Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 17:35:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prometheus (2012)  (Pročitano 50307 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Aha, ok.

-

Za ovaj film mi isto dosta toga nije  jasno, ali mi se svidjaju te rupe i misterije, razradjuju mastu nekako.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 14:07:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
I dalje ne dobih odgovor na pitanje.  Smile

Jel ima tu objasnjenje toga zasto covek koji se u jednom trenutku gnusa bilo kakvog pomena vanzemaljaca u sledecem ulazi lagano u prostoriju sa istima i pocinje da se "igra" sa jednim kao sa kucetom posto bi stvarno voleo objasnjenje toga.  Smile

Spoiler O.K. Nijh su dvojica... Jedan je onaj tetovirani, koji se gnusa vanzemaljaca i on je geolog koji je zaduzen za ispitivanje terena i stena, pomocu onih sondi. Onaj drugi, koji kasnije pridje mutiranom crvu, je biolog tako da mi za njega i nije toliko cudno sto je prisao crvu... Razlog zbog koga su se oni vratili u tu prostoriju, je zato sto je (u trenutku kada su nijh dvojica bili na zapadnoj strani broda) sonda na toj zapadnoj strani povremeno ocitavala znake zivota (onog tvorca koji je bio u hibernaciji), na sta ih je upozorio kapetan broda. Zbog toga su oni odlucili da odu na istok tj. u onu prostoriju gde su ih sjebali crvi... Inace, ako nisi primetio jednu scenu, nisu u pitanju nikakvi vanzemaljci nego crvi sa planete zemlje (vidi se u sceni kako su nekom bili na cizmi) i ti crvi su usli u onu crnu tecnost i mutirali.

Mislim da nisu nikome bili na cizmi, ako sam ja dobro videla, kad je zgazio zemlju ,pomerio je i crve u njoj.
Nemoguce je da je sa broda koji je kristalno cist, posle dve godine spavanja, i nove opreme doneo crve u tu prostoriju.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Mnogo toga u ovom filmu je nemoguce  Smile
Sta znam, tako sam ga ja protumacio i svidja mi se ta teorija  Smile
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
 Smile
Vazi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Jel ima tu objasnjenje toga zasto covek koji se u jednom trenutku gnusa bilo kakvog pomena vanzemaljaca u sledecem ulazi lagano u prostoriju sa istima i pocinje da se "igra" sa jednim kao sa kucetom posto bi stvarno voleo objasnjenje toga.  Smile

Spoiler O.K. Nijh su dvojica... Jedan je onaj tetovirani, koji se gnusa vanzemaljaca i on je geolog koji je zaduzen za ispitivanje terena i stena, pomocu onih sondi. Onaj drugi, koji kasnije pridje mutiranom crvu, je biolog tako da mi za njega i nije toliko cudno sto je prisao crvu... Razlog zbog koga su se oni vratili u tu prostoriju, je zato sto je (u trenutku kada su nijh dvojica bili na zapadnoj strani broda) sonda na toj zapadnoj strani povremeno ocitavala znake zivota (onog tvorca koji je bio u hibernaciji), na sta ih je upozorio kapetan broda. Zbog toga su oni odlucili da odu na istok tj. u onu prostoriju gde su ih sjebali crvi... Inace, ako nisi primetio jednu scenu, nisu u pitanju nikakvi vanzemaljci nego crvi sa planete zemlje (vidi se u sceni kako su nekom bili na cizmi) i ti crvi su usli u onu crnu tecnost i mutirali.
spoiler Pod jedan, oni su odlucili da odu na brod, na koji nekako pre uspevaju da stignu doktorka i ovi ostali(iako su ostali krenuli ksnije od njih) dok su ova dvojica morala da ostanu tu, a pod dva, opet ne vidim da neko ko napravi onoliku scenu oko samog pomena vanzemaljaca jednostavno uci i gledati stalozeno bilo kakav organizam koji je uspeo da prezivi na toj planeti a da nije ljudski.

A film je pun takvih i slicnih nelogicnosti...
« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 14:37:55 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
ostali su tu zato što su se izgubili  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
spoiler Pod jedan, oni su odlucili da odu na brod, na koji nekako pre uspevaju da stignu doktorka i ovi ostali(iako su ostali krenuli ksnije od njih) dok su ova dvojica morala da ostanu tu, a pod dva, opet ne vidim da neko ko napravi onoliku scenu oko samog pomena vanzemaljaca jednostavno uci i gledati stalozeno bilo kakav organizam koji je uspeo da prezivi na toj planeti a da nije ljudski.

A film je pun takvih i slicnih nelogicnosti...

Spoiler Nisu oni namerno ostali tu, nego su se retardi izgubili  Smile A ovo drugo sam ti napisao. Cim je sonda pokazala da je blizu njih neki oblik zivota (to je onaj u hibernaciji), resili su da je bolje da idu na istok nego da ostanu tu... Tako su se vratili do one sobe, sta ja znam, valjda su racunali je bolje da si u sobi sa mrtvim vanzemaljcem, nego tamo gde je neko ziv  Smile A i onaj geolog nije bas bio stalozen kad je naisao crv  Smile

Samo da napomenem da ja uopste ne kazem da je film bez greske i da nema rupa, ali u pitanju je Sci-fi tako da nema razloga toliko polemisati oko nekih stvari... Na kraju krajeva i nekim mnogo "ozbiljnijim" filmovima se mogu naci milion mana, pa niko to ne spominje. Primera radi, ja i dalje tvrdim da Inception nije nista posebno, a svi me gledaju kao da sam nenormalan i kazu mi da ja u stvari film nisam razumeo i da mi se zato ne svidja  Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 15:29:05 od Voodoo chile »
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ono da, to sam prevideo. Toliko futuristicke opreme za navigaciju i oni se lagano zagube.  Smile

Ma, svakom svoj ukus, nego eto, diskutujemo.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava novi sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG Nexus 4
Inception ni meni nije nista posebno Smiley
Elem, sto se tice Prometeja, prica je dobra i originalna tu nema dileme. Generalno mi se film svidja i nadam se da ce nastavci biti jos bolji. Ali te sitne gluposti i propusti, to je ono sto me nervira. Neko rece privatna kompanija pa nema lanca komande. Ne znam zasto misli da privatna kompanija nema interes da cuva svoju investiciju. I u sadasnjosti su privatne vojske i razne firme za obezbedjenje (npr Blekvoter) na profi nivou kao bilo koja redovna vojska ako ne i na visem. No da ne lutam daleko od teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.26
mob
Tel.Me Your.Number

Da si samo još jednom pogledao scenu bilo bi ti jasno. Prvo u prostoriji nije bilo nikoga, a pobegli su sa mesta na kom je sonda detektovala signale života što je već Chile objasnio. Drugo Fajfild (drugi istetovirani) je bio naduvan... na trenutak se prekida ta scena što dovodi do sumnje da se i Milburn naduvao a on je biolog i zna da crvi nisu agresivni, ali zato traže toplotu zbog čega mu je crv uleteo u usta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 17:35:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.