Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Propast koridora 10: Sve manje stranaca koristi auto-put kroz Srbiju  (Pročitano 8537 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Hajde da vidimo kako je to Hrvatska resila: Nikola, Tiger - koliko kostaju putarine kod vas, koliko vam je trebalo vremena da izgradite mrezu autoputeva i ko je to finansirao?

kod njih su putarine preskupe. ali ima opravdanja za to.
koliko se se secam. do rovinja sam stigao autoputem koji je na nivou onih u francuskoj za rekordno vreme..
mogao sam da biram, ili tako ili da idem starim putem i da izgubim mnogo na vremenu a da potrosim benzina skoro koliko i da idem autoputem.

najvise bi se isplatilo da se stvarno ugledamo na njih.
to kod njih toliko profi izgleda da sam se zapitao da li sam u nemackoj ili u HR...

p.s. a tuneli im izgledaju ko nase diskoteke(one najbolje na svetu) Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2007, 14:27:57 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mi radimo bre , nema ležanja i kukanja ,politički smo stabilni - dok se kod vas bore sami sa sobom svi ti politčari su za k***c , to sve treba rastjerat i dat mladima šansu .Komunisti i njihovi repovi socijalistički nisu ni za ovce čuvat a ne za gradit modernu državu.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
problem je sto su kod nas i mladi sranje.

evo, meni se svidjao taj LDP..politicki bas i ne. ne svidaja mi se njihova spoljna politika, ali sam mislio da bi bar unutra sproveli red. kad ono, kurac.
Vanja me prvi razocarao recenicom:"sad cemo i mi(LDP) da postanemo parlamentarna stranka pa cu imati dobvar posao"..
a tako razmislja mnog njih...

boze, pa takvi su mi najgori. ali, jbg. to je uslo usve pore naseg drustva, i ni mladi ni stari ne mogu to da promene, vec samo pojedinci medju mladima i straima.
ja bih to promenio samo tako. znaci, za 3 meseca bih uveo drzavu u red. samo mi treba je 12-15 zatvora i gotovo
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nikola,

Auto-putevi u Hrvatskoj i nivo organizacije izgleda impresivno. Nadam se da ce jednog dana tako biti i ovde.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nikola,

Auto-putevi u Hrvatskoj i nivo organizacije izgleda impresivno. Nadam se da ce jednog dana tako biti i ovde.....

Stvarno Danilo nije sto je HR ali su super izveli to sve,mislim i pokraj ljepih djelova se vozi kao plitvicka jezera tako da covijek moze da skrene sa puta i malo da vidi neke ljepote...u svakom slucaju odlicno su to obavili,jer se nerazlikuje nimalo od ovoga sto u Njemackoj uzivam osim da ovdje mogu 250 km/h da tjeram...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hajde da vidimo kako je to Hrvatska resila: Nikola, Tiger - koliko kostaju putarine kod vas, koliko vam je trebalo vremena da izgradite mrezu autoputeva i ko je to finansirao?

koliko se se secam. do rovinja sam stigao autoputem koji je na nivou onih u francuskoj za rekordno vreme..
mogao sam da biram, ili tako ili da idem starim putem i da izgubim mnogo na vremenu a da potrosim benzina skoro koliko i da idem autoputem.

to kod njih toliko profi izgleda da sam se zapitao da li sam u nemackoj ili u HR...

@danilobg
Nikola ti je dao link za cijene putarina ... Istina, preskupo je
Kako smo izgradili ?  Na kredit, jbg. - ali sad ceste same sebe otplaćuju (valjda su zato skupe cestarine)

@Kraljević Marko
Često sam na relaciji Zg - Rijaka (i poslovno i imam dolje neki apartman...min. jedanput tjedno)
Financijski otprilike isto ispadne autoput ili "stara cesta" ... naime, na autoputu voziš 130-150 prosjek; em si platio putarinu, em ti auto više troši pri 130-150 km/h  - nego na "staroj cesti" gdje lagano voziš 80-90 i nisi platio putarinu ! Ali jesi janetinu, jer ne možeš odoliti mirisu restorana kraj ceste !  Smile
-----------------------------------
Razlika je samo u vremenu - ili se žuriš - ili ne !
Od mog stana u Zg do apartmana dolje na moru je 168 km, autoputem (sat i pol vožnje) ili cca.200 km starom cestom (cca,dva i po ...tri sata)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2007, 14:51:07 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820

@danilobg
Nikola ti je dao link za cijene putarina ... Istina, preskupo je
Kako smo izgradili ?  Na kredit, jbg. - ali sad ceste same sebe otplaćuju (valjda su zato skupe cestarine)

@Kraljević Marko
Često sam na relaciji Zg - Rijaka (i poslovno i imam dolje neki apartman...min. jedanput tjedno)
Financijski otprilike isto ispadne autoput ili "stara cesta" ... naime, na autoputu voziš 130-150 prosjek; em si platio putarinu, em ti auto više troši pri 130-150 km/h  - nego na "staroj cesti" gdje lagano voziš 80-90 i nisi platio putarinu ! Ali jesi janetinu, jer ne možeš odoliti mirisu restorana kraj ceste !  Smile

Eh to bogami jeste....kada zamiriska uhh...ode i putarina..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nikola,

ja ne sumnjam da neće bit , sigurno će bit kad se rješite socijalističkih demagoga i patriotskih četnika .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Nikola,

ja ne sumnjam da neće bit , sigurno će bit kad se rješite socijalističkih demagoga i patriotskih četnika .
i lopova.  Smile
a njih ima na svim stranama.

nego, zivo me zanima, sto se djilas bas za puteve uhvatio?
neso mi govori da je i on namiris'o koje milionce...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Tiger, ako tako nastavis dobices sendvic ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.