Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:42:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58448 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5

a hrvatice krowz? a hrvatice? a eventualno bugarke?

Ako me pitas da li bih imao snosajne odnose sa njima, onda da.

inace, koja je razlika izmedju mrzeti i ne moci smisliti?

Mrznja je kad tvoji talibani uzmu i zakolju nekoga druge vere ili svoje ako su neposlusni. Ne moci smisliti je drugacija kategorija. Nista klanje, holokausti, ni atomske bombe, to su islamski i zapadni obicaji. Tipa, idi ti svojima pa se koti i razmnozavaj tamo, pusti mene da uzivam medju svojima. Za tebe, a narocito stanislava, jedna latinska fraza suum cuique. [aj sad na google] Smiley

Bubnjari na čelu kolone

Iako je najavljena pauza u protestima do utorka zbog Uskrsa, nezadovoljni građani su i večeras prošetali centralnim ulicama u Beogradu. Kolonu uglavnom mladih protestanata predvodili su bubnjari.

NEZADOVOLjNI ishodom nedavno održanih predsedničkih izbora, građani su večeras, jedanaesti put zaredom, prošetali centralnim ulicama u Beogradu. Na čelu kolone bubnjari su predvodili masu uglavnom mladih demonstranata.

Uz zviždanje, povike: "Onesvesti se", "Izađite napolje" i mahanjem transparentima "protiv terora vlasti", prošetali su se od Narodne skupštine, gde su se i do sada okupljali.

U jednom trenutku su propustili i kola Hitne pomoći, a iz revolta su nekoliko minuta sedeli ispred zgrade Vlade i uzvikivali "lopovi". Prvobitno je bila najavljena pauza u protestima do utorka, zbog Uskrsa, ali je tokom dana na društvenim mrežama ipak najavaljeno da će protest biti održan.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Mrzis mrzis ali si previse picka da nesto uradis po tom pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Moze biti i to, ako su talibani i bombasi samoubice hrabri, onda sam picka na 16-ti stepen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
ma zezam se 

stono kazu nisi cojek dok ne razneses svoj prvi koncert
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Apr 2017, 22:03:04
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 12:27:25
 Opet sečeš citat. Hteo to ili ne ali Vojvodina je dobrovoljno pristupila Srbiji a ne Jugoslaviji.

I sta sa tim ?  Vojvodina (teritorija) je bila i deo rimske imperije. Pa nista.

SFRJ se raspala. Unutrasnje granice SFRJ su bile definisane AVNOJ-em i ustavom SFRJ. Te dokumente su potpisivali legitimni predstavnici naroda/republika.

Sta je bilo pre toga... koga briga... istorijska naklapanja.

Ti dakle smatraš da je srpskio narod debilan i glup zato što se onako izjasnio na referendumu. I opet, svidelo se to tebi ili ne reziltat je takav a bio bi i da nije bilo RTS-a. Pa nismo mi hrvati, česi, slovenci... da skidamo gaće pred svakom bitangom. Ne bi me iznenadilo da budu i pekinezeri ako treba.

U vojne saveze se ulazi iz cistog interesa ako nisi znao.

Primer pokušaja i rešavaja secesije Foklanda ili američkih gradova je dobar. Tako postupa suverena država kada joj se ugrozi integritet.

Nije isto da li je integritet drzave ugrozen spolja od strane druge drzave

ili kada deo drzave sa nekim administrativnim granicama (priznatim) i vecinom stanovnistva na tom delu zeli da se otcepi.

Folklandi su slucaj kada je jedna drzava ugrozena od strane druge drzave.

Albanci su hteli da se otcepe i cine vecinu na Kosovu, a to je bila pokrajina sa svojim granciama.

Ne izvrci sled dogadjaja.

Prvo su se Albanci pobunili i trazili otcepljenje,
posle ide rekacija drzave
posle ide bombardovanje zbog... pa znas malo prekomerne upotrebe sile, izbeglica itd...

Necemo menjati sled dogadjaja kako bi izgledalo "patriJotski"

Arbanasi mogu i ne moraju da budu lojalni građani Srbije.

Mislis gradjani Kosova ?

Svaka pobuna se rešava samo na jedan način a taj primer su dale demokratske države.

Pre pobune su probali sa politickim sredstvima imali su  vecinu i nisu uspeli.

Za demokratska resenja, vidi skori slucaj Skotske gde si imao referendum za nezavisnost.

Srbija je u Jugoslaviju unela Makedoniju, Kosmet i Vojvodinu svidelo se to tebi ili ne. U bilo kom slučaju Vojvodina je uvek bila samo pokrajina ili kako ja to volim da kažem severni deo Srbije.

O tome nije bilo ni reci u ustavu SFRJ, tako da nije bitno. To je samo necije misljenje i nista vise.

Sto se tice vojvodine imas njenu istoriju, prouci je.

Članice nisu dužne da izdvajaju iz svog budžeta već su dužne da usklade naoružanje i da ratuju tamo gde im se kaže. NI s od suverenih država. To znači da Srbi moraju da bacaju bombe, kolju i ubijaju neke nesrećnike koji su se bitangama našle na putu. Članstvo to traži.

Clanstvo u nekom vojnom savezu je jasno definisano statutom:
http://www.nato.int/cps/en/natohq/official_texts_17120.htm

Clanice zrtvuju deo suvereniteta za clanstvo u raznim savezima. Da li to vredi uraditi ili ne, pa svaka drzava ima
ili nema neki benefit.

Uz to oruzani sukob sa nekim nije bas van mentaliteta srpskog naroda, cetiri rata u periodu 1990 - 1999 su dokazala to.

Medjunardna politika je mnogo slozenija od tupih izvala tipa "bitange isle nekog da napadnu" ili sta vec.

Super je ovo se sečenjem citata ali bar dođoh baš tamo gde sakm mislio.

Prvo, zabole mene i veči deo građana Srbije za nato. Ima još normalnih koji ne žele da im normalni / pijani / drogirani jenki upadne u kuću i da se ponaša kao da mu je tatko ostavio kao što to inače rade u švabiji ili bilo gde drugde. U italiji jejedan takav srušio žičaru, silovanja koje čini vojska su uobičajena itd. Dakle ne debilni Sloba kao što si napisao već narod je na referendumu dao svoju reč.

Ovi što se zalažu za nato, priznaju Kosmet kao nezavisnu državu i secesiju Vojvodine, izmenu ustava a negiraju okupaciju znaju šta rade. Objasniću i zašto.

O tome nije bilo ni reci u ustavu SFRJ, tako da nije bitno. To je samo necije misljenje i nista vise.

Sto se tice vojvodine imas njenu istoriju, prouci je.

Poslušaj i primeni svoj savet na sebi. Lsdv akti9visti su mi ubacili sveščicu od par strana u sanduče. Čak su čankoljub i društvance bili pošteni pa su u uvodu napisali kako je Vojvodina pristupila Srbiji. I to baš onako kako sam opisao. Desilo se čudo pa su bilii pošteni bar u tom slučaju.

Vojvodina a i Kosmet su sa koje se god sdtrane okrene sastavni deo Srbije. Ne može Vojvodina da se odvoji jer pokrajina nema prerogative republike. Ne može da proglasi jednostrano odcepljenje na veliku žalost čankoljuba koji sarađuje ne sa hrvatima već sa ustašama. Boli njega i za Srbiju i za Vojvodinu i nemu kao i njegovim obožavaocima odgovara nato okupacija. Okačio sam IPAP sporazum pa izvoli i proučavaj zašto. Dalje, promena ustava može da donese priznanje Kosmeta i briselskog sporazuma a samim tim i pravo autoomašima da dalje talasaju, izazivaju sukobe. Rezultat bi bio Vojvodina republika u bio kom slučaju bez obzira da li bi se do toga došli mirnim ili nasuilnim putem. Promena ustava odgovara i vučiću jer bi se legalizovalo sve ono što je uradio sa Kosmetom a to što bi mogao sebi da obezbedi moć rajhskancelara hitlera da ne govorim.

Prvo su se Albanci pobunili i trazili otcepljenje,
posle ide rekacija drzave
posle ide bombardovanje zbog... pa znas malo prekomerne upotrebe sile, izbeglica itd...

Ovo što si napissao ne odgovara istini. Napisah da je povod bio Račak koji je bio nameštaljka a ne prekomerna upotreba sile. ILi se neobavešten što niije sramota ili namerno lažeš. To o Račku mogu da tvrde nato ili čankoljubovi botovi, staša i ostalo nvo biserje (dopisati po želji).

Jako me n interesuje nesto.

Tokom tog perioda, rata na kosovu, Aleksandar Vucic je bio ministar informisanja. Sto znaci da je bio i zaduzen za RTS i svu onu silnu propagandu i lazi emitovane sa iste.

Jako me interesuje kako je moguce da price o Racku na primer uzimas kao tacne, iako je to plasirano od strane tadasnjeg RTS, pod kontrolom jednog... lazova i diktatora.

Fascinantno mi je to da odrastao covek selektivno veruje u te lazi i ne proverava ih, samo zato sto zvuce patriotski.

Opet ocigledno je da na ovom svetu nema bas puno ljudi koji veruju u tu pricu i ocigledno je da te lazi nece nikada proci... a ti i tebi slicni i dalje insistirate na tome.

Zasto ? Lazi zvuce patriotski ?

Na osnovu tih prica i ti i recimo @Crowz mrzite citave narode, a ne znate da li su te price
uopste tacne.

Ako ste tada verovali recimo A. Vucicu, zasto ne verujete i sada ?

Račak, jedanaest godina posle

Helena Ranta pod pritiskom o Račku

Tebi mora da se crta i ti sebi dozvoljavaš da mi kažeš da mrzim druge narode.

Imaš gore link pa čitaj nešto više od nato čamkoljubove ili bilo koje druge antisrpske propagande. Imaš i na engleskom, guglaj, traži umesto da ovako nešto pišeš.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 13. Apr 2017, 01:44:33

Новосадски новинар Недим Сејдиновић, главни и одговорни уредник портала Аутономија.инфо, генерални секретар Независног друштва новинара Војводине, на свом Фејсбук профилу је данас поставио слику жуте патке и честитао свима „Великог патка“ алудирајући на предстојећи хришћански празник Велики петак.

Nedime, nedime, baš si krme Smile

E vidiš ovo je uvreda na koju niko ne reaguje. Šta bi bilo kada bi bilo koji novinar a da nije iz kruga dvojke čestitao Bajtram ili Ramazan muslimanima čestitkom na kojoj je pečeno prase ? Mislim da bi se digla kuka i motika na njega a nedim i njegov drug sabahudin može. I ne samo ovo već sabahudin može da piše kako gledajući decu izbeglica kako se igraju plastičnim pištoljima dok šeta Limanom zamišlja njihove roditelje kako ubijaju i čine krvave ratne zločine po Bosni i Hrvatskoj. I takvi predaju novinarstvo na filozofskom u N.Sadu. Mislim na sabahudina koji je pobegao iz Bijeljine devedesetih ne u Tutin ili Zagreb već baš u N.Sad. Vidiš, ne brojim ljudima krvna zrnca već poštujem onoliko koliko mene neko poštuje. Može lepo a može i ružno. Prema ovakvim i sličnim nemam obzira.

A sada malo o hrvatima i ustašama. Nisu svi hrvati ustaće ali je svaki ustaša bio hrvat. U izmišljenu priču o progonu hrvata beruju samo oni koji su plaćeni za to. Moji rođaci su bežeći od ustaša ostavili imanje koje su kasnije zahvaljujući mojoj babi trampili za nešto slično u Čortanovxima. Hrvat je dobrovoljno pristao na trampu jer je dobio veću kuću i veći posed. Uostalom šešelj je u hagu ispropitivao šokicu koja je tvrdila da je proterana. Incidenata je bilo i nijedan nije bio deo državne politike što nije bio slučaj u hrvatskoj. Vojvođanski "ugroženi" hrvati, tačnije njihovo udruženje, tražilo je od Tijanića direktan prenos proslave oluje i još su se bunili zašto ga nema. NIjedan hrvat van udruženja nie se oglasio povodom toga što znači da se načelno slažu sa tim. Ne da ja znam.

Još samo da dodam kako su sa hrta spikeri nato pilotima 1999-te poželeli lepo vremo i vedro nebo. Ni tu se niko nije ogradio.

Dvojac iz Bosne, tačnije udruga (od radnje u druga) nesmetano radi i podržava ne samo ove već i druhe proteste. Pidsao sam o njima kada sam pisao o patkovgrađanima.

I da završim sa time da je vreme da se pojedinci opasulje i da ukapiraju da je vreme titoizma prošlo. Tada je svaki hrvat ili bilo ko drugi (uključujući i same Srblje) nebitno koliko mpametan ili glup bio mogao bez problema da urinira po Srbljima, pravoslavnoj crkvi i bilo čemu drugom što je srpsko. Koliko vidim neki i dalje to rade a posle kukaju i to je neka druga priča.

« Poslednja izmena: 14. Apr 2017, 01:19:20 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
inace, koja je razlika izmedju mrzeti i ne moci smisliti?

Mrznja je kad tvoji talibani uzmu i zakolju nekoga druge vere ili svoje ako su neposlusni. Ne moci smisliti je drugacija kategorija. Nista klanje, holokausti, ni atomske bombe, to su islamski i zapadni obicaji. Tipa, idi ti svojima pa se koti i razmnozavaj tamo, pusti mene da uzivam medju svojima. Za tebe, a narocito stanislava, jedna latinska fraza suum cuique. [aj sad na google] Smiley

ja, boli me uvo. pricaj srpski da te ceo svet razume.
inace polagao sam latinski tako da nema problema

znaci za razdvajanje si. segregaciju.
ne zelis strance u svom komsiluku.
a ako ti dodju u komsiluk? sta ces onda?
« Poslednja izmena: 14. Apr 2017, 02:51:58 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
treba postovati princip reciprociteta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
To Do List:

1. Vratiti se back in time i naci admin. cin. koji je omogucio da se kreature zakace bas i samo za tu admin. liniju i prljaju nam ime 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
... ...

... Новосадски новинар Недим Сејдиновић, главни и одговорни уредник портала Аутономија.инфо, генерални секретар Независног друштва новинара Војводине, на свом Фејсбук профилу је данас поставио слику жуте патке и честитао свима „Великог патка“ алудирајући на предстојећи хришћански празник Велики петак.  ...

I sta sa tim ? Mora da postuje neki praznik ?

... Šta bi bilo kada bi bilo koji novinar a da nije iz kruga dvojke čestitao Bajtram ili Ramazan muslimanima čestitkom na kojoj je pečeno prase ?  ...

Naravno da moze, novinari treba da imaju tu slobodu.

Imas i ovo:

Imas i ovo:

Pa nikom nista,  to samo pacenici i fundamentalisti uzimaju ozbiljno

...   I ne samo ovo već sabahudin može da piše kako gledajući decu izbeglica kako se igraju plastičnim pištoljima dok šeta Limanom zamišlja njihove roditelje kako ubijaju i čine krvave ratne zločine po Bosni i Hrvatskoj. ...

Pa to se i desavalo u ratu, to su sve strane radile.

Nemoj samo reci da jedna strana (bilo koja) nije ispalila ni metka, u sred rata.

... I takvi predaju novinarstvo na filozofskom u N.Sadu.  ...

Ako radi svoj posao dobro i drzi neka licna misljenja i stavove po strani i van predavanja.

Onda nema problema.

...  Mislim na sabahudina koji je pobegao iz Bijeljine devedesetih ne u Tutin ili Zagreb već baš u N.Sad.   ...

Ne znam coveka, mozda ima nekoga ovde.

... Vidiš, ne brojim ljudima krvna zrnca već poštujem onoliko koliko mene neko poštuje. Može lepo a može i ružno. Prema ovakvim i sličnim nemam obzira. ...

Nije tacno da ne brojis krvna zrnca.

Sto se postovanja tice zahtevas da neko postuje tvoju religiju i uverenja.

To niko ne mora i to svako na ovoj planeti moze i ima prava da kritikuje.

Niko ne sme da te proganja zbog tvoje vere ili nacije, ali svakako sme da kritikuje
i veru, naciju, pa i politicke vodje.

...Nisu svi hrvati ustaće ali je svaki ustaša bio hrvat. ...

Slicno vazi za cetnike.

... Vojvođanski "ugroženi" hrvati, tačnije njihovo udruženje, tražilo je od Tijanića direktan prenos proslave oluje i još su se bunili zašto ga nema. ...

Nikad cuo, imas li dokaz ?

... NIjedan hrvat van udruženja nie se oglasio povodom toga što znači da se načelno slažu sa tim.  ...

Ako nisu rekli nista, onda nisu rekli ni da se slazu a ni da se neslazu.
Mozda su ignorisali, ne guraj ljudima reci u usta.

... Još samo da dodam kako su sa hrta spikeri nato pilotima 1999-te poželeli lepo vremo i vedro nebo. Ni tu se niko nije ogradio.
 ...

I sta sa tim ? Hrvatska je clanica NATO, to su im valjda saveznici.

...  Dvojac iz Bosne, tačnije udruga (od radnje u druga) nesmetano radi i podržava ne samo ove već i druhe proteste. Pidsao sam o njima kada sam pisao o patkovgrađanima.
 ...

Nijihvo pravo je da podrzavaju ili ne podrzavaju proteste. Sloboda govora.

...  I da završim sa time da je vreme da se pojedinci opasulje i da ukapiraju da je vreme titoizma prošlo. Tada je svaki hrvat ili bilo ko drugi (uključujući i same Srblje) nebitno koliko mpametan ili glup bio mogao bez problema da urinira po Srbljima,  ...

Tada to nije bilo moguce. Dobro se secam tog vremena, a i secam se kako su kaznjavani sovinsiti.

Raspirivanje verske i nacionalne mrznje je tada billo zabranjeno, a i sada je.

... pravoslavnoj crkvi i bilo čemu drugom što je srpsko.  ...

Pravoslavna, katolicka ili islamska crkva ili verska organizacija i njeni stavovi se mogu slobodno kritikovati na bilo koji nacin, sto ukljucuje i satiru.

To ne spada u "raspirivanje verske i nacionalne mrznje".

Problem je sto ti i na primer @crowz personalizujete verske organizacije.

...  Koliko vidim neki i dalje to rade a posle kukaju i to je neka druga priča. ...

Naravno, ako im prete zato sto kritikuju ili ismevaju stavove verskih i slicnih organizacija, treba da budu zasticeni.

« Poslednja izmena: 14. Apr 2017, 13:27:54 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Мени је драго што је један џамијаш админ тог усраног сепратистичког портала.

Citat
Bubnjari na čelu kolone

Iako je najavljena pauza u protestima do utorka zbog Uskrsa, nezadovoljni građani su i večeras prošetali centralnim ulicama u Beogradu. Kolonu uglavnom mladih protestanata predvodili su bubnjari.

Оно мало дођоша што су продали све у свом завичају, немају где да се врате, па сада шетају нашим градом.

''Раус дођоши'', што би рекао Чварков.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:42:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.