Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:37:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58059 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Razlika je jedino u tome da li mi smatramo da smo ucinili genodcid ili ne..ili da li smo izvrslili etnicko ciscenje ili ne. Ali to nije ni bitno, svesni smo da smo cini zlocine.

ja nisam cinio zlocine.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Ne zaboravite logore za decu koje su samo ustaše imale.

Još nešto, koliko je bilo napada na ljude iz Srbije koji su bili u prolazu kroz Srbiju.

Koliko firmi iz hrvatske posluje ovde a koliko naših tamo. Koliko mi je poznato Srbija će na sebe da preuzme deo duga agrokora. Ratni zločinci poput glavaša kupuju posede po severnoj Srbiji i apsolutno nikog nije briga za sve navedeno. A ima toga još, da ne gušim temu.

Sa ovim ološem ne t6reba imati veze nardnih 50 godina jer kome oni ovde tztrebaju osim kruga dvojke i oskaćanih ličnosti (dobar izraz). A ovim našim hrvatima ne treba dati ni bukvar dok se tamo ruše ćirilične table i matletiraju preostali Srblji.

Ajde sad da se vratimo na proteste a ove osakacene individue koje se loze na Bana Jelacica i onog Tomislava njihovog misterioznog da lepo preusmerimo na teme koje zadovoljavaju trazene kriterijume po pitanju tematike vodjene diskusije. To ok?

Jebe nam se za Hrvate, Hrvatsku, lijepu njihovu i ostale fasistico genocidne oblike tih konjusara beckih.

Dakle, ako nije previse to sto trazim, da lepo vidimo neko razmisljanje u vezi protesta.

Nisam verovao da ću doći u takvo stanje da se sa ovim složim.

Inicijativa mladih: Podrška za Kancelariju, ali...

U Parizu je u okviru samita lidera Zapadnog Balkana, potpisan sporazum kojim je ustanovljena Regionalna kancelarija za mlade, a koja bi mogla da bude glavni stub stabilnosti i mira u regionu.

Sporazum su potpisali predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, premijer Albanije Edi Rama, premijer Makedonije Emil Dimitrijev, predsedavajući Savetu ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić, premijer Kosova Isa Mustafa i predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović.

Kancelarija će zvanično početi sa radom 1. januara 2017. godine, a sedište će joij biti u Tirani, ali za nju će najviše sredstava obezbediti Srbija.

Okačih ovo ovde pre spinovanja dva forumska drugara Smile

Prelepu a.mitić su svi upoznali. Ona je jedan od organizatora davljenja patke i Srbije. Ne videh je na ovim demonstracijama što ne znhači nećše izmileti. Ako se pojavi onda bar deo ovo0g finansira av kome su demonstracije po meri i iz kojih će on najviše dobiti. Dok se šeta i skreće pažnja javnosti on i dalje radi.

Što se ovih nvo tiče dovoljno je obići njihove sajtove, videti njihove aktvnosti i pročitati bilo koji intervju dičnih članova. Mentalni sklop im je isti kao kod s.jankovića i naša dva forumska drugara.

Nadam se da će se demonstranti izmaći kada dođe do sukoba i da će sa strane gledati kako panduri marišu ovaj ološ.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Ali to nije ni bitno, svesni smo da smo cini zlocine.
...

...
Sad si ti na redu, reci mi našu krivicu koja je pandan ovoj?

Da naravno "mi" ! Kolektivizacija zlocina. Cilj i ideja iza kolektivizacije zlocina je da se nalogodavci i direktni izvrsioci istih sakriuju, uklope u masu i slicno. Cilj je da izbegnu moguca sudjenja, javnu osudu i kazne.

Naravno, ostaje upotreba "mi".

Odakle vama pravo da govorite ispred svih gradjana Srbije ?

Niste ni predsednici ni poslanici a ni ministri.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 17:14:42 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Jel su se tako sakrili i HR generali ?  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Dobro je sistem, bravo, izdominirao si, ajde molim te batali to trolovanje retardirano.
Evo i dabisha je razumniji lik od tebe trista posto iako je na master trol studijama.

Znajuci tebe nije iznenadjenje da verovatno nisi ni svestan svoje trol uloge i da si ubedjen u svemirski balans koji tvoji postovi postizu, al opet.....
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 17:21:59 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja sam nacionalista i nije mi strano da prihvatam i dobre i lose strane svoga naroda.

Kad pobedimo smrdljive ustase u bilo kom sportu (posto ih gazimo u svim sportovima) ili bilo koju drugu naciju imam obicaj kao i verovatno velika vecina ljudi da kazem da smo "Mi" pobedili.
Imam tzv osecaj pripadnosti.

NARAVN0 da ne mislim da smo svi u Srbiji cinili zlocine  Smile Jednostavno, stvar je u izrazavanju Smiley

Ali smisao onoga sto sam napisao i dalje stoji. Hrvati su od onolikog broja Srba u toj zemlji, uspeli da pokolju, popale i etinicki ociste toliki broj..da je br Srba tamo sada zanemarljiv Smiley

E sad ja za maloumne ne mogu da umesto "Hrvati" pisem svako ime zlocinca ponaosob da ne bih uvredio sve Hrvate i kolektivizirao zlocin  Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 17:30:11 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Citat
u tom smislu mi se cini da informer uspeva da namece svoje tumacenje motivacije aktera drustvenog zivota.

E sa tim se slazem, to je tacno. Informer i slicni ne traze istinu da nam je otkriju, vec kreiraju svoju laznu, kako bi nase poimanje te istine iskrivili. To je namenjeno ljudima koje Cane partibrejker naziva hipnotisanom gomilom, jer ne razmisljaju, ne umeju ili ne zele, svejedno.

Jedna stvar. Kada demonstracije krenu spontano, iz naroda, to je nesto sto se mora priznati i prihvatiti za ozbiljno. Kada na protest krene odredjena grupa ljudi, u ovom slucaju studenti, tu se vec postavljaju pitanja organizacije, motiva i sl.

Ps. Aj nemojte da se tema pretvori u onu o srpsko hrvatskim odnosima.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2017, 17:32:13 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
A studenti nisu iz naroda? Ajde nabroj mi "iz naroda" proteste na koje nisu uticali studenti ili bili veliki procenat istih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
u tom smislu mi se cini da informer uspeva da namece svoje tumacenje motivacije aktera drustvenog zivota.

E sa tim se slazem, to je tacno. Informer i slicni ne traze istinu da nam je otkriju, vec kreiraju svoju laznu, kako bi nase poimanje te istine iskrivili. To je namenjeno ljudima koje Cane partibrejker naziva hipnotisanom gomilom, jer ne razmisljaju, ne umeju ili ne zele, svejedno.

Jedna stvar. Kada demonstracije krenu spontano, iz naroda, to je nesto sto se mora priznati i prihvatiti za ozbiljno. Kada na protest krene odredjena grupa ljudi, u ovom slucaju studenti, tu se vec postavljaju pitanja organizacije, motiva i sl.

Ps. Aj nemojte da se tema pretvori u onu o srpsko hrvatskim odnosima.

Pa kod bilo kojih protesta postoje pitanja organizacije i pitanje motiva.
Znas to je ideja iza toga, da dignes glas i nesto promenis.

Ne ide se na protest da se prosetas i nadises svezeg vazduha.

Sto se studenata tice oni su gradjani Srbije koji izrazavaju svoje nezadovoljstvo i deo su "naroda".

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Peti oktobar. Cela Srbija je bila u Bg, ne samo studenti.

Deveti mart, 1991, druge najvece, organizovao spo.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:37:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.