патетични шабан, лицемер и користољубац. Кадрови његове партије ми изгледају као научнофантастична визија поремећеног ума садистичких склоности. Толику концентрацију кретеноидних полухуманоида нисам могао да замислим ни у азилу за умоболне, а камоли на државним и привредним функцијама. Моја је велика жеља да Вучић падне с власти, а да се претходно чланство у СНС-у (и коалиционим партнерима) третира попут чланства у Хитлеровој странци у послератној Немачкој – као кривично дело.

Мислим да је највећи број људи свих генерација на протестима из искреног незадовољства. Режим нас све тлачи и вређа својом бахатошћу. Е, сад, разлози за незадовољство режимом нису једнаки за све. Некима смета што је Вучић велеиздајник који је потписао Бриселски споразум и учинио низ уступака Арнаутима и њиховим западњачким диригентима, што жмури на увоз ГМО производа и подаје Србију Империји, а некима, пак, то што макар и реторички одржава неки контакт и сарадњу са Русијом и што се педери још не венчавају, те што свештена лица смеју у мантији да изађу на улицу.

Једни машу српским, руским и равногорским заставама, а други барјаком ЛГБТ пропагандиста, дугиних боја. Многи од шетача су гласали за Јанковића и Белог, значајан број није ни изашао на изборе, ретко или никако се виде пароле против ЕУ, глобализма, антипородичне агенде, људскоправашког терора итд. Најгрлатији заступници “анђеоског карактера” протеста су окорели другосрбијанци. Они чија спољна политика не би била друкчија од Вучићеве, а углавном скиче због умањених апанажа и грантова.

Да скратим, не желим да будем део нечега што нема апсолутно оне циљеве које ја заступам, а то су:

Напуштање Бриселских преговора

Напуштање ЕУ интеграција

Реиндустријализација земље

Прекид са ММФ-ом

Прекид субвенционисања страних економских хохштаплера

Еконмски експанзионистичка регионална политика

Активна политика заштите Срба у окружењу

Осујећивање хрватске и словеначке регионалне економске окупације

Јачање војске

Рад на ојачавању РС до њене независности

Брига о правима радника

Усмеравање свих друштвених снага на изградњу националног поноса и културног обрасца

Укључивање хришћанског морала у законска решења итд.

Хоћу да се на свој начин борим за овакве циљеве, сам или са онима који једнако мисле и осећају. Немам више воље за половична решења и труле компромисе.

Да буде јасно, не замерам и не осуђујем оне који сада учествују на овим шетњама. Мислим да је огромна већина њиховим захтева оправдана, да су неки транспаренти духовити, а да режим против кога устају мора да хитно оде. Само не бих да учествујем у било чему што би, макар и потенцијално, претило да доведе на власт другосрбијанске јакобинце попут Саше Јанковића, Шутановца и сличних.

Ако шетње доведу до тиранинове нервозе или чак пада, био бих задовољан, али не бих се унапред радовао будућности, сећајући се горчине која је уследила након Петог октобра када су, мени омражени, режим брачног пара ММ, заменили западоиди Ђинђић, Динкић, Чеда, Живковић, Весна Пешић… те у медије и културу устоличили невладничке аутошовинисте од чијег утицаја ћемо се ослобађати и чистити бар 20 година, макар и данас освојили власт.

Зато ја лично не идем на протесте, али их и не осуђујем.

Супер су му циљеви...максимално оствариви Smile

Да занемарим идиотлуке у првих седам-осам...шта је то хришћански морал и какав је то културни образац? Хоће ли се смети слушати Napalm Death и Carcass или ћемо сви морати слушати искључиво руску духовну музику? Smile А британске серије? Smile Евентуално шведске и данске? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Kao prvo, kada vidim da se neko poziva na bilo kakav moral, pristojnost i izuzetnost na majke mi...pa bežim od toga kao đavo od krsta.

Kao drugo, nemam pojma ko je dotični i dobro je da sada znam jer je koštunica bio gori od đinđoline. Na žalost, izvukao se i uživa.

Kao treće, niko nije savršen i ono gore nije samo spisak lepih želja. Ako se izuzme bajka o hrišćanskom i bilo kakvom moralu koji bi morao da se nameće na silu nešto od onog gore bi i moglo da se izvede. Miloš Obrenović kao izuzetno nemoralan, pokvaren i koristoljubiv čovek je najbolji primer da se može izvući iz čabra.

Kao četvrto, prenosim vesti iz raznoh izvora i trudim se maksimalno da budem neutralan. Ne uspeva mi baš najbolje. Trudim se da čujem i drugu stranu ukoliko mislim da vredi.

Ispravka

Zaboravih da navedem Se Gola kao primer. Uspeo je mirnim putem da izbaci amerikance i da spreči amerikanizaciju. Minitarstvo kulture moglo je da uveze, lupam, 100 američkih filmoiva, stripova i svega ostalog što bi uticalo na franscusku kulturu. Danas je to zbog interneta neizvodljivo a ono što je izvodljivo odnosi se na naše kulturnjake. Svi smo svedoci kakve filmove snimaju s.dragojević i društvo, kakve blesare i srbljanovićke pišu...Takve ne treba da lovarimo, neka se snalaze sami.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2017, 02:09:14 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Citat

Укључивање хришћанског морала у законска решења

Smile

кад ти овако нешто наведе као циљ, одма ти јасно да је озбиљан човек...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2017, 11:31:32 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Mozda mislite da se potrefilo da je na funkciji zastitnika gradjana izdajnik, da su protestanti izdajnici i izopacenici, i opozicija.

Tako je to predstavljeno.

Zamislite zemlju bez funkcije zastitnika gradjana, bez mogucnosti protesta i bez opozicije. Kako to uopste postici, eto kako...  

Nisu ukaljani licno i pojedinacno ove stvari, nego sta one predstavljaju.

Nece vise biti onda ni protesta, ni regulatornih institucija/ politickih struja.  Ako se naradu zgadi ono sto bi bilo nemoguce zabraniti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Zamislite zemlju bez funkcije zastitnika gradjana

Ма иди Smile Та функција постоји десет година Smile Дуже постоји актив жена у Мислођину који чува традицију прављења штрудле са вишњама Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:54:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.