Jedino sto jos nismo podesili je tabela i formular za odabir custom-paketa gde svako moze po svojoj zelji i za svoje uslove da podesi i naruci paket, ali i to ce biti uskoro sredjeno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Car Dusane da ne znash mozda ko ima jeftino shell za ircd....turio bi serv..configurisao sam ga al nesto kenjaju sa cenama..mislim kad sc.ws daje po 25 $ ..mislim meni ne treba takav prostor na servu bre...aj vidi raspitaj se ..ja vishe ne znam de da trazim...pozzzz..i dodji bre na kanal malko ))sad smo na krstarici dok ne proradi drenik ..pozzz"_)))
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja kad sam gledao da se upisem i da vidim sta mozes da dobijes kao "mysql"/"databse" is blahhh,ja sam video co.yu some ja mislim...mozdam sam trebao da se zagledam.. :x
Definitivno ti je srpski losiji od pre par meseci ... Nista ja tebe razumeo nisam... hosting je hosting informacije za njega imas tu gde treba da ih imas, domeni su domeni, domains i njih imas na predvidjenoj stavki u meniju.