Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaklao ćerku od četiri godine!  (Pročitano 584 puta)
22. Jul 2010, 23:07:44
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7

Stravična porodična tragedija u četvrtak šokirala stanovnike Bora, ali i čitavu Timočku krajinu. Srđan N. sa četiri udarca nožem ubio svoje dete

STRAVIČAN zločin dogodio se u Boru! Srđan N. (31), rodom iz Žagubice, sa prebivalištem u Majdanpeku, zaklao je u stanu svoje majke, u borskoj Ulici Đure Jakšića 15, svoju četvorogodišnju ćerku Tamaru. Posle, u ovom kraju nezapamćenog zločina, on je pokušao samoubistvo, tako što je sebi presekao vene.

Po nezvaničnim informacijama, otac je devojčici zadao četiri udarca nožem u trbuh i jedan u vrat! U trenutku zločina, u sredu oko 23 časa, otac i ćerka su bili sami u kući.

- Vraćao sam Srđanovu majku kući, sa posla - rekao nam je jedan od njihovih komšija, koji nije želeo da mu pominjemo ime. - Taman sam je ostavio ispred kapije, kada sam začuo njen vrisak. Vikala je, plačući: "Ubi mi Srđan Tamaru!"

Komšija je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Onda je dotrčao do kuće u kojoj se desio zločin. Od prizora koji je video, zastao mu je dah.

- Srđan je nag ležao u hodniku kuće - nastavlja naš sagovornik. - Video sam da su mu vene na rukama presečene. Nedugo potom su bolničari izneli Tamaru. Bila je sva u krvi.

I u bolnici su samo mogli da konstatuju da je devojčica preminula od posledica više ubodnih rana. Ipak, zvaničan razlog smrti trebalo bi da ustanovi obdukcija, koja je trebala da počne u četvrtak. Njen otac, koji je nakon zločina pokušao da presudi sebi, nije u životnoj opasnosti.

U kući u kojoj se desilo ubistvo, stravičan prizor. Na sve strane vidljivi tragovi krvi: na krevetu, jastuku, tepihu... Tragovi krvi bili su i u lavoru, hodniku, na utičnici, zidovima. Razbacane stvari potvrđuju da se devojčica, očigledno, branila. Ali, otac joj je brutalno presudio.

- Srđan se često svađao sa suprugom i, kako sam čula, valjda su bili pred razvodom - ispričala nam je jedna komšinica. - Znao je da dođe iz Kučeva na nekoliko dana kod majke, ali se uvek mirio sa suprugom. Dan pre nego što se ovo dogodilo, zaspao je sa slikom svog deteta, koju je pritisnuo na grudi.

Ubici je određen je pritvor od 48 sati, jer je izvršio krivično delo teškog ubistva. Srđan N. ima još dvoje dece sa istom suprugom: devojčicu od dve godine i sinčića, koji uskoro treba da napuni godinu.
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.