Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Протест против усташког доласка у Србију !!!  (Pročitano 17567 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Mali dio Srba je za Ndh prešao na katoličanstvo ali su se poslije rata vratili na pravoslavlje.reci mi koji dio hrvatskog naroda su bili nekad Srbi.

Али зато сте већину Срба , 1 000 000 људи бацили у јаме пошто сте их осакатили , где су се они вратили .

Где су се мала деца чији су родитељи завршили у јамама вратила ?

Нећу да разговарам са  усташом , не обраћај ми се , листај уназад ако те не мрзи

« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 18:16:24 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 

А Срба Католика је по теби више било од Хрвата, пошто тврдиш да већи део хрватског народа потиче од Срба.

Ау какве теорије! Smile

Што се порекла тиче, огромна већина њих тврди да су Словени, али ти опет тражиш неке глупости по нету и верујеш њиховој изгубљеној овчици Шешељу.

Онај мали део који пориче словенство, тврди да су или иранског (за шта постоје одређени докази, као и за Србе) или готског порекла.

Ево ти још један доказ , ако си прочитао оно шта сам ти рекао  о тзв. Илирском покрету видео би да су Хрвати до тада причали немачким језиком и зашто је тај период толико битан -

Јер су Хрвати једини народ на свету који је прихватио туђ језик да би асимиловали један део другог народа , Срба католика .И они данас причају српским језиком , и наравно толико се труде да га искваре , да би се што више разликовали

Е зато је тај Илирски покрет толико историјски битан , а који ти називаш ,,глупост на нету "

Ovaj čovjek je smrt za Srbiju i poštene državljane Srbije .
Čovječe 21 stoljeće shvati, 20 stoljeće je prošlo i puno zabluda je izašlo na vidjelo i svi se mi trebamo 20-tog stoljeća  da se stidimo i stvari koje su  u ime naših naroda počinjeno .
Sreća je pa sada Republiku Srbiju vode razumni ljudi,pa sada Republika Srbija kroči ka boljoj budućnosti,što mene istinski raduje .

NAPRIJED SRBIJO !!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
ako volis svoj narod, daj mu sansu da zivi, a ne da mrzi!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Западна Херцеговина је цела насељена Србима католицима, такође и Далмација.
Погледај имена и презимена, поготово презимена, па ћеш видети.
Драган Човић, Иво Миро Јовић, Миливој Петковић, Владо Шантић, Јерко Иванковић...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
samo jedno pitanje za lažne patriote, koliko su četnici Srba pobili,isto toliko su i sramota Hrvatsko roda ustaše Hrvata pobile i riješili smo sve, to su dva najsramotnija pokreta u povijesti ovih dvaju naroda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nisam ustaša a kad vidim tebe malo mi fali da jesam.Ja ne negiram ustaške zločine .To nije tema ja te pitam jedno a ti kao govorni automat samo jedno i to sto puta.Jasenovac ....Pita sam te koji su to Hrvati nastali od Srba.
generacijo,
u pravu si,bilo je loših trenutaka ali sa svih strana ja priznajem grijehe svoga naroda iako nemam nikakve veze s njima.Nisam primjetio neku samokritiku kod većine sugovornika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy II
samo jedno pitanje za lažne patriote, koliko su četnici Srba pobili,isto toliko su i sramota Hrvatsko roda ustaše Hrvata pobile i riješili smo sve, to su dva najsramotnija pokreta u povijesti ovih dvaju naroda!
ne maseaj babe i zabe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
А зашто се ми и Хрвати сада свађамо, када смо једни другима иностранство?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
nisam ustaša a kad vidim tebe malo mi fali da jesam.Ja ne negiram ustaške zločine .To nije tema ja te pitam jedno a ti kao govorni automat samo jedno i to sto puta.Jasenovac ....Pita sam te koji su to Hrvati nastali od Srba.
generacijo,
u pravu si,bilo je loših trenutaka ali sa svih strana ja priznajem grijehe svoga naroda iako nemam nikakve veze s njima.Nisam primjetio neku samokritiku kod većine sugovornika.

dečko za tvoju informaciju nisam Srbin nego Hrvat!!!!!!

ne obazirem se na takve komentare, pa i ja mogu da izmislim da su Srbi nastali od Hrvata i da izmišljam razloge da odbranim tu tezu,ali neda mi se lagati.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 18:25:00 od generacija 001 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
A koliko su to ustase hrvata pobile osim ono malo komunista.Cela Hrvatska je bila u ustasama,organizovana samo sa jednim ciljem-sto vise Srba pobiti i pokatoliciti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
teodora,
smatra sam te malo pametnijom.Kada su to Srbi naselili Zap.Hercegovinu?
Kako po prezimenu ti zaključuješ.To su prezimena nastala od staroslavenski imena ili biblijski i kod vas i kod nas.
Jerko Ivanković,Šantić ,Čović ...?ako su Jovići Srbi jesu li ivići,ivanovići,Antići Hrvati.?
Kad se usporede ustaše i četnici onda su to babe i žabe.
četnici u rami 1942 pobiju 800 Hrvata u ime čega.Sada opet u Jasenovac i tko je više.Još postoji i treća strana koja nije puno zaostajala(partizani)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.