Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 11:37:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronađen lek za ljubavne boli  (Pročitano 20394 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ne kaki ... alkohol pomaze  Smile

na kratke staze ali pomaze  Smile

ako si tup 20 od 30 dana mesecno, svakako ti je bolje nego da si jadan svih 30  Smile

uostalom tu su i tablete .. sa alkoholom ... i dovodjenje sebe u sto vise bolesnih situacija koje bi skretale misli ...

ne drogirajte se deco i ne pijte alkohol, to je stetno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
jeste ostanite bez jetre ,bez pola mozga i trecine organizma zato da biste bezbolno preboleli ljubav svog zivota...kurca malo to ide tako Munka...
A kad se jednom osvestis,i kad jednom dodjes sa svojim mozgom opet na TI , spici te sve sa kamatom. Pa se onda bacvis sa mosta ili se iseces u kadi... Smile

Mora nekada i da se pati, ne moze sve da se prozivi u alkoholnom bunilu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Mora se samo jedna stvar u zivotu .. sve ostale svi razlicito dozivljavamo i prozivljavamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
Ja bih baš volela da takva tableta postoji.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Wildfire S
Klinka se klinkom izbija. Smile

Jes' da je otrcano, al' mogu i da lock-ujem posle ovoga... Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Tek posle sugradjanina  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Wildfire S

Tehnički. Smiley
Mada i njihov drugar oksitocin je poprilično gotivan lik. Smiley

Ovih par hormonskih drugara obožavaju droze... sve su to mali hormonski narkomančići koje možete pozvati na žurku i zabaviti uz pomoć lokalnog dilera i da vas poprilično boli jajce za bivšu devojku... kao i za ostatak sveta oko vas, makar goreo u plamenu.  Smile
Jedini problem je što to ima svoju cenu.
Pritom, to i nije život. Nije to prirodno.
Prirodnija je stvar da vam neka cura iščupa srce i natera vas da ga pojedete dok ste još živi.   Smile
Sve ima svoje vreme i mesto koje se mora doživeti... i svaka stvar bilo ona lepa i prijatna ili ružna i bolna ima neke svoje posledice koje se moraju proživeti...  moraju se proživeti jer na njima počivaju neke druge stvari koje koje takođe imaju svoje posledice... itd..
Šta se dešava kad se prekine taj krug?

Konkretno da li stvarno toliko želite da popijete tabletu s kojom ćete ukloniti sve svoje ljubavne boli i zašto? Smiley

Meni to nekako ide ka Howard-ovim humanoidima (Network) ... stvorenjima koja liče na ljude ali ona to nisu... Smile

Max Schumacher:
You need me. You need me badly. Because I'm your last contact with human reality. I love you. And that painful, decaying love is the only thing between you and the shrieking nothingness you live the rest of the day.
Diana Christensen: [hesitatingly] Then, don't leave me.
Max Schumacher: It's too late, Diana. There's nothing left in you that I can live with. You're one of Howard's humanoids. If I stay with you, I'll be destroyed. Like Howard Beale was destroyed. Like Laureen Hobbs was destroyed. Like everything you and the institution of television touch is destroyed. You're television incarnate, Diana: Indifferent to suffering; insensitive to joy. All of life is reduced to the common rubble of banality. War, murder, death are all the same to you as bottles of beer. And the daily business of life is a corrupt comedy. You even shatter the sensations of time and space into split seconds and instant replays. You're madness, Diana. Virulent madness. And everything you touch dies with you. But not me. Not as long as I can feel pleasure, and pain... and love.
[Kisses her]
Max Schumacher: And it's a happy ending: Wayward husband comes to his senses, returns to his wife, with whom he has established a long and sustaining love. Heartless young woman left alone in her arctic desolation. Music up with a swell; final commercial. And here are a few scenes from next week's show.
[Picks up his suitcases and leaves]

« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 11:23:29 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Konkretno da li stvarno toliko želite da popijete tabletu s kojom ćete ukloniti sve svoje ljubavne boli i zašto?

Recimo..ja bih popila...i platila bih je koliko kažu...da ne osećam, da zaboravim..da mogu normalno da živim i funkcionišem.
Kad proživiš neki veliki bol, patnju koja te samelje, patiš intenzivno, napraviš usled toga neke sulude životne poteze..neko ojača...ja samo znam da ne bih mogla opet da podnesem da prolazim kroz isto.
Ne verujem u to da te ojača sve što te ne ubije.
Ono što te ne ubije, obično se vrati da pokuša ponovo.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Konkretno da li stvarno toliko želite da popijete tabletu s kojom ćete ukloniti sve svoje ljubavne boli i zašto?

угодно се изненадих што нигде не спомену оно Џим Керијево драга-бришем-те-из-памћења  Smile

Citat
.ja samo znam da ne bih mogla opet da podnesem da prolazim kroz isto.

сећам се да сам се запањио кад ми је другар са војне академије препричавао неке детаље што су спомињали око метода испитивања и мучења ... углавном ... људи баш баш потцењују своје могућности шта су у стању да поднесу. Беше нека процена и преко 50%.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne, iz toga bola se nauce neke stvari
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 11:37:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.