Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Прошетај гола за 100 евра  (Pročitano 16979 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Grudi nisu samo za hranjenje mladunaca... da je tako... bile bi mnogo manje i neuglednije...
Grudi sluze i za slanje seksualnih impulsa suprotnom planu i da, one su prirodno sekusalni objekti... Posto ih nemas, ne mozes to da shvatis...
Isti je slucaj i sa zadnjicom... lepa, cvrsta, okrugla, na dugim nogama... to je ideal koji vucemo jos iz vremena kada smo visili s grane...

Prema tome.. zene i muskarci, hteli ne hteli su seksualni objekti... jer je jedini razlog za postojanje dva pola reprodukcija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ако се оне осећају угодно да мушкарци балаве над њима и да их третирају као сексуалне објекте и да их не поштују онда је то поремећај
A nije moguca opcija u kojoj djevojka obuce sorc i kratku majicu iz prostog razloga jer joj je vruce s obzirom na tropske vrucine ?
Znaci, svaki put kad sam obukla suknjicu, ja sam zapravo zudila za tudjom, muskom, cisto seksualnom paznjom ?

Znas koliko mene zabole je li me neko pogledao bez postovanja, vec cisto onako s pomislju kako bi se kresnuo sa mnom jer sam obukla majicu s dekolteom ? Nikoliko.
Po meni je veci poremecaj taj da sam opsjednuta time sta drugi ljudi, javnost, okolina, koju cak i ne poznajem ( citaj: ljudi koje srecem u gradu, prolaznici ), misle o meni. Pri tom naravno ne mislim na extremne slucajeve koji hodaju goli, vec se ogranicavam na djevojke koje hodaju u sorcu na +35
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung s3
Citat
Ако се оне осећају угодно да мушкарци балаве над њима и да их третирају као сексуалне објекте и да их не поштују онда је то поремећај
A nije moguca opcija u kojoj djevojka obuce sorc i kratku majicu iz prostog razloga jer joj je vruce s obzirom na tropske vrucine ?
Znaci, svaki put kad sam obukla suknjicu, ja sam zapravo zudila za tudjom, muskom, cisto seksualnom paznjom ?

Znas koliko mene zabole je li me neko pogledao bez postovanja, vec cisto onako s pomislju kako bi se kresnuo sa mnom jer sam obukla majicu s dekolteom ? Nikoliko.
Po meni je veci poremecaj taj da sam opsjednuta time sta drugi ljudi, javnost, okolina, koju cak i ne poznajem ( citaj: ljudi koje srecem u gradu, prolaznici ), misle o meni. Pri tom naravno ne mislim na extremne slucajeve koji hodaju goli, vec se ogranicavam na djevojke koje hodaju u sorcu na +35
Hoces da kazes da si hot ???     Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Necu. I nemoj da se odnosis prema meni kao prema sexualnom objektu  Smile

nadam se da sam odreagovala na pravi nacin  Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Што морам? Не морам.Ја ћу да живим како ја хоћу и имам право да изнесем и да кежем да ми се то не свиђа јер ако је то нормално то значи да ће моје дете сутра радити то а ја не желим.Или да се моје дете сутра прилагођава овој накарадној већини...
To kako ce tvoje dete ponasa zavisi od toga kako si ga vaspitao. Ono sto drugi rade moze da utice, i uticace sigurno, ali bice presudno samo ako u kuci ne bude dobila ono potrebno.
Od toga sto ces reci da ti se nesto ne svidja nema ama bas nikakve vajde.
Meni se ne svidja sto mi nismo poslali 500 sportista na Olimpijske igre i doneli 100 zlatnih medalja.
Hoce li to nesto promeniti?
Ako ti se ne svidja kako se u nekoj sredini ponasa vecina, menjaj sredinu ili sebe.
Zivot prosto funkcionise tako...
Mozes da probas da kao manjina nametnes svoje misljenje, i snosis posledice za taj pokusaj.
Citat
То је пробелм.Већини и не смета што је она глава била тамо неколико дна,већини не смета што се деца бију и шта све не раде по школа.Већини ништа не смета ток се то не деси њима...
Pa ces ti da ih prosvetlis?
Tako sto ces ih na najodvratniji nacin ucenjivati pricama kao sto su "A da je tvoje dete u pitanju?" ...
Nije njihovo dete u pitanju.
Ako dete budu vaspitali kako treba, nece biti njihovo dete u pitanju.
Ako u tom omanu, to sto ce se prosetati gola po ulici za 100e bice im jedan od manjih problema u zivotu.
Citat
Е када се теби то буде деслио онда ће да буде касно.
Nisi isao sa uslovom... isao si djonom...
Nisi rekao ako se to... rekao si kada...
Sta ces ako se ne desi?
Kao sto se u 99% slucajeva ne desava ni onima koji svoju decu ne vaspitaju kako treba, a kamoli savesnim i dobrim roditeljima?
Generalizujes marginalne slucajeve, statisticke greske...
Ako volis tu vrstu, preko svake granice neukusnog senzacionalizma, a grozis se tabloida koji rade na istom principu sledeci put to uradi muski.
Kazi recimo... kada se to bude desilo tebi... a ako se ne desi ja cu kroz grad prosetati sa tablom oko vrata na kojoj pise da sam idiot.
To mogu da postujem.
Jer to bi tako uradio neko ko stoji iza svojih izjava i stvarno se grozi tabloida.
Citat
Не би забранио.Већ би едуковао девојек.Ако се оне осећају угодно да мушкарци балаве над њима и да их третирају као сексуалне објекте и да их не поштују онда је то поремећај.Ја сам намерно ставио тему овде јер сматрам да је ово поремећај друштва и психолшки проблем.А и они баш нису начисто.Мислим на психологе.И они се разилазе у неким ставовима али једно је сигурно да је све то стање наше душе.Да је којим случајем неко силовао ову девојку он би био крив а не она што га је својм појавом стимулисала на то.Када се нека девојка скромно и нормално обуче нико је не примети.Да је ова иста девојка обукла сукњу и нормалну мајцу нико о њој не би писао.Е а то и раде ове певаљеке са таблоидима.Браве наводне скандалке и онда пишу о њима.НИје важно шта само да се нешто пише....То вам је и у реклама глани фазон.Није важно да ли је реклама лепа или глупа,важно је да се о њој прича
Za pocetak... da bi davao savete te vrste, potrebno je da bar neko vreme u svom zivotu budes devojka... ili se osecas kao jedna...
Ako je njima lepo i prijatno u onome sto oblace, i to se i drugima svidja, i broj ljudi kojima to smeta je jako mali, a to ne krsi ono sto je zakonom regulisano... ne vidim ama bas nikakav problem...
Ako neko siluje devojku jer ga je ona svojim telom i garderobom kako ti kazes stimulisala na to, onda je on zivotinja koju treba drzati u kavezu. Idealno takvom da ne moze da ispravi kicmu, a pre ubacivanja mu odseci ono cime je izvrsio delo. Naravno, nazivo.
Oduvek su ljudi isticali svoje kvalitete, tj ono sto smatraju da oni jesu.
Postoji i danas sasvim dovoljno izuzetnih osoba koje ne moraju da svoje fizicke atribute isticu u prvi plan a da opet budu veoma primeceni.
Ima ih koje moraju...
Zivot je reka.
Da je obukla majicu i suknju niko ne bi pisao, a ni ona ne bi imala tih 100e.
Ako je njoj to bilo dovoljno bitno da to uradi, njena stvar zaista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung s3

Tako je!!!
Samo treba zenskinje da sidju u kanal i da skidaju auspuhe na automobilima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel 258
100 evra za mladu pripadnicu zenskog pola, je fina svota novca gde moze da nabaci trendi krpa izadje u fulu Smiley i tako to..
Sto bi moj ortak rekao kao i za kurve, jebao je ti za 30evra, ili decko bez dinara nadoknade isto joj se vata a ovamo dobije koji dinar...

A to je ekstremno jadno... al ima izjava u filmu "moral ne postoji, postoji samo dovoljno malo para"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Прочешљајте мало "Хало огласе", тамо се свашта нуди повољно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Tako je!!!
Samo treba zenskinje da sidju u kanal i da skidaju auspuhe na automobilima  Smile

Neke žene to rade, ali većina muškaraca ne rade to. Loš ti je primer.

100 evra za mladu pripadnicu zenskog pola, je fina svota novca gde moze da nabaci trendi krpa izadje u fulu Smiley i tako to..
Sto bi moj ortak rekao kao i za kurve, jebao je ti za 30evra, ili decko bez dinara nadoknade isto joj se vata a ovamo dobije koji dinar...

A to je ekstremno jadno... al ima izjava u filmu "moral ne postoji, postoji samo dovoljno malo para"

Reci to svojoj mami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
.Када се нека девојка скромно и нормално обуче нико је не примети.Да је ова иста девојка обукла сукњу и нормалну мајцу нико о њој не би писао.Е а то и раде ове певаљеке са таблоидима.Браве наводне скандалке и онда пишу о њима.НИје важно шта само да се нешто пише....То вам је и у реклама глани фазон.Није важно да ли је реклама лепа или глупа,важно је да се о њој прича

Joco brate upravo si sam sebi odgovorio. Postao si deo reklamne kampanje nekakvog glupavog tabloida.  Smile
To moze i biti reklama za hodanje nag....Ako ovakve stavri ne naidju na osudu one ce se ponavljati....Ja samo zelim da se ovakve stvari ma odkale one dolazile osude i ne prihvataju kao normalne...Ali vidim da su ih neki vec prihvatili tako da na okupljanju mozemo ocekivati svasta.Toplo vreme,ada i sl tako da tada moze dosta njih da se proseta za 100e.Pitanje je samo ko ce da plati?

Citat
To kako ce tvoje dete ponasa zavisi od toga kako si ga vaspitao. Ono sto drugi rade moze da utice, i uticace sigurno, ali bice presudno samo ako u kuci ne bude dobila ono potrebno.
Ne bi se slozio.Mislim da su roditeljima danas vezane ruke i da im decu vaspitavaju drugi.Ne bi ja krivio samo roditelje

Citat
kada se to bude desilo tebi... a ako se ne desi ja cu kroz grad prosetati sa tablom oko vrata na kojoj pise da sam idiot.
Ja jesam idiot i sta sad? Smile Ja sam isao sa majcom na kojoj pise "kriv sam"
Jer sta god da se desi ja sam kriv.E tako i za ovo ocigledno da sam ja kriv

Citat
Ako neko siluje devojku jer ga je ona svojim telom i garderobom kako ti kazes stimulisala na to, onda je on zivotinja koju treba drzati u kavezu.
A sta ako devojka siluje muskaraca?

Citat
Mozda nisi zudela ili te to mozda i ne zanima ali znaj da ces je sigurno imati...
Citat
Po meni je veci poremecaj taj da sam opsjednuta time sta drugi ljudi, javnost, okolina, koju cak i ne poznajem ( citaj: ljudi koje srecem u gradu, prolaznici ), misle o meni.
Ne mislim ja na njih vec na deka ili nekog prijatelja kojeg upoznas.Veliki broj devojaka se cudi zasto je muskacima samo ona stvar u glavi.Pa zato sto kada vide takve devojke nemogu nista drugo da pomisle.Neka svako prizna sebi(mislim na muzkarce) sta pomisle odma kad vide takve devojke.

Kada smo kod para.Ima jedan dobar vic o tome.

Mujo pita Hasu da li u Bosni ima pedera. Ovaj odgovara da nema, a Mujo navaljuje i pita ga da li bi on otišao u krevet s muškarcem za hiljadu, deset hiljada ili milion dolara. Na sumu od milion Haso se koleba, a na pet miliona pristaje, na šta Mujo zaključuje da ima pedera, ali nema para.

Nadam se da ste razumeli.Sve ce covek da proda ne bi li dosao do novca....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.