Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PROTEST Poljoprivrednici kreću TRAKTORIMA za Beograd  (Pročitano 4125 puta)
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Doslo je dotle da je prosto doslo fensi da merimo koliki je kome traktor na putu za Beograd.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Mislim da ljudi sve ovo shvataju olako kao salu i da ne znaju koliko je bitno to sto se desava. Sta vi mislite, sta ce stranci saditi na tim njivama ako im drzava dozvoli da ih otkupe? Hocete da se pretvorimo u drugu Argentinu? Pa strani tajkuni jedva cekaju da se dokopaju njiva da sade soju i sl, a Srbija treba ostro da se suprotstavlja tome, jer mi imamo plodne njive koje mogu davati najbolje, najkvalitetnije i najzdravije useve. Umesto da pokrenemo poljoprivredu i budemo lideri u proizvodnji organske hrane, a imamo mogucnosti za to, mi zelimo da prodamo strancima njive i sebi potpisemo smrtnu presudu tako. Definitivno sam protiv prodavanja njiva strancima. Nek jedu g..na koja su po Argentini sadili...
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
I treba da ih zaustavi policija i ne da im da uđu u Beograd.

Taman smo pozlatili sve kolovoze i trotoare a sad treba neki paori sve to da mi izblatnjave i usvinje.  Smile Još posle treba da perem Bentlija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Mislim da ljudi sve ovo shvataju olako kao salu i da ne znaju koliko je bitno to sto se desava. Sta vi mislite, sta ce stranci saditi na tim njivama ako im drzava dozvoli da ih otkupe?
ne dozvoljava to drzava, tacnije beskorisno je razmisljati na taj nacin

svi ljudi na vlasti imaju ime i prezime, zna se ko su

isto vazi za sve one koji glasaju za zakon u skupstini

i tako za svaki zakon
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Znači... ti hoćeš da kažeš da kada stotinak vreća govana u Skupštini donose neki zakon... oni to rade jer su pričali sa narodom i znaju njegov stav, i samim tim oni izglasavanjem tog zakona izjavljuju i sprovode volju naroda?

Napomena : ne pričam o tome kako je na papiru, to znamo svi, nego pričam o realnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Znači... ti hoćeš da kažeš da kada stotinak vreća govana u Skupštini donose neki zakon... oni to rade jer su pričali sa narodom i znaju njegov stav, i samim tim oni izglasavanjem tog zakona izjavljuju i sprovode volju naroda?
ne vidim kako se to moze zakljuciti iz moje izjave
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Mislim da ljudi sve ovo shvataju olako kao salu i da ne znaju koliko je bitno to sto se desava. Sta vi mislite, sta ce stranci saditi na tim njivama ako im drzava dozvoli da ih otkupe? Hocete da se pretvorimo u drugu Argentinu? Pa strani tajkuni jedva cekaju da se dokopaju njiva da sade soju i sl, a Srbija treba ostro da se suprotstavlja tome, jer mi imamo plodne njive koje mogu davati najbolje, najkvalitetnije i najzdravije useve. Umesto da pokrenemo poljoprivredu i budemo lideri u proizvodnji organske hrane, a imamo mogucnosti za to, mi zelimo da prodamo strancima njive i sebi potpisemo smrtnu presudu tako. Definitivno sam protiv prodavanja njiva strancima. Nek jedu g..na koja su po Argentini sadili...
Davno sam ja o tome pricao...mrzi me da ponavljam. Kontrola tokova i kvaliteta hrane je glavni uslov za kontrolu ljudi.
Srbija je imala "srecu", jer smo 90-ih bili pod izolacijom, tako da strani sisači krvi (korporacije), nisu pustili pipke kao u ostalim delovima sveta/Evrope. Koliko-toliko imamo zdravu zemlju u poređenju sa drugim državama. Na žalost i to se menja!

Citat
ne dozvoljava to drzava
: ))
« Poslednja izmena: 25. Nov 2015, 07:06:10 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Štrajk poljoprivrednika danas u Beogradu u pet do 12

Vojvođanski poljoprivrednici najavili su da će danas u "pet do 12" u koloni na traktorima doći u Beograd, ispred Skupstine Srbije, kako bi iskazali nezadovoljstvo predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i zatražiti njegovo povlačenje iz skupštinske procedure.

Kako je navedeno, defile traktora je akcija apela i upozorenja, u organizaciji Lige paora Vojvodine i Lige socijaldemokrata Vojvodine, bez blokade puteva i zaustavljanja saobraćaja, u skladu sa propisima o pravu na javno okupljanje i slobodu govora.

Ministarstvo unutrašnjih poslova dozvolilo je "određenom broju traktora" da uđu u Beograd, dođu do Skupštine Srbije i predaju zahteve za povlačenje Predloga zakona o poljoprivrednom zemljištu iz skupštinske procedure.

Poljoprivrednici iz nekoliko mesta u Vojvodini, nezadovoljni Predlogom zakona o poljoprivrednom zemljištu koji je u skupštinskoj proceduri, krenuli su juče traktorima u protestnu vožnju ka Beogradu, ali ih je policija zaustavila u Zrenjaninu, Zmajevu, Novoj Crnji, Kikindi, Sutjesci i Stajićevu.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Je li, Mrgece, koliko ima takvih sluicajeva o kojim pises, da su usli u malverzaciju? Da li su to pravila ili izuzeci? Ne znam, pitam...

Drugo, kazes ako posmatras svoj uski interes, zamisli da svako razmislja kao ti i da stranci pokupuju sve oranice u Srbiji!? Gde ces da trosis te pare koje ti ponude? Ima da radis u njihovom magacinu (ako imas fakultet) za 30 000. Za koga su ginuli svi oni ljudi ranije? Za 150000 evra po hektaru? Jel to cena?

Само да ти кажем...и ови паори што протествују такође гледају само свој интерес. Боли њих курац за државу, патриотизам и све остало Smile А да ли је боље радити код странца за 30.000 или код ових наших за 10.000...не знам али знам да то никад нећу морати да радим Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Je li, Mrgece, koliko ima takvih sluicajeva o kojim pises, da su usli u malverzaciju? Da li su to pravila ili izuzeci? Ne znam, pitam...

Drugo, kazes ako posmatras svoj uski interes, zamisli da svako razmislja kao ti i da stranci pokupuju sve oranice u Srbiji!? Gde ces da trosis te pare koje ti ponude? Ima da radis u njihovom magacinu (ako imas fakultet) za 30 000. Za koga su ginuli svi oni ljudi ranije? Za 150000 evra po hektaru? Jel to cena?

Само да ти кажем...и ови паори што протествују такође гледају само свој интерес. Боли њих курац за државу, патриотизам и све остало Smile А да ли је боље радити код странца за 30.000 или код ових наших за 10.000...не знам али знам да то никад нећу морати да радим Smile
Не кажем ја да ти ниси у праву, само кажем да ћемо због тог става нестати.

п.с. Не заборави, некад су БеограДЖани вијали убицу турског амбасадора по граду голоруки и савладали такве ситуације...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2015, 10:54:30 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.