Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest protiv romskog nasilja u Čurugu  (Pročitano 9097 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pomogao bi im, da se ne muče, pridržao vrata od zgrade, a sve u cilju medjusobnog poštovanja ..... Smiley Smiley SmileySmiley  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
A sta bi bilo da si ti naisao kad su ti krali biciklo?
Posto sam tad imao nekih 15 il 16 (znaci ima i vise od 5 godina od toga) verovatno nista nebi bilo. A ako bi ih sad uhvatio u tako nekoj akciji gledao bi da im vratim za sva obijanja mog podruma. Ili bi mozda ja popio batine nikad se ne zna  Smile

Pomogao bi im, da se ne muče, pridržao vrata od zgrade, a sve u cilju medjusobnog poštovanja ..... Smiley Smiley SmileySmiley  Smile Smile Smile
Jasta, ili bi se pravio da ne vidim. Zapamtite kada vam se tako nesto desi vi ste krivi, a ne oni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
neko mi je ukrao biciklo, jer ga nisam dobro vezo lancom Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ko ne postuje tudju kulturu ne postuje ni svoju. Sitne pljacke su deo kulture Romskog naroda koji zajedno sa Srbima zivi vec vekovima i meni je neverovatno da jos uvek nismo naucili da zivimo sa njima. Meni su pre nekih 5 godina Romi ukrali bicikl star nekoliko meseci iz podruma i zasto bi ja bio ljut na njih kada je to i moja krivica. Ja nisam racunao na to da u komsiluku imam romsko naselje i da oni povremeno nocu obilaze podrume plus sto skupstina stanara nikako nije mogla da skupi pare da napravi vrata za podrum. Znaci mi stanarai zgrade jednostavno ne umemo da zivimo sa drugim kulturama. Od tada ne ostavljam nista vredno u podrumu i posle toga su jos 2 puta obili ali su uzeli neke gluposti. Znaci ja sam bio zadovoljan sto nista vredno nisam izgubio i oni su bili zadovoljni sto su pokupili neke gluposti.
Kako da ocekujemo da Romi postuju nasu kulturu kada mi ne znamo da postujemo njihovu. Malo vise tolerancije je ono sto nama treba  Smile

Koji si ti car.  Smile Smile Smile Mi da naučimo da živimo sa njima? Pre će biti obrnuto...
Kad bi znao koliko su ljudima automobila (Dijane i Spačeci) pokrali dok su ih prepravljali u "sredstva za rad". I to je tebi normalno. Naš problem je što ne umemo sa takvim manjinama.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
Imali smo priliku prisustvovati dirljivom rađanju jednog novog trola.  Smile

Mislim da sam sad prvi put shvatio znacenje ove karikature  Smile

Kad pogleda unazad koliki je feedback postigao, nikad više neće biti isti.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Imali smo priliku prisustvovati dirljivom rađanju jednog novog trola.  Smile

Mislim da sam sad prvi put shvatio znacenje ove karikature  Smile

Kad pogleda unazad koliki je feedback postigao, nikad više neće biti isti.  Smile
Smile Smile
Ma jok ja to samo danas, sutra se vec vracam na staro.
A pazi, ja sam samo kombinovao istinite dogadjaje sa politicki korektnom sranjem. Pa ti vidi ko troluje na ovakvim temama redovno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
They grow up so fast.  Smile    Smile

A pazi, ja sam samo kombinovao istinite dogadjaje sa politicki korektnom sranjem. Pa ti vidi ko troluje na ovakvim temama redovno.

Pa šta misliš? Zašto jedan jedini lik inače redovno uspe da zapali celu temu nakon čega treba pobrisati jedno 5 strana.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2011, 17:15:12 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nije dobar trol onaj koga provalis posle 3 poruke Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Najveći trolovi su drugovi u plavom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
It takes one to know one.

Aj vratite se na ovu ciganiju.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.