Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:26:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prorocki snovi  (Pročitano 31278 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
sanjala sam kako pacov ujeda moju drugaricu. sta znaci to?

nema pacova pa ti vidi da posložiš priču  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image-0077.jpg
(27.52 KB, 470x158)
Image-0078.jpg
(17.31 KB, 437x97)
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ponekad sanjam da letim,ima li ko slicne snove i sto to znaci?
Bas se lijepo osjecam tada   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ja sanjam da padam s nekog mosta i taman kad trebam da tresnem od neki beton ja počmem da letim i onda letim,letim,letim i uvjek se super osjećam kad se probudim .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pozdrav

PC_Korisnik, andjela pizelly, nikola34  sve ovo zadnje sto ste rekli nisu snovi vec astralne proekcije kada astrlano telo ili kako da kazem dusa izadje iz fizickog tela i obilazi fizicki ili astralni svet bez limita simptomi su obicno padanje sa neke zgrade i pre udarca se budite ili nastavite da letite, letenje koje je andjela pizelly opisala i osecaj nije kao da sanjate vec kao da ste tamo jer svu svest prebacujete van tela naravno ako vam svest odluta dobijate osecaj da sanjate, simpotmi su jos vibracije na primer probudite se u pola noci i osetite kako vam celo telo vibrira drugi simptom je probudite se u pola noci ili utrju i celo telo vam je ukoceno kao da ste paralizovani ne mozete da se pomerate jedno 10 sekundi i zadnji simptom je  probudite se u pola noci i kad pogledate vidite sebe kako lezite u krevetu i naglo se vratite u telo, zadnji simptom je najbolji kada vam se to desi probajte da se pomerite sto dalje od tela.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
--------------------------------------------------------------------------------
jel moze neko da mi pomogne,naime,vec jedno duuze vreme sanjam isti san.Uvek sanjam da mogu da pomeram predmete mislima,znaci nalazim se na razlicitim mestima neko mi govori nesto,ja se zagledam u neki predmet i pomerim ga,ali uvek ista prica i taj san je zaista uverljiv.ne pricamo o periodu mesec-dva nego vec godinu dana.I stvarno je pocelo da me iritira!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ne smem ni da pochinjem o svojim snovima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav

PC_Korisnik, andjela pizelly, nikola34 sve ovo zadnje sto ste rekli nisu snovi vec astralne proekcije kada astrlano telo ili kako da kazem dusa izadje iz fizickog tela i obilazi fizicki ili astralni svet bez limita simptomi su obicno padanje sa neke zgrade i pre udarca se budite ili nastavite da letite, letenje koje je andjela pizelly opisala i osecaj nije kao da sanjate vec kao da ste tamo jer svu svest prebacujete van tela naravno ako vam svest odluta dobijate osecaj da sanjate, simpotmi su jos vibracije na primer probudite se u pola noci i osetite kako vam celo telo vibrira drugi simptom je probudite se u pola noci ili utrju i celo telo vam je ukoceno kao da ste paralizovani ne mozete da se pomerate jedno 10 sekundi i zadnji simptom je probudite se u pola noci i kad pogledate vidite sebe kako lezite u krevetu i naglo se vratite u telo, zadnji simptom je najbolji kada vam se to desi probajte da se pomerite sto dalje od tela. Smile

jackass, mislim da ovo ipak nije u pitanju astr. projekcija...Astralna projekcija je nesto mnogo ozbiljnije, i posle nje ljudi se nikad ne osecaju dobro, uvek su izmoreni, zato sto im je kako kazes ``dusa izasla iz tela``.Pricala sam sa osobama koje su navodno dozivele projekciju, i kazu da im obicno svet koji tada posmatraju izgleda isprekidano,i cesto je crno-beo.Mada ni ja nisam dovoljno upucena u sve to....  Smile
Inace, kada u snu letis, to sigurno znaci neki uspeh, ili ispunjenje zelja, samo treba povezati sa daljim snom. Ja sam npr. zimus mnogo patila zbog muzicke skole, nisam znala sta da radim, da li da ostajem u kg gde sam bila, ili da prelazim u bg. Posle nekog vremena, dok jos nisam bila donela odluku, sanjala sam kako uzlecem u kragujevcu, letim iznad njega posmatram ljude, i odjednom u oblacima mi se pojavi obris saborne crkve, i osecam kako polako i sigurno slecem i lepo cvrsto na nogama stajem na usce, verovali ili ne . Sutradan, dobila sam poziv iz jedne skole u bgu da tamo predjem, i sve moje dileme su se zavrsile.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
Ponekad sanjam da letim,ima li ko slicne snove i sto to znaci?
Bas se lijepo osjecam tada   Smile

trebalo bi da znaci da te ocekuje neka pozitivna promena...
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Ja u poslednje vreme u snovima imam uvek novog decka, svaku noc razlicitog, gde ih samo zamislim onekve, a svi su lepi (srecom). Kad bi neki bio i ne javi, eh!
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
sve ovo zadnje sto ste rekli nisu snovi vec astralne proekcije kada astrlano telo ili kako da kazem dusa izadje iz fizickog tela i obilazi fizicki ili astralni svet bez limita simptomi su obicno padanje sa neke zgrade i pre udarca se budite ili nastavite da letite, letenje koje je andjela pizelly opisala i osecaj nije kao da sanjate vec kao da ste tamo jer svu svest prebacujete van tela naravno ako vam svest odluta dobijate osecaj da sanjate, simpotmi su jos vibracije na primer probudite se u pola noci i osetite kako vam celo telo vibrira drugi simptom je probudite se u pola noci ili utrju i celo telo vam je ukoceno kao da ste paralizovani ne mozete da se pomerate jedno 10 sekundi i zadnji simptom je  probudite se u pola noci i kad pogledate vidite sebe kako lezite u krevetu i naglo se vratite u telo, zadnji simptom je najbolji kada vam se to desi probajte da se pomerite sto dalje od tela.   Smile

ja sam negdje godinu i po svaki tjedan po par puta imala neku vrst lucidnih snova - i to uvijek jedan te isti san, neka užasna noćna mora, a ne mogu se probudit iz njega. uvijek me ganjala neka spodoba, koju nisam vidjela, samo sam ju osjetila da je tu i počela bježati od nje, palila svjetlo koje se nije htjelo upaliti, palila kompjutor koji se nije htio upaliti, trčala mami u sobu, koje nije bilo... san je nastupio obično titranjem cijelog tijela koje bi me stavilo u neko polubudno stanje gdje sam se ganjala s tom beštijom. jednom sam čak toliko osjetila titranje svog tjela da sam vidjela kako me izdiže iznad fizičkog tijela. tad sam se smrtno prepala i preklinjala tog "nekog" da me spusti, i pustio me. tu noć se više nisam usudila sklopiti oči.  Smile
san se pojavljivao još jedno vrijeme nakon toga, ali se više nisam bojala, nego sam ih prekidala svojom voljom, nalažući nek prestanu..
sad ih već duže vrijeme nisam imala, hvala bogu Smiley

mislim da su ti snovi bili rezultat jedne traume u bližoj prošlosti - striktno na psihološkoj bazi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:26:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.