Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Протест против Хашког трибунала и ЕУ, субота у 15 часова  (Pročitano 9584 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Не тај!
Тај је (само) будала! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Cvijanovic juce na protestu : Zahtev za pravdom je ono sto nas ujedinjuje ako nas to ne ujedini onda nece nista..
Цвијановић је познати сарадник УДБЕ!

За Сарајевске ДАНЕ (познати Антисрбски билтен) писао је и овакве текстове.
http://www.bhdani.com/arhiva/187/t18718.shtml

Свој сајт затворио је за било какве критичке коментаре.

Годину дана је рекламирао НАПРЊАКЕ, зашта је нагађен местом водитеља на Свет+Инфо телевизији! За необавештене дотична телевизија служи за лечење Александра Вучића!

На свом ''сајту'' се пита: ''ZAŠTO JE VAŽNO SPASITI NAPREDNJAKE ILI IDEJA ZA NOVO OKUPLJANJE ''!

На жалост Двери (,некад Српске) су угурале уз, таквог цијановића, неку милу алечковић (држављана француске републике), сандру рашковић (једну од оних што су ПРЕВРЕМЕНО ПОБЕГЛИ, иначе тадићевог амасадора у Риму/Ватикану)....

----------------

Шта је било са ''изборном крађом''?

momak ti sedis kuci zavaljejn u fotelju i prosipas pamet po forumu, ne interesuje me Cvijanovic jos manje eventualna rasprava sa tobom oko dveri ODRASTI VEC JEDNOM I PREKINI DA MI PRICAS PROTIV CEGA SI VEC ZA STA SI!
meni se svidelo ono sto je rekao i delim takvo misljenje, ova recenica je kljuc za buducnost ovog naroda...a ti ako mozes bolje da je ostvaris rekoh ti niko te ne sprecava rado cu te saslusati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Не тај!
Тај је (само) будала! Smile

Pa ja njega znam.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
nema sta.  I Ceda Jovanovic komuvisticki padobranac iz 63. padobranskke se ogradio od svoje prvobitne osude!

Treba se boriti protiv izdajninika.
Ono sto je izjavljivaovao oko KiM LDP kopomirenju je laz!                 
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
@Divad83

Koliko sam samo nade i vere polagao u Dveri i mislio sam da su konačno preboleli dečije bolesti iz perioda 2001-2005. Na žalost, nisu odmakli dalje od početka. Što reče Radovan III: "Te ovako ćemo drugovi, te onako ćemo drugovi..."
Jedno veliko, veliko razočarenje...
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Срби, молим вас прочитајте и надам се да ће те се одазвати позиву! Шетња сећања на жртве Олује – злочина који траје!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
@Divad83

Koliko sam samo nade i vere polagao u Dveri i mislio sam da su konačno preboleli dečije bolesti iz perioda 2001-2005. Na žalost, nisu odmakli dalje od početka. Što reče Radovan III: "Te ovako ćemo drugovi, te onako ćemo drugovi..."
i ti bi delio savete umesto nesto da uradis...i ti si protiv necega i nekoga ....super ako si vec polagao tolike nade sutra ujutru smesta u njihovo predstavnistvo predstavi se i trazi da pricas sa Boskom posavetuj ga,pridruzi im se promeni nesto!
i ja se razocaram u toku jednog dana milion puta zato dosta vise sa tim pesimizmom LEBAC SE NE PECE LEZECI!
p.s. ako je Bosko vec zapalio za Cacak ovamo kod mene cesto je u manastiru u selu Trnava tamo i ja nekad odem da se pomolim bogu jer su i moji odatle pa ako hoces mozemo zajedno da odemo sescemo ko ljudi u gostionicu a neko ce nam vec skuvati rakiju jer je gore bogami u planini zima!POZDRAV!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
@Divad83

i ti bi delio savete umesto nesto da uradis...i ti si protiv necega i nekoga ....super ako si vec polagao tolike nade sutra ujutru smesta u njihovo predstavnistvo predstavi se i trazi da pricas sa Boskom posavetuj ga,pridruzi im se promeni nesto!
i ja se razocaram u toku jednog dana milion puta zato dosta vise sa tim pesimizmom LEBAC SE NE PECE LEZECI!
p.s. ako je Bosko vec zapalio za Cacak ovamo kod mene cesto je u manastiru u selu Trnava tamo i ja nekad odem da se pomolim bogu jer su i moji odatle pa ako hoces mozemo zajedno da odemo sescemo ko ljudi u gostionicu a neko ce nam vec skuvati rakiju jer je gore bogami u planini zima!POZDRAV!

Čemu takav stav? Zašto pljuješ po svakom ko ti bilo šta kaže, čak i kad je to dobronamerno? Upravo zbog toga sam svojevremeno i "napustio" Dveri. Kada sam rekao jednom od "viših članova", koji je i dalje, verujem, zadužen za sajt i video i audio zapise da se Dveri ne smeju okrenuti isključivo ljudima koji svakodnevno triput idu u crkvu, već i omladini koja uopšte ne ide u nju, da se pismen čovek ne uči azbuci, rečeno mi je "ti onda nemaš šta da tražiš ovde". Upravo ovaj odgovor mi je stvorio dileme i na kraju doprineo mom "izlasku". 

Na žalost, nije se daleko odmaklo. Svaki problem, svaka tribina ima neku konotaciju sa crkvom. Nacionalno neosvešćena omladina, koja bi upravo trebala da bude ciljna grupa, beži od pomena Dveri, jer ih vezuje za mantiju i kandilo. A trebalo je da se prvo privole kao Srbi, a zatim da se podsete da su pravoslavni Srbi. Primer za to je tribina iz "mog vremena" u kojoj se priča o detaljima iz Predanja. Nauči bre prvo ove "Ubij, zakolji" klince šta je Predanje, pa onda filozofiraj da li je tamo rečeno ovo ili ono.

Zablistali ste u jednom momentu tokom kampanje, priznajem. Pomislio sam "napokon nešto novo", a onda puf!, kao mehur od sapunice. I nemoj da mi pričaš o medijskom mraku. Medijski mrak je bio i kada smo više puta punili Dom sindikata, i kada su nam Ljotićevci upadali na tribine, pa čak i pretili bombama, a ono malo šturih vesti koje su javljale o Dverima pričale kako smo isti kao Ljotićevci.
Dobili ste pažnju medija, priliku da kažete svoje ideje i stavove. A sveli ste je na borbu protiv pedera. Gde se Dragaš izgubio tokom kampanje? Gde je nestala ona fantastična priča o vaskrsavanju Srbije pomoću sopstvenih resursa, pravilno usmerenih? O vaskrsu srpske poljoprivrede, alfe i omege naše države, nasuprot Dinkićevim kamionima i avionima koji samo što nisu došli  iz Burundija i Malavija. Da li je moguće da se ceo program sveo na trivijalnosti kako ćemo zvati Vojvodinu "Severna Srbija" i sl.?
Dobili ste ogroman broj pristalica i pratilaca putem interneta. Omladinu i ljude u najboljim godinama, elektronski pismene i obrazovane. Gde su oni na skupu u subotu? Ko je to tako jadno i naprečac organizovao? Juče vi, danas SNP, pa posle parastos u crkvi Sv. Marka, , sutra studenti... ko vas to umesto 1000 ljudi odjednom, dovodi u grupicama po stotinak?

Komunisti su nakon višedecenijske ilegale izašlli 27. marta na ulice i držali govore, iako nisu oni sami organizovai puč. Niko ih nije dirao i na kraju su i došli na vlast. To je jedino što je trebalo naučiti od komunista...ali nismo.

Narodu treba vođa, treba mu neko ko će znati kako da kanališe nezadovoljstvo. A ko je za to bolji od grupe nacionalno svesnih i aktivnih omladinaca i obrazovanih ljudi, potpomognutih rodoljubima iz dijaspore? Dveri su mogle metaforički da postanu "komunisti 21. veka", koliko god ogavno bilo poređenje. Nazovi me sanjarem ili me vređaj, svejedno mi je. Ja ovo sve mislim već mesecima i godinama, a misliću i dalje.

Eto, rekoh ti šta mi je na duši. A ti reci kako je ovo lako pričati, ali treba i delati nešto konkretno. Neću te ovom prilikom daviti i nekim konkretnim savetima i predlozima, cenim da bi za to trebalo stvarno da odem u Višegradsku Smiley  Ko zna...

Pozdravi mi i Boška, i Branimira, i Glišiće, i Tvrdišiće i Zokija Radojičića i ostale, da ih ne nabrajam sad...i nek nam je svima Bog u pomoći, koliko god patetično zvučalo.

« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 03:56:43 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
@Divad83

Čemu takav stav? Zašto pljuješ po svakom ko ti bilo šta kaže, čak i kad je to dobronamerno? Upravo zbog toga sam svojevremeno i "napustio" Dveri. Kada sam rekao jednom od "viših članova", koji je i dalje, verujem, zadužen za sajt i video i audio zapise da se Dveri ne smeju okrenuti isključivo ljudima koji svakodnevno triput idu u crkvu, već i omladini koja uopšte ne ide u nju, da se pismen čovek ne uči azbuci, rečeno mi je "ti onda nemaš šta da tražiš ovde". Upravo ovaj odgovor mi je stvorio dileme i na kraju doprineo mom "izlasku". 

Na žalost, nije se daleko odmaklo. Svaki problem, svaka tribina ima neku konotaciju sa crkvom. Nacionalno neosvešćena omladina, koja bi upravo trebala da bude ciljna grupa, beži od pomena Dveri, jer ih vezuje za mantiju i kandilo. A trebalo je da se prvo privole kao Srbi, a zatim da se podsete da su pravoslavni Srbi. Primer za to je tribina iz "mog vremena" u kojoj se priča o detaljima iz Predanja. Nauči bre prvo ove "Ubij, zakolji" klince šta je Predanje, pa onda filozofiraj da li je tamo rečeno ovo ili ono.

Zablistali ste u jednom momentu tokom kampanje, priznajem. Pomislio sam "napokon nešto novo", a onda puf!, kao mehur od sapunice. I nemoj da mi pričaš o medijskom mraku. Medijski mrak je bio i kada smo više puta punili Dom sindikata, i kada su nam Ljotićevci upadali na tribine, pa čak i pretili bombama, a ono malo šturih vesti koje su javljale o Dverima pričale kako smo isti kao Ljotićevci.
Dobili ste pažnju medija, priliku da kažete svoje ideje i stavove. A sveli ste je na borbu protiv pedera. Gde se Dragaš izgubio tokom kampanje? Gde je nestala ona fantastična priča o vaskrsavanju Srbije pomoću sopstvenih resursa, pravilno usmerenih? O vaskrsu srpske poljoprivrede, alfe i omege naše države, nasuprot Dinkićevim kamionima i avionima koji samo što nisu došli  iz Burundija i Malavija. Da li je moguće da se ceo program sveo na trivijalnosti kako ćemo zvati Vojvodinu "Severna Srbija" i sl.?
Dobili ste ogroman broj pristalica i pratilaca putem interneta. Omladinu i ljude u najboljim godinama, elektronski pismene i obrazovane. Gde su oni na skupu u subotu? Ko je to tako jadno i naprečac organizovao? Juče vi, danas SNP, pa posle parastos u crkvi Sv. Marka, , sutra studenti... ko vas to umesto 1000 ljudi odjednom, dovodi u grupicama po stotinak?

Komunisti su nakon višedecenijske ilegale izašlli 27. marta na ulice i držali govore, iako nisu oni sami organizovai puč. Niko ih nije dirao i na kraju su i došli na vlast. To je jedino što je trebalo naučiti od komunista...ali nismo.

Narodu treba vođa, treba mu neko ko će znati kako da kanališe nezadovoljstvo. A ko je za to bolji od grupe nacionalno svesnih i aktivnih omladinaca i obrazovanih ljudi, potpomognutih rodoljubima iz dijaspore? Dveri su mogle metaforički da postanu "komunisti 21. veka", koliko god ogavno bilo poređenje. Nazovi me sanjarem ili me vređaj, svejedno mi je. Ja ovo sve mislim već mesecima i godinama, a misliću i dalje.

Eto, rekoh ti šta mi je na duši. A ti reci kako je ovo lako pričati, ali treba i delati nešto konkretno. Neću te ovom prilikom daviti i nekim konkretnim savetima i predlozima, cenim da bi za to trebalo stvarno da odem u Višegradsku Smiley  Ko zna...

Pozdravi mi i Boška, i Branimira, i Glišiće, i Tvrdišiće i Zokija Radojičića i ostale, da ih ne nabrajam sad...i nek nam je svima Bog u pomoći, koliko god patetično zvučalo.

prijatelju ali ja stvarno nemam veze sa dverima!osim sto sam njihov simpatizer!
ja sam za dveri saznao jedno godinu dana pre izbora cak se i ne secam vise...
u politiku ne zelim da ulazim odnosno voleo bih ako mogu da pomognem tehnicki zato sam i glasao za dveri jer ih vidim kao neko ko moze da otvori put strucnim ljudima,ne meni naravno nekom boljem,jednostavno vidim ih kao sredstvo za onakvu Srbiju kakvu zelim...
ova tema je sluzila da ljude pozove da izadju na protest ne da se tera mak na konac KAKO KO TREBA DA RADI mene to i ne interesuje iskreno...
sto se tice dveri i da li su dobili medijsku paznju pre izbora stvarno ne zelim da govorim, o ozborima  na kojim sps uzme 15% glasova jos manje...Dragas se povukao zasto ne znam ali znam da su u dobrim odnosima! sto se tice da se sve svelo kako ce mo zvati Srbiju meni ne rizultira jer pratim njihov sajt redovno...sto se tice programa verujem da je on jos tu i da se vecina Srbije ogleda u tome to sto narod nije glasao za njih tu ima stvarno mnogo faktora.....ti se pitas zasto svi zajedno ne izadju ne znam verovatno opet stara prica Srbi se ne okupljaju oko onoga za sta su nego protiv cega su...
ja ti savetujem da nastavis da sanjaris jer to uopste nije san vec krajnje normalna teznja verujem vecine normalne Srbije!
a ova tema je stvarno imala za cilj da pozove ljude na PROTEST manje je bitno sve ostalo...
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 19:02:22 od divad83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
Bio si dovoljno "napadan" i "ubedljiv" da sam pomislio da si u Dverima. A još kad si pomenuo da poznaješ Boška, pomislio sam da si iz čačanske kancelarije. Ništa, pozdravi Boška. Moja priča i dalje stoji Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.