Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 01:37:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prorocanstva  (Pročitano 47379 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
SVE VIŠE PROROKA - KOJI SU PRAVI?
Darko Imenjak

Fenomen kanaliziranja predstavlja lak način ostvarivanja iskustava nalik onima »tik do smrti«. To je za život bezopasno otvaranje one iste dimenzije svijesti koju otvara iskustvo bliske smrti«, rekao je u prošlom izdanju »Pete strane svijeta« dr.

Michael Grosso i nametnuo nam današnju temu - kanaliziranje ili channeling. Riječ je o komunikaciji s nebeskim bićima, raznim kozmičkim inteligencijama, astralnim božjim glasnicima ili Bogom samim kroz vizije ili poruke primljene u izmijenjenom stanju svijesti. Tako su nastali Stari i Novi zavjet, Kuran i većina ostalih svetih spisa velikih religija.

Proroci prošlosti, od Mojsija i Muhameda, kasnije Ivane Orleanske, do vidjelaca iz Lourdesa, Fatime, San Sebastian de Garabandala, Campbells Creeka i Meðugorja, najslavnijih mjesta kanaliziranja poruka Djevice Marije, èuli su glasove i imali vizije koje upuæuju na moralni život, opominju I upozoravaju na iskušenja pred kojima se čovječanstvo nalazi.

Suvremene promjene ovog fenomena nisu u samoj biti pojave, već u masovnosti prezentiranja i prakse koja je zahvatila milijune ljudi. U Americi se danas, s članskom iskaznicom u džepu, 600.000 ljudi klupski bavi hodanjem po vatri, milijuni svjedoče o iskustvu tik do smrti, svaki peti zapadnjak priznaje najmanje jedno izvantjelesno iskustvo, svakog stotog su po vlastitim riječima oteli izvanzemaljci itd.

U globalnom su svijetu i manifestacije psihe globalne i masovne, ali fenomen kanaliziranja sve ih nadilazi. Popularnost channelinga
nezaustavljivo raste, a broj kanaliziranih poruka svake godine se udvostručuje.

Kaseopejci:

F. Želim pitati o "Kursu Čuda" za koji se pretpostavlja da je bio kanaliziran od strane Isusa Krista ili Svetog Duha. Da li je to istina? 
O: Ne.
P: Koji je izvor tog kanaliziranja? 
O: Varijabilni izvori.
P: Da li su dobri momci?
O: Neki.
P: Dakle, čak i "Kurs Čuda" mora biti uzet s rezervom.
O: Dobra ideja.

Tisuće stranica tečaja o čudima Najpopularniji i najutjecajniji channelling dokument novog doba je »Tečaj o čudima«. Otkad je objavljen preko 700.000 primjeraka tog troknjižja je tiskano na više stranih jezika. Prenosnica objave je Hellen Sheckmen, a za brzinu širenja poruka zaslužna je i njena osobna biografija. Hellen je klinički psiholog i psihijatar Opće bolnice u New Yorku, specijalizirana za slučajeve shizofrenije. Kada je u svojoj glavi prvi put čula glas koji se predstavio kao Isus Krist sasvim ozbiljno je pomislila da postaje bolesna. Obratila se za pomoć svojim kolegama liječnicima, prošla detaljne testove i preglede. Dijagnoza je glasila - Hellen ne pokazuje niti jedan simptom bolesti ili nekog oblika  mentalnog poremećaja. Ali, Isus Krist se i dalje javljao. Ponekad je glas čula tako razgovjetno kao da je osoba koja govori nazočna u sobi. Na nagovor prijatelja psihijatra, poruke je počela bilježiti. Tijekom nekoliko idućih godina glas Isusa Krista je izdiktirao 1200 stranica nazvanih »Tečaj o čudima«.

Objavljene su u tri knjige, prva je sadržavala tekst tečaja, druga je bila priručnik za rad, a treća priručnik za učitelje sustava koji se može nazvati gnostičkim kršćanstvom. Tečaj čuda, po izjavama mnogih koji su ga pročitali, učinkovita je metoda duhovnog razvitka, sustav vježbi koji poboljšava zdravlje. Lekcije su kratke, jasne i suvisle, obogaćene ezoterijskim znanjem koje psihijatrica Hellen Sheckmen nije imala gdje naučiti pa i danas predstavljaju zagonetku i izazov istraživačima duha.

Broj kanaliziranja posebno je porastao krajem devedesetih. Poruke su poprimile dramatičniji ton i počele upozoravati na tešku situaciju u kojoj se nalazi planet Zemlja. Ali dok neke kanalizirane inteligencije izražavaju svoju zabrinutost za čovječanstvo i najavljuju propast svijeta, druge su optimističnije i predviđaju vrijeme blagostanja. U tom svjetlu možemo sagledati viši i niži psihizam.

Viši psihizam potiče nesebičnost, optimizam, uzajamno davanje i ljubav i nikada nije u kontradikciji s osobnim moralom.

Niži psihizam pak, obično laska egu channellera i inzistira na njegovoj velikoj vrijednosti. Medij i njegov status vođe postaje važniji od duhovne pozadine poruke, a sve se pretvara u prikupljanje moći i novca. Izmišljotine uvjerljive I legalne kao umjetnost Najviše popularnosti stekle su kozmičke inteligencije - Lazaris, Emanuel, Ramta, Lucias, Set, Sananda.

One progovaraju kroz usta medija ili kanalizatora od kojih neki danas uživaju status medijskih zvijezda.

Lazaris, naprimjer, progovara kroz Jacka Parcela, nadarenog za show biznis. Parcel nastupa u kongresnim dvoranama velikih hotela. Na pozornici, nakratko se opušta, mijenja naočigled publike i počinje s prijenosom poruka. Njegove komunikacije su uglavnom nadahnuta duhovna predavanja začinjena anegdotama i lakim humorom, a brojnoj publici često priopćava originalne ezoterijske tehnike zbog čega je dodatno cijenjen.

Guru Ram Das prenosi učenje inteligencije Emanuel i u predgovoru knjige koju je objavio priznaje da u njegovim objavama zapravo nema ništa novo: »Sve je to već rečeno u mističnoj literaturi«.

Poruke Sanande koji se predstavlja kao bog svjetlosti i istine i moli nas da zastanemo, predahnemo na trenutak na svom duhovnom putu i razmislimo o svjetlu koje nas okružuje, primili su mediji »Amethyst group« iz Velike Britanije 1996. godine.

Energije milosti progovaraju kroz Joan Notton i uče nas o pojavi novih čakri ili energetskih centara na ljudskom tijelu. Naglašavaju potrebu da se um zaposli meditacijom i tako krene putem samoiscjeljenja tijela. Ozdravljujući svoje tijelo koje je veza sa zemaljskom svijesti činimo dobro cijeloj zemlji.

Virginia Essen i Sheldon Nidle možda su najpopularniji među popularnima. Oni nam prenose poruke galaktičke federacije i pojašnjavaju zvjezdano i galaktièko porijeklo čovjeka te zvjezdanu budućnost čovječanstva.

Nepristrani istražitelji fenomena kanaliziranja uglavnom se slažu da je  99% posto kanaliziranih objava izmišljeno. Ali nitko nemože osporiti da je channeling vrstan način prezentacije misli i ideja.

Legalan i uvjerljiv poput umjetnosti. Zbog svog navodnog metafizičkog izvora učinkovito utječe na preorijentaciju milijuna ljudi od opsjednutosti materijalnim vrijednostima ka vrijednostima unutarnjeg, duhovnog života. U ovom kontekstu nesumnjivo je pozitivan.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
moja propočanstva

2010-Nova Godina
2011-Nova Godina
2012-Nova Godina
2013-Nova Godina
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Intervju

Sažetak razgovora 26.rujna 2008. sa Clifom Highom koji su vodili Kerry Cassidy i Bill Ryan za Project Camelot

PROSIJAVANJEM UZORAKA RAZGOVORA I SKUPOVA PODATAKA NA INTERNETU POMOĆU POSEBNIH SOFTVERSKIH „PAUKOVA“ OMOGUĆENO JE OTKRIVANJE KOLEKTIVNE PSIHE I EMOCIJA TE PREDVIĐANJE KLJUČNIH DOGAĐAJA U NAŠOJ BUDUĆNOSTI

Kerry Cassidy(KC): Mi Kerry Cassidy i Bill Ryan iz Projecta Camelot, razgovaramo s Clif Highom iz istraživačkog projekta Half Past Human. Clife, željeli bismo s vama porazgovarati o vašoj web stranici i vašem istraživanju, i nekim od događaja koje očekujete u bliskoj budućnosti. Možda je, na početku, najbolje da kažete ponešto o vašoj metodi.

Clif High(CH): Godine 1994, dok sam radio za neke od najvećih softverskih kompanija na svijetu, pala mi je na um ideja koju sam nazvao „Jezični model za pohranu podataka“. Tijekom vremena, tu sam ideju materijalizirao izradom jednog softvera , u pokušaju da na Internetu izdvojim emocije koje bi se vrtile oko ideje dionica i obveznica – potom, da bih  znao što ljudi o njima misle, mogao bih predvidjeti njihovu reakciju na pojavu takvih vijesti, prije nego što bi oni mogli sami ispoljiti takvu reakciju, uz zamisao da bi se to moglo prodati kao profitabilna vrsta poslovnog pothvata. Zatim, 1997., naišao sam na nešto što me je žestoko zagrijalo za čitavu tu ideju, u smislu da sam počeo pretraživati Mrežu Sveučilišta Stanford, a svaki sam put istraživao po jednu dionicu. Primjetio sam da se jezikom na kojeg sam nailazio događaju neke zaista zanimljive stvari.

Od 1997. do 2001. došao sam do sljedećih zaključaka: svi ljudi su vidoviti, a većina njih to ne zna. Čak ako to i „znate“, to ne utječe na sljedeću tvrdnju koju ću iznijeti, o tome da svi ljudi ubacuju psihičke utiske u jezik kakvog odaberu koristiti u svakodnevnom razgovoru. Bila mi je to početna premisa. Iz te osnove sam razvio svoju radnu teoriju koja bi glasila ovako; ako bi smo mogli uzeti uzorke dovoljnog broja razgovora što se vode širom planeta i pretraživanjem izdvojili nijanse u odabiru jedne riječi u običnom razgovoru nasuprot druge riječi u razgovoru o istoj temi kojeg ste vodili prije tjedan dana, tad bismo mogli utvrditi što nas to pokreće, da se tako izrazim, na nesvjesnoj razini, te bismo mogli na toj osnovi iznijeti neka predviđanja na jedan vrlo osebujan način. Bilo je to proširenje, da tako kažem, moga rada, tj. fokusa mog rada iz 1997., koji je pretežno bio komercijalne prirode. Čini li vam se to, koliko-toliko, logičnim?

KC: Da. Zvuči izvanredno.

CH: Odatle, u biti, krećem s pretpostavkom da je svijet prepun vidovitih ljudi. Dosta sam se bavio jezikom i proučavao sam ne samo način na koji funkcionira ljudski mozak, i slične stvari. Tijekom moje jezične izobrazbe napisao sam ovaj mali softver koji mi je omogućio da s računalnog zaslona čitam i do 2000 riječi u minuti, te sam tijekom tih godina bio u stanju upiti ogromne količine teksta. Tako sam došao do nekih, samih po sebi, zanimljivih otkrića. Ali u svakom slučaju, kada govorimo o jeziku… Čini se da su „nijanse“ vrlo bitni elementi. Uzmemo li kao na primjer govornike engleskog jezika, mi bismo, više ili manje, intuicijom ili unutarnjim sposobnostima mogli znati definicije, recimo, oko 100 000 riječi. Ovisno o vašem užem području interesa te o poslu kojem se u određenom trenutku bavite, tehnički bi se moglo raditi o nešto većoj ili manjoj brojci.

No, u određenom tjednu, određeni govornik engleskog jezika služi se s možda 11 000 ili 12 000 riječi. Pri tome, 11 000 ili 12 000 riječi iz tjedna u tjedan nije statična brojka, već se ona mijenja. Dakle, počnemo li razmišljati o tome u smislu jasno iznesene teorije, što je sve dio programiranja – no, u programiranje svega toga se zapravo nisam upuštao – tad vas počinje zanimati pitanja poput:
„Pa, dobro zašto se, iz tjedna u tjedan, neke riječi unutar našeg osnovnog skupa riječi prestanu upotrebljavati i zašto ih zamjenjuju druge riječi?“ Upravo je takva bila moja premisa:
„Dobro, dakle, to se događa zato što, poput ljudskih antena, hvatamo informacije i utiske, hodamo po ovoj planeti i vibriramo, a osim toga, informacije hvatamo samo zato što smo ovdje gdje jesmo“.

KC: Želite li reći da vas nije zanimala izrada računalnog modela? Ili hoćete reći da se time pozabavio netko drugi?

CH: Ne, ne. Sve sam to ja izradio. Fascinirala me je matematika u jeziku i slične stvari. Ja sam programer, i to mi je, u biti, polazišna točka. Prije sam programirao za jednu softversku kompaniju sličnu Microsoftu. Izrađivao sam softvere za telefonske kompanije, bavio se nekim vrlo složenim stvarima, radim programe slične ovima GEC Marconi, gotovo isključivo u sferi softvera. Naposljetku sam stigao do faze gdje me je softverska komponenta svega toga zanimala sve manje, te sam počeo zalaziti u sve dublje i dublje sfere, da se tako izrazim.

KC: Možda vas je više počela privlačiti filozofska strana.

CH: Svakako. Zapravo sam izradio nekakav softver koji pretražuje i „probavlja“ velike komade podataka s Interneta. On čita tekstove u javnoj domeni s foruma i drugih područja, a ponekad odluta u skupine za razgovore (chat groups). Nije deterministički podešen, te slijedi linkove. Ponekad, kada ga pokrenemo, doista ne znamo gdje će završiti u smislu teksta kojeg će krenuti probavljati. U tome se djelomično i krije privlačnost svega ovoga, ako baš hoćete.

Vodeći se načelom slučajnog otkrivanja, softveru kojeg nazivamo „paukovima“ kažemo da zasjedne na taj i taj server, otvori neku web stranicu i počne tražiti moguće ključne riječi koje mu zadamo da traži s nekog popisa: „Ako pronađeš takve riječi, pročitaj one koje se nalaze ispred a zatim one koje se nalaze iza zadanih riječi, iskopiraj ih, sve to malo protresi, i ako nađeš bilo kakve poveznice, lijepo ih počni slijediti. Pođi za njima i ponovi postupak tamo gdje te poveznice odvedu“. Tako će softver krenuti dalje i „progutati“ neke podatke s mreže pa će nastaviti i pročitati još web stranica pa još i još. Mislim da može obraditi najviše 256 poveznica prije negoli se „odmota“ i vrati, te krene u sljedeću fazu. Odande može izvući vrlo velike količine teksta, u iznosu od nekih 90 milijuna poveznica. A poveznica je izraz za situaciju gdje imamo 2048 bajta ispred i iza ključne riječi koju je pronašao. To čini neku vrstu pokazatelja, ali također donosi i kontekst gdje je zadanu riječ softver našao – drugim riječima, nije važno radi li se o forumu za vrtlarstvo, ili za nalaženje partnera, popravke vozila, ili za bilo kakve druge podatke.

KC: Upravo smo o tome bili raspravljali Bill i ja, pitajući se niste li u taj softver unosili ključne riječi koje ste tražili.

CH: Taj dio postupka je jedinstven i ne bih želio u njega ulaziti suviše duboko, jer mislim da je to ključ ove metode, što je pak poslovna tajna. Istina je da imamo temeljni popis od 300 000 foruma, odakle možemo krenuti u potragu. Ali, ne, nije to deterministički osmišljeno u smislu rudarenja podataka gdje bi smo rekli: „Hajde, prebroj mi koliko puta mi naiđeš na, recimo, izraz “automobilska guma” ili “zid” ili “most” ili slične izraze“ Ovaj softver ne funkcionira na takav način. U osnovi, metoda je ovakva: pred sobom imamo dugi stupac onog što zovemo „kontekst“. Te kontekste možemo smatrati nazivom neke veće skupine riječi. Možete unijeti 30 000 takvih naziva od kojih će softver krenuti u potragu. Jedna od riječi može biti „naprijed“ ili „energija“, i mi softveru kažemo : „U redu, uzmi riječ “energija” s ovog dugog popisa od 30 000 riječi, vrati se ponovno na popis i pročitaj cijeli kontekst koji je s time povezan, i pohrani ga u memoriju“. A sam kontekst može sadržavati 30 000 ili 40 000 riječi. „Prebaci se sada na ovo web mjesto i vidi možeš li ustanoviti može-bitne podudarnosti na taj i taj način“. Shvaćate?

Bill Ryan (BR): Koliko sam ja mogao shvatiti, vi zapravo tražite konkretne podudarnosti. Bismo li to tako mogli nazvati?

CH: Upravo tako. Mi, u biti, uopće ne gledamo riječi same po sebi. Paukovi i slične stvari napisani su softverskim jezikom koji deterministički u mnogo većoj mjeri, a zove se „C“. Također ih ima u skriptama programskog jezika Pearl. Obradu podataka većinom vršimo u Prologu. Ali skripte pisane u jeziku Pearl izvršit će temeljno pretraživanje i činiti usporedbe i zamjene, da tako kažem. Od trenutka kada zaista pronađemo riječi koje tažimo nadalje, naš se softver jedino bavi četveroznamenkastim tekstovnim brojem kojeg mu dodjeljujemo.

A činimo to zato da se ne bismo morali baviti samom riječju… Možda ste čuli da su američke vlasti pokrenule jedan softver koji će im kazati: „Hmm, ovaj tip je nazvao onog tipa na taj telefonski broj“ ili „ Poslao je tom tipu e-mail“. Znate pokušavaju iz tog razviti koncept mreža. Tko s kime razgovara. Ne o čemu se razgovara, već samo tko s kime razgovara…

PREDVIĐANJE KLJUČNIH DOGAĐAJA

KC: Prognoze. U redu, vaše prognoze za razdoblje oko listopada 2008.

CH: Naši podaci za listopad su dio „konteksta“ kojeg uočavamo već nekoliko godina a odnosi se na ono što smo nazvali „Propašću dolara“. Mislim da smo o Propasti dolara počeli javno govoriti 4. srpnja 2007. ali praktički, takve smo nagovještaje dobivali iz podataka prikupljenih nekoliko godina ranije. Obično smo u stanju vidjeti ili otkriti doista značajne događaje čiji se obrisi razabiru godinama unaprijed, i treba nam neko vrijeme da protresemo sve podatke i doista shvatimo što se zbiva. Što se nekom događaju više bližimo, to više podatkovnih elemenata pronalazimo unutar našeg izvora, što nam omogućuje da dobijemo širu sliku. Dakle, u toj fazi, imamo pokazatelj koji je upućivao na to da ćemo dostići svojevrsni emocionalni plato. Imajte na umu dan se čitava naša metoda, u osnovi , vrti oko brojčane zastupljenosti onoga što ja „smatram“ da „ljudske emocije jesu“, u odnosu na određene riječi, za što sam također koristio taj oblik unosa. Dobili smo takav tok podataka koji je govorio da ćemo oko 22. rujna stići do točke gdje će, krenuvši odatle pa do 27-og, emocionalni plato onoga što nazivamo“Nastajanjem emocionalne napetosti“ biti vrlo visok. Nastajanje emocionalne napetosti je stanje u kojem se nalazimo upravo sada (6.rujna).

Svatko koga brine situacija na tržištu zna točno kakav je to osjećaj, i kako utječe na njegovu probavu, na njegov san, opadanje kose i slično. Dakle, vjerojatno je to očigledno samo po sebi. Zatim smo imali podatke koji su nagovještali da bi od 27.rujna do 7.listopada moglo doći do neznatnog pada u smislu količine rastuće napetosti ali stvari su se još uvijek događale na istom platou. Potom sam „odabrao“ 7. listopada… to jest, Svemir me potaknuo da odaberem… 10 minuta nakon sedam sati ujutro, po koordiniranom univerzalnom vremenu – a to je 10 minuta nakon ponoći po ovdašnjem vremenu na Pacifičkoj obali – dana 7. listopada kao trenutak nakon kojeg ćemo skliznuti u ono što nazivam Jezikom otpuštanja (Release Language). Do nastupanja „Jezika otpuštanja“ dolazi kada svi otpuštaju emocije, nasuprot nastajanju emocija unutar našeg psihofizičkog sustava, kada one utječu na naše tijelo.

Ljudi tada naprosto ne mogu više izdržati, pa počnu ispoljavati emocije. Bile one dobre, loše ili neutralne, oni ih ispoljuju. Dakle, „otpuštanje“ je povezano s ispoljavanjem; „nastajanje emocije“ je povezano s unosom.
Ulazimo u razdoblje koje će trajati od 7.listopada pa sve do… Obradom novih podataka sada smo došli do pomaka prema sredini ožujaka 2009. – što je prilično otvoren „Jezik otpuštanja“ tijekom čitavog tog razdoblja, gdje nema stepenastih uspona u „jeziku nastajanja napetosti“.

Treba reći da su usponi i padovi jedna od značajki života – nešto kao smjena dobrih i loših dana u našem divovskom korpusu. U modelima rijetko kada vidimo, zapravo nikada nismo vidjeli, od 1997. pa naovamo, bilo što nalik onome što će se dogoditi u listopadu, tj. od listopada 2008. do prvog dijela ožujka(2009). 

Clif High:
„Imajte na umu da se mi ne bavimo proročanstvima. Mi postavljamo iznimno neobično i osebujno sučelje u vremenu i u modeliranom prostoru u računalu, a zatim ga malo po malo usavršavamo i promatramo do kakvih promjena dolazi. A zatim povrh svega, moramo tražiti nešto što je bitno“.
„Naši skupovi podataka… U pravilu, razinu detaljiziranosti počinjemo gubiti nakon 19 mjeseci“.

„Istina, imali smo neke nasumične djeliće informacija, a sada počinjemo s razradom novog entiteta kojeg ćemo zvati FuturePop, a fokusirat će se na stanovništvo koje će živjeti oko 2018.godine i na ono što će to stanovništvo raditi. Ali ima čudnih nizova nedosljednosti oko 2012.godine, koje vjerojatno nastaju zbog emocionalne reakcije koju u vezi tog razdoblja svatko ispoljava. No, to bi vrlo lako mogli izazvati biosferski uvjeti s kojima ćemo se svi suočiti“.

„Da, u tim izvještajima imamo zaista čudnih stvari. One upućuju na to da ćemo ovdje u SAD-u, na primjer imati pakleno ljeto 2009. koje će raspiriti tinjajući gnjev i ostalo u pravu pravcatu revoluciju“
„No bit će to tek dio globalnog vala revolucija koje će se pokrenuti protiv tzv. Ustoličenih vlasti“.

„Krenemo li vremenski prema naprijed, do 2010. i nakon nje dolazimo do područja gdje imamo naznake nečega što bismo mogli nazvati Ratovi s vanzemaljcima… u informacijama o 2011. godini.“
„Jedna od naših ideja postavki je ideja “prožimanja”. Ideju prožimanja najbolje ilustrira sumatranski tsunami koji se dogodio krajem 2004. Početkom te godine “uhvatili” smo riječi koje govore o “300 000 mrtvih ili poginulih ili nestalih / država bačena vremenski unazad / voda tjerana električnom strujom”. Zatim smo također dobili riječi koje spominju ovo: “zgrada suda ispražnjena zbog potresa / slavne osobe probijaju se u metežu van zbog potresa nakon žurnog izlaska iz zgrade suda”, i tako dalje i tako dalje. Početkom te godine nismo mogli razabrati da se radi o dva zasebna događaja, i da će se te godine zgrada suda tijekom suđenja Scott Petersonu u Kaliforniji biti ispražnjena zbog potresa…“

„U redu potres će se zbiti u Kaliforniji - u takve se stvari ne možemo pouzdati jer geografski se pojmovi spominju vrlo često. Niti se možemo pouzdati u nečije iznošenje brojeva. Mi radimo s arhetipovima“.
„Mislim, pogodili smo 11.rujan. Prosijavanjem smo dobili sve samo ne riječ “terorizam”. Imali smo riječi “vojno” plus “nesreća”, i tako dalje“.
„Neki naši pretplatnici su zaradili velike novce jer smo im bili rekli da će se u Brazilu otkriti novi izvori nafte….“
„Pokazatelja o planeti X uopće nemamo. S našeg stajališta, čini se da su to gotovo 100 posto dezinformacije…“
„No, neće biti nikakve divovske zvijezde patuljka koja bi se pojavila i uzrokovala takvu vrstu problema – jer Sunčev sustav, na jednom mjestu , ne bi mogao preživjeti takav događaj“.
„Usput rečeno Sitchin je vrlo loš jezikoslovac, a njegovi prijevodi nekih materijala uglavnom su loši“.

„KC: Hoćete reći da se, emocionalno, nalazimo u jednoj određenoj fazi, i da ćemo odatle pa do 2012, u slijedeće četiri godine, prolaziti kroz sva gora i gora razdoblja?

CH:…Emocionalnih nijansi koje proživljavamo u ovom trenutku – naročito nijansi povezanih s izrazima poput „normalni uvjeti“ i „nostalgija“ te sličnim izrazima – više neće biti. Od 7. listopada pa nadalje, u gore navedena stanja i ozračja više se nećemo vratiti, barem koliko mogu prosuditi iz ovih podataka. Vrlo je moguće da razlog tome budu stvari koje nas očekuju – poput katastrofalnih događaja na obalama zemalja diljem svijeta, zatim promjena magnetskih polova Zemlje koja će potom uslijediti, a možda čak i golemih pomicanja Zemljine kore te pogiblje najvećeg dijela svjetskog stanovništva.

Moram reći da uništavanje biosfere i promjene u Sunčevom sustavu, u magnetosferi, heliosferi, itd., itd., da sve to, čini se, podupire ideju kako nam jezik izbacuje informaciju koja nam kaže da su bizarni dani koji nam predstoje – ma kako nezamislivi bili – zapravo naša sudbina. Pred nama su jako čudnovata vremena kakvih na Zemlji zacijelo nije bilo tisućama godina. S druge strane, svi oni koji izvuku živu glavu vjerojatno bi se trebali okupiti i zajednički reći „Uh!“…“

„CH: U našem sljedećem izvještaju pisat ćemo o fluoridu zato što će 2009. doći do velikog emocionalnog talasanja u vezi štete nanesene ljudima dodavanjem fluorida u vodu za piće itd., i njegovo djelovanje na pinealnu žlijezdu. Mnogi ljudi će jako biti ljuti jer će imati osjećaj da im je nešto uskraćeno. Kad saznaju određene informacije, mislim da će imati osjećaj kao da im je uskraćena mogućnost ili sposobnost cjelovitijeg izražavanja čovječnosti.“

Ovo je bio Projekat Camelot sa Kerry Cassidy i Bill Ryan, petak je 26. rujan 2008. g. Puno ti hvala.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Bosch ima centrifugu
Evo jos malo proroka

http://www.the-end.com/

Uzivajte
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
za nepismene Smiley  Nostradamus.   

Kod:
    http://www.filefactory.com/file/af39292/n/KASETA1_mp3
    http://www.filefactory.com/file/af3978h/n/KASETA2_mp3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ti si sve to lepo iz Biblije uvideo,i onda kako đavo oće da radi suprot on diže čoveka da ne ide na krajnji tok proroštva i dolazak mesije već ide na neke vanzemaljce.svi bi hteli mesiju da se spasu od dolazeće paljevine i rasula i muka,ali ne da se greha odreknu,zato vanzemaljci su bolje rešen je,ali beznadno.i uvek su tu pričeo sektama,i obavezno neki ekstrem kao taj amerikanac na hiljade drugih pravoveraca užasne stvari čine ali ne oni su nevinašca.ljudi hoće svog mesiju ne biblijskog.ljudi zato snimaju film,ove o supermenima,betmenima spadermenima,jer očito svet treba i ima potrebu za mesiju ali nikako neće origina opet zbog problema sa grehom u sebi.supermeni u filmađžija ne ištu pokajanje i odrinjavanje greha,a Isus kao mesija doista to iziskuje kao uslov od gneva koji ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Proročanstva: Šta nas čeka?

Pobeda Obame nije iznenadila poklonike Nostradamusa jer je baš on naznačio dolazak prvog crnca na čelo Amerike. Baba Vanga bila je još iscrpnija, predviđajući bombardovanje Srbije, dolazak komunizma, strahovit cunami, teroristički napad na kule bliznakinje... Da li su u pitanju slučajnosti, prevare ili nepogrešive vizije

Baba Vanga, Tarabići, Nostaradmus, deda Miloje, samo su neka od imena proroka kojih se setimo kada se oko nas dešavaju ratovi, krize, bolesti, glad, revolucije... Svetska ekonomska kriza ponovo ih je učinila popularnima, pa se po ko zna koji put doštampavaju izdanja knjiga u kojima su zabeležena njihova predviđanja, najčešće zavijena metaforom, dostupna raznoraznim tumačima da nam ih prevode onako kako situacija i vreme u kome živimo nalažu. Ko ih dopisuje to ne znamo, ali sigurno je da je interesovanje za pomenuta dela i dalje ogromno.
Nostradamusova popularnost naročito je porasla u vreme predsedničkih izbora u Americi. Tada nije bilo medija koji nije citirao deo njegove knjige „Proročanstva", štampane u milionima primeraka, u kojoj, između ostalog, Nostradamus piše o dolasku prvog „crnog pape" nakon kog dolazi kraj sveta. Analitičari najpopularnijeg štiva ove vrste protumačili su to ovako: „Budući da je u Nostradamusovo vreme Vatikan bio najuticajnija država, mnogi govore kako se papinska država u današnje doba slobodno može nazvati Sjedinjenim Američkim Državama, dok se tadašnji papa po svojoj moći i uticaju slobodno može uporediti s predsednikom najjače države na svetu, odnosno SAD. Naime, kako kaže Nostradamus, nakon smrti „crnog pape", koja bi trebalo ubrzo da usledi, dolazi novi papa, a odmah posle njega svet će ući u ratove."

Tumačenja su otišla i korak dalje, pa su isti ti tumači izvesnog Mabusa, koga Nostradamus takođe pominje, poistovetili sa Barakom Obamom.

Naime, Nostradamus pominje lidera Mabusa, trećeg antihrista nakon Hitlera i Napoleona, koji bi nakon ustoličenja na vlast trebalo brzo da umre.
„Mabus će uskoro umreti, nakon čega će uslediti veliki pomor ljudi i životinja. Osveta će biti brza, kad dođe kometa, stotine ruku, žeđ i glad." Pre nego što je Obama ušao u trku za predsednika SAD, mnogi su verovali da je Mabus bio Sadam Husein, ali i Osama bin Laden. Međutim, kako su se prilike menjale, tako je i Mabus bio povezivan sa Obamom, i to po logici da Obama i Buš zajednički daju ime Mabus.
Uporedo sa Nostradmusom, ubrzo se u centru pažnje našla i bugarska proročica baba Vanga. Naime, trenutna situacija u svetu mnoge analitičare podseća na period pred početak Drugog svetskog rata. Poredeći aktuelnu globalnu finansijsku krizu i novi raspored moći među državama s vremenom od pre 70 godina, mnogi teoretičari smatraju da se čovečanstvo nalazi nadomak Trećeg svetskog rata. Upravo zato pojedini mediji u svetu podsećaju na proročanstvo poznate bugarske isceliteljke Vangelije Gušterove, poznatije kao baba Vanga. Ona je početak Trećeg svetskog rata, koji će se voditi nuklearnim i hemijskim oružjem, predvidela za 2010. godinu. Tome, prema njenom proročanstvu, prethode atentati na četiri predsednika i rat u Indoneziji.

Baba Vanga je rođena 1911. godine u Strumici u Bugarskoj. Oslepela je u 12. godini, a u Domu za slepe u Zemunu provela je tri godine. Posle udaje nastanila se u bugarskom gradu Petriču. Proročica Vanga je bila nepismena, pa su njena predviđanja zapisivali njeni saradnici i rođaci. Tvrdila je da njene paranormalne sposobnosti imaju veze s nevidljivim bićima koja joj šalju informacije o prostoru i vremenu. Predvidela je brojne događaje, poput bombardovanja Beograda 6. aprila 1941, teroristički napad na Ameriku 11. septembra 2001, cunami u Aziji, smrt princeze Dajane...
Iako nerado, govorila je i o dalekoj budućnosti. Prema njenim rečima, čovek će za 200 godina uspostaviti vezu s vanzemaljcima, uz podatak da mnogi od njih već godinama žive na Zemlji. Gosti iz svemira dolaze s planete koja se zove Vamfim. Predvidela je čak i tačan datum svoje smrti, a za svoju naslednicu je proglasila desetogodišnju slepu devojčicu iz Francuske.
Kada je 1980. godine Vanga izrekla: „Krajem veka, 1999. ili 2000. godine, Kursk će prekriti voda i ceo svet će plakati nad tim", svi su njeno proročanstvo smatrali ludim, jer su mislili da se odnosi na grad, ali kada je u avgustu 2000. godine podmornica „Kursk" potonula, Vangine reči su i te kako imale smisla.
Godine 1989. slepa proročica je izjavila: „Strava, strava, američki blizanci će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv će biti prolivena". I zaista, kao što je Vanga i predvidela, 11. septembra 2001. godine, tornjevi Svetskog trgovinskog centra su u terorističkom napadu sravnjeni sa zemljom. Američki predsednik je u vreme napada bio Džordž Buš, što objašnjava reč grmlje (eng. Bush) u proročanstvu.
Vanga je za života predvidela i perestrojku u SSSR-u. Postoji i priča o tome kako ju je u vreme Drugog svetskog rata posetio Hitler, koji je navodno iz njene kuće izašao vidno uznemiren, pa se nagađa da je Vanga prorekla firerov neslavni kraj.
Kada je reč o Srbiji, osim bombardovanja Beograda iz 1941. godine, baba Vanga je predvidela njenu tragičnu sudbinu krajem 20. veka, i to kao kaznu usled srpskog bogohuljenja!
- Jugoslavija će se rasparčati, jer su Srbi psovali Boga - govorila je Vanga.
Vidovita Bugarka je devedesetih godina predvidela i dugoročniju budućnost na ovim prostorima:
- Sada je na Balkanu nemirno, no doći će dan kada će sve balkanske prestonice pružiti ruku pomoći i prijateljstva. Vođe Sofije, Beograda, Bukurešta, Atine i Ankare sastaće se vođeni željom za mirom i razumevanjem.
Umrla je 1996. godine i sahranjena u crkvi sv. Petke, a koliki je bio značaj ove proročice najbolje se vidi u podatku da je njenoj sahrani prisustvovao i predsednik Bugarske.

Njena predviđanja bila su i te kako interesantna naučnicima širom sveta, koji su nakon njene smrti tražili od porodice da im dozvoli da proučavaju njen mozak. Međutim, njena sestra Ljupka odbila je da se kasapi telo pokojne proročice.
Nedavno su ruski novinari utvrdili da je baba Vanga prorekla i sukob u Gruziji, ali i da će Rusija postati gospodar planete. Ipak, ako je suditi prema Vanginim proročanstvima, koje su sakupili njeni poštovaoci širom sveta, evropskom kontinentu se ne piše dobro. Slavna Bugarka katastrofalni svetski rat predviđa za nekih godinu i po dana, a od tada počinje sumorna i gotovo nezamisliva budućnost ljudi, a naročito stanovnika Starog kontinenta. Ostaje samo da vidimo da li će Vanga biti u pravu ili su nešto manje katastrofalne prognoze teoretičara zavere ipak realnije.
Činjenica je da su Srbi oduvek najveće poštovanje gajili prema kremanskom proročanstvu Tarabića. Stvaranje ovog mita je započelo 1902. godine, kad je Pera Todorović u „Malim novinama" objavio svedočenje nekadašnjeg ministra inostranih dela Čede Mijatovića, a koje se odnosi na 1888. kad je kralj Milan Obrenović hteo da se razvede od kraljice Natalije. Kako su kraljevi oduvek imali sva prava, osim na privatni život, savetnici mu svakako nisu dopuštali da to učini jer to „nije u interesu Srbije i srpskog naroda". Tada se kralj poslužio trikom i rekao: „Tako su proroci iz Kremna prorekli, a kad se nešto prorekne, to je sudbina, a od sudbine se ne može pobeći. Ja moram da se razvedem!" A kada
kralj nekome veruje, što ne bi i narod, pa i onaj koji za kralja zna samo iz udžbenika istorije. Za Mitra i Miloša Tarabića legenda kaže da su imali dar od boga i da se zato ostvaruje ono što su prorekli. Dva nepismena seljaka iz Kremna, pod planinom Tarom, predvidela su sve značajnije događaje prošlog veka. Priča kaže da bi na pitanje prote Zaharija zašto toliko vremena provodi sam u šumi, Miloš odgovorio:

- Vidiš, moj kume Zarija, ja ti tamo u gori gledam... Gledam, sve vidim i čujem... Tako doznajem što će biti sa svima nama, ovijem narodom i ostalim svijetom... Kako ja to sve gledam i čujem, ne umijem ti ovijem jezikom objasniti... Ne znam koju riječ da nađem.
Na pitanje svog kuma Zaharija otkud on sve to zna, Mitar bi mu odgovorao: „Tako mi je kazato". A kazalo mu se da „pošlje prvog rata nestaće Austrije, te će Srbija biti velika ko carevina".
- Mi ćemo se združit s našom braćom. Nekoliko ljeta naš narod će živjeti u slozi, ljubavi i izobilju. No, to neće dugo potrajati. Ući će u narod nekakva omraza, te će sudovi biti puni parničara. Tužit će otac sina, brat brata, kum kuma. Onaj što bude na prestolju naše carevine, poginuće od dušmanske ruke. Za sobom će ostaviti udovicu i svoju nejačad. Na prestolje će doći njegov srodnik.... Na njegovo prestolje doći će dijete našeg poginulog cara i vladat će samo nekoliko dana... Svu našu carevinu zaposjednuće tuđinska, dušmanska vojska, a cijela Jevropa biće pod vlašću krivog nekrsta. Rusija jošte neće ratovati, ali čim dušmanska vojska krene na nju, ondakar će ona stupiti u boj. Ondaj će na njenome prijestolju vladati crveni car.... Rusija će se sjediniti sa carevima preko mora, te će š njima zajedno spaliti taj krivi nekrst i osloboditi svo roblje Jevrope. Ondakar će biti mir, a čitavim svijetom iznići će nove države, crne, bijele, crvene i žute. Izabrat će jedan izborni sud, te neće dati ljudima da ratuju jedni protiv drugih. Taj izborni sud će biti nad svijem carevima. Pošlje drugog velikačkog rata ljudi takom silom neće ratovati za dugo vremena... Biće ratova ali nekako malijeh; jopet će ginuti hiljade i hiljade ljudi, ali u tijem malijem ratovima, ali velikačkog neće biti. Biće nekoliko ratova blizu carstva judejskoga, pa će, malo po malo, i tamo nastupiti mir... Sve te ratove i bune činiće velikačka carstva od svoje čiste zlobe i pakosti, a oni što budnu ratovali ubijaće jedni druge zbog svoje manite pameti.

Tarabići su navodno predvideli i pronalazak televizije, dolazak telefona i telegrafa u Srbiju, smene na prestolu Srbije, propast Karađorđevića, njihov povratak u zemlju, dolazak Josipa Broza na vlast (dolazak na čelo zemlje crvenog cara sa zvijezdom na čelu)...
O kremanskom proročanstvu je, između ostalih, pisao i Voja Antonić, u knjizi „Kremansko proročanstvo: studija jedne obmane". Utvrdio je da postoji 12 izdanja knjige „Kremansko proročanstvo", koje su sve različite i menjane tokom vremena. Tokom svog istraživanja posetio je Kremna, gde su mu ponuđeni „originalni rukopisi" Mitra Tarabića, koji je bio - nepismen! Takozvana proročanstva porodice Tarabić zabeležio je prota Zaharije Zaharić i preneo ih Radovanu Kazimiroviću, a on ih je objavio u knjizi „Tajanstvene pojave u srpskom narodu i kremansko proročanstvo". Predanja kažu da Kazimirovićevo „Kremansko proročanstvo" ipak nije sasvim originalno, već da je prota Zaharije originalni rukopis dao svom prijatelju, proti Gavrilu Popoviću, koji ga je zatvorenog u jednu flašu, zazidao u temelje svoje kuće iz turskog doba u Užicu.

Vizija Baba Vange: Povratak komunizma, kraj Zemlje i Meseca, ljudi se preseljavaju u nove zvezdane sisteme

2010. - Početak Trećeg svetskog rata. Rat će početi u novembru 2010. i završiće se oktobra 2014. godine. Počeće kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo atomsko, a ubrzo i hemijsko oružje
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti izumiru gotovo sve životinje i biljke. Muslimani počinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana
2014. - Većina ljudi pati od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posledica hemijskog rata)
2016. - Evropa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svetska sila. Zemlje u razvoju prestaju da budu eksploatisane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno menja
2025. - Evropa je i dalje veoma slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog vida energije (pretpostavlja se kontrolisana termonuklearna reakcija). Svetska glad je sve izraženija. Kosmički brod s ljudskom posadom poleće ka Veneri
2033. - Polarni led se topi. Nivo okeana raste
2043. - Procvat svetske ekonomije. Evropom vladaju muslimani
2046. - Svi ljudski organi mogu da se „uzgajaju". Zamena organa postaje jedna od najboljih metoda lečenja
2066. - Za vreme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oružja - klimatsko. Nastupa naglo zahlađenje
2076. - Besklasno društvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest, starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobeđeno
2100. - Veštačko sunce osvetljava tamnu stranu Zemlje (ovo nije sasvim objašnjeno - da li će se veštačko sunce okretati sa Zemljom ili će Zemlja biti sve vreme okrenuta ka veštačkom suncu)
2111. - Ljudi postaju kiborzi (živi roboti)
2123. - Rat među malim državama. Velike sile se ne mešaju
2125. - U Mađarskoj dobijaju vanzemaljske signale iz kosmosa
2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć saveta vanzemaljaca)
2164. - Životinje se pretvaraju u poluljude
2167. - Nova religija
2170. - Velika suša
2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahteva nezavisnost od Zemlje (kao nekad SAD od Engleske)
2187. - Uspešno prekinute erupcije dva velika vulkana
2195. - Morske podvodne kolonije potpuno su obezbeđene hranom i energijom
2196. - Potpuno mešanje Azijata i Evropljana
2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije
2221. - U potrazi za vanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt sa nečim užasnim
2256. - Kosmički brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest
2262. - Postepeno se menjaju orbite planeta. Marsu preti kometa
2271. - Ponovo se izračunavaju fizičke konstante koje su se izmenile
2273. - Potpuno mešanje žute, bele i crne rase. Pojavljuju se nove rase ljudi
2279. - Energija ni iz čega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa)
2288. - Putovanje kroz vreme. Novi kontakti s vanzemaljcima
2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji da se ono ponovo aktivira
2296. - Moćne eksplozije na Suncu (verovatno kao posledica pokušaja njegovog reaktiviranja). Menja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti počinju da padaju
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora islamu
2302. - Otkriće novih važnih zakona i tajni svemira
2304. - Otkriće tajne Meseca
2341. - Nešto strašno se približava Zemlji iz kosmosa
2354. - Kvar na veštačkom suncu dovodi do suše
2371. - Velika glad
2378. - Nova brzorastuća rasa ljudi
2480. - Sudar dva veštačka sunca. Zemlja u polumraku
3005. - Rat na Marsu
3010. - Kometa razara Mesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela
3797. - Kao posledica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire život. Ljudi uspevaju da se presele u nove zvezdane sisteme

Ovako su govorili Tarabići: Narod će izglupiti i glupiti sve više i više, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed

„... Kod naske će biti ko u čitavom svijetu. Ljudi će omrznuti vazduh i ovaj božji dah i svu božju ljepotu, pa će bježati u smrad. Niko ih neće tamo goniti, nego će oni to sami, od svoje volje, činjeti. Ovdje u ovijem našijem Kremnima mloge će njive zalivađene biti, a mloga ognjišta ugašena, pa će oni što su otišli jopet vamo dolaziti da se liječe, da se nadišu vazduha i da ozdrave.
U Srbiji nećeš moći da razlikuješ koje je muško, a koje je žensko čeljade. Svi će iste aljine nositi! Ta nesreća će nam doći sa drugijeh strana, ali će se kod nas najviše zadržati. Vidjeće se mladoženja i mlada, a niko neće znati ko je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta.
Narod će izglupiti i glupiti sve više i više.
Rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed. Ljudi će mišljeti da sve znaju, a ništa znati neće...
Srbi će se odvajati jedni od drugijeh, pa će sve govoriti: „Ja nijesam Srbin, ja nijesam Srbin. Nečastivi će ući u ovaj narod i u postelju legati sa srpskijem sestrama, majkama i ženama. Praviće im taku djecu da među Srbima, od kako je vijeka i svijeta goreg roda biti neće. Rađaće se sve sami sinji kukavac, a da niko neće u snazi biti da rodi pravoga junaka. Na našijem granicama i preko njih pojaviće se novi narod. Rašće ti ljudi iz zemlje, ko trava na livadi poslije velikog dažda, a biće vredni i pošteni, te će na našu mrziju odgovoriti svojom pameću. Oni će paziti jedni na druge ko da su svi braća rođena.
Mi, jopet, od svoje manite pameti mišljećemo da sve znamo i umijemo, te ćemo onaj narod krstiti nekom novom vjerom koja se budne u nas pojavila, ali svo to krštenje naše zalud će biti, jerbo će svi ljudi tog novog naroda vjerovati samo u sebe i ni u koga više. Velikački belaj će nastati oko toga, jerbo će taj narod junačan biti. Naske kao da jedno vrijeme u ovijem našijem predjelima, neće ni biti ni postojati.
Otići ćemo neđe na sjevernu stranu, te ćemo pošlje vidjeti kaku smo glupost učinjeli i jopet ćemo se vamo vratiti. Kada se vamo budemo vratili, jopet ćemo u svoju pamet doći, te ćemo nečastivog oćerati da ga više nikad u ime božje ne vidimo....
Kad miris iziđe iz poljskog cvijeća, kad milost iziđe iz čovjeka, kad rijeke izgube svoje zdravlje... Onda će nastupiti najveći opšti rat...
Kad izbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećale u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi.
Mi u tom ratu nećemo vojevati, ali će se drugi biti preko našijeh glava. U vazduhu iznad Požege s neba će užareni ljudi padati na zemlju.
Samo jedna zemlja na kraju svijeta, opasana velikijem morima, velikačka ko ova naša Jevropa, biće mirna i spokojna brez nedaća i nesreće... Na nju ni preko nje nijedno tane neće puknuti.
Oni koji budnu pobjegli i sklonili se u tri krstata gore, tamo će naći svoj spas te će poslije živjeti u ilju i izobilju, sreći i ljubavi, jerbo rata više nikad biti neće...
Pošlje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čovjek. Blago onima koji to dožive, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću, on će biti duga vijeka i vladaće sve do svoje smrti od Boga date.
Čovek će više vjerovati svom sokoćalu, nego svome prvom komšiji..."

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Vizija Baba Vange: Povratak komunizma, kraj Zemlje i Meseca, ljudi se preseljavaju u nove zvezdane sisteme

2010. - Početak Trećeg svetskog rata. Rat će početi u novembru 2010. i završiće se oktobra 2014. godine. Počeće kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo atomsko, a ubrzo i hemijsko oružje
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti izumiru gotovo sve životinje i biljke. Muslimani počinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana
2014. - Većina ljudi pati od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posledica hemijskog rata)
2016. - Evropa je skoro bez ljudi

Drago mi je da cemo baba Vangu demantovati vec sledece godine.  Klasicni ratovi tipa drugi svetski rat, koji traju godinama su odavno vec prevazidjeni. Danas ratovi traju jedva par nedelja, zapocinju se iz nekih drugih interesa, unapred su proracunati i isplanirani, i jako retko ih zapocinje neka sila a da vec nije toliko nadmocna da je sigurno da ce pregaziti drugu stranu  (Gruzija, Irak, itd).
A i ovaj redosled, prvo obican mali rat, pa atomsko pa hemijsko oruzje, nema logike.  Posle atomskog oruzja je kraj, nema sta vise da se prica. A i danas je to vise sredstvo za zaplasivanje i blefiranje nego sto postoji stvarna opasnost od atomskog oruzja, cak ni ludi severno korejanci se ne bi usudili da sebi spucaju takav autogol.  Amerikanci ga sigurno nikad nece ni upotrebiti jer posle ne bi imali sta da eksploatisu u toj sredini.

Ovo je bilo izlaganje po jednoj tacki sa spiska. Ostala Vangina predvidjanja se isto mogu demantovati, ali da ne smaram.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 12:10:21 od inkredibl6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Aj smaraj, molim te! Evo mene bas interesuje sta imas da kazes.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Aj smaraj, molim te! Evo mene bas interesuje sta imas da kazes.. Smile

Smile bre! vidis da je neki teligentan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 01:37:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.