Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Прошетај гола за 100 евра  (Pročitano 16977 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
to me podseti na jedan razgovor koji sam vise puta vodila sa muskim delom populacije ...
ne pravim diverziju, ali evo recimo, ima slicnosti ..
razgovor tipa :" da se pojavi anonimni biznismen, vlasnik hiljadu naftnih busotina, seik iz Emirata, vanzemaljac, ko god, i ponudi vam (musko ste) da mu posvetite sebe (seksualno) za jednu ogromnu cifru ... izaberite cifru ... evo reci cemo milion evra, ili sto hiljada evra, ili kao sto rekoh - izaberite cifru, da li bi to uradili i navedite cifru ako bi" ...

dobila sam najcudnije odgovore ... tipa, mnogo veci broj muskaraca nego sto sam ocekivala izjavio je da bi to uradio i za manje novca ako im se garantuje da se nikada i ni na koji nacin nece saznati ... mene iskreno to sokira.

SLucaj podseca na "nepristojnu ponudu" ali ipak ... ovo je realnost i nema Roberta Redforda ... sta vi mislite o tome i mislite li ista  Smile

Da ljudi imaju cenu ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
SLucaj podseca na "nepristojnu ponudu" ali ipak ... ovo je realnost i nema Roberta Redforda ... sta vi mislite o tome i mislite li ista  Smile
Oces da kazes da bi pristala na nepristojnu ponudu da je u pitanju Robert Redford ?  Smile

Salu na stranu, razmisljala sam o tome, narocito kad sam pogledala pomenuti film i cini se lako to uciniti; sta, kresnes se za milion dolara i poslije si bogat citav zivot.
Ali, cisto sumnjam da bih mentalno ostala pribrana poslije toga .. Mada .. isto tako mislim da bi svi, kad bi se nasli u takvoj situaciji-daj mi dvadeset miliona dolara, ja cu biti tvoj/a cijelu noc, bili u zestokom iskusenju da to ucine .. Narocito oni koji jedva sastavljaju kraj s krajem recimo ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Rođeni braća i sestre se poubijaju zbog nasledstva, supružnici se truju da ne bi bilo podele imovine u razvodu, prijatelji se odvode na streljanje, u konc logore, ubijaju i pljačkaju bez milosti bliski rođaci. Seks za pare u poređenju sa tim izgleda tako nevino.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Oces da kazes da bi pristala na nepristojnu ponudu da je u pitanju Robert Redford ?  Smile

ne mogu da tvrdim, ali bi to svakako bio plus u korist pristanka  Smile

Rođeni braća i sestre se poubijaju zbog nasledstva, supružnici se truju da ne bi bilo podele imovine u razvodu, prijatelji se odvode na streljanje, u konc logore, ubijaju i pljačkaju bez milosti bliski rođaci. Seks za pare u poređenju sa tim izgleda tako nevino.

muskarac sa muskarcem na Balkanu za novac ?  Smile  ja sam iskreno ocekivala vise zblaznjavanja, bar malo vise ... ipak ...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2008, 17:56:47 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sto su nekom pare, nekome je to Robert Redford  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Za 100 evra i ja bi se setao go po beogradu Smile

pridruzujem se paradi ali za'' svakom po sto '' Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Munka muškarci su veće kurve nego žene. Oni se seksaju sa strane kad god stignu a ne očekuju ni poklon za uzvrat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
onda sam ja imala cast da pricam sa veoma iskrenim Srbima, jer ti isti nasi Srbi uglavnom preziru javno sve sto ima veze sa pederlukom ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Munka muškarci su veće kurve nego žene. Oni se seksaju sa strane kad god stignu a ne očekuju ni poklon za uzvrat.
Skromnost je vrlina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
onda sam ja imala cast da pricam sa veoma iskrenim Srbima, jer ti isti nasi Srbi uglavnom preziru javno sve sto ima veze sa pederlukom ...  Smile

Neiskreni verovatno ne ostaju dugo u tvom društvu.

Vrco sunac li ti ljubim pa di si ti bre?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2008, 18:09:40 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.