Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Program za sakrivanje IP-a / Siguran surfing  (Pročitano 6173 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I ja sam ovo nasao http://proxify.co.uk/

Cini mi se da su ovo dobri fazoni  Smile
Sakrivanje IP-a i Proxy server su dve razlicite stvari...
Inace, IP nikada ne mozes da sakrijes...a sa proxy programima dobijes IP iz npr. amerike. Sto jedobro ako hoces da zavaras tragove, za neke nelegalne radnje...sto ti ne preporucujemo...  Smile
 Mani se ti coravih posala...

Nisam u fazonu tih nelegalnih radnji. Prisutan sam na par stranih foruma, pa vidim dosta ljudi prica kakve zahebancije se mogu izvesti po internetu da je to (bar meni) neverovatno. Fazone sa phishing sajtovima necu ni da spominjem.

Da ne bude zabune primarno hocu da sakrijem info/ip ili sta vec zbog sigurnog surfinga  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 18:59:05 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.0
IP ne mozes sakriti i ako ga nekako "sakrijes"...ne garantuje ti siguran surfing...
Bitno je da imas instaliran anti virus, neki firewall i ukljucis malo mozga...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
Mozes li mi definisati pojam sigurnog surfovanja? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mozes li mi definisati pojam sigurnog surfovanja? Smile

Pa npr. kada odem na sajt da uzmem cheat codove za GTA San Andreas, vidim reklamu sa desne strane "Congratulations-meet new friends near you (napise mi moj grad). Ili slicna reklama "Improve your Mozilla Firefox with new gadgets". I na ovu znam cesto naici "Cheap flights from your city (napise moj grad opet). Jos su ovo stvari koje ja primetim  Smile

edit: Na jednom sajtu ide reklama u fazonu da sam ja Robin Hood i da trebam pet puta pogoditi crvenu tacku na karti (slucajno kraj te tacke naziv mog grada) kako bi osvojio novi iPhone  Smile

Trebam li spominjati da svi forumi detektuju i arhiviraju IP pri svakoj poseti  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 21:01:56 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
A bice ti lakse ako umesto Beograda ( na primer) bude pisalo Chicago ( na primer)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A bice ti lakse ako umesto Beograda ( na primer) bude pisalo Chicago ( na primer)?

Smile Fazon je da im se prosto je*e sto ti znas da ti oni detektuju tvoju IP. Da pise Chicago bar bi bio u neznanju da svaki lik moze da detektuje doslovno svaciju IP adresu  Smile

Mozda je bezveze o tome pricati, moj drug je bio banovan sa jednog naseg sajta. Na kraju se ispostavilo (nakon 50 poslanih e-mailova adminu i provera sa provajderom) da mu je nekoliko min. IP adresa verovatno bila "zauzeta"  Smile, ali pazi "verovatno" niko nece nista da potvrdi...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 21:00:36 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To што ће ти погрешно детектовати ајпи адресу неће те спасити досадних реклама. За то ти служи АдБлок додатак за Мозилу или у Опери десни клик па Блокирај садржај ...

Ове ствари испод које те крију иза лажне ајпи адресе служе да направиш глупост и заметнеш траг.

Znate li neko dobar program za skrivanje IP-a?
Sakrivanje ip adrese ne postoji, postoji nesto ovako..

www.browsertunnel.com

www.idkhowtodomath.com
www.anonymouse.org/anonwww.html

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
To што ће ти погрешно детектовати ајпи адресу неће те спасити досадних реклама. За то ти служи АдБлок додатак за Мозилу или у Опери десни клик па Блокирај садржај ...

Sto se tice reklama, to je razumljivo i ja nisam pricao o postojanju reklama, nego alatima koje reklamne firme koriste (ili ko vec) i (ne znam kako je to dopusteno) identifikuju tvoj IP kako bi personalizovali tu reklamu u fazonu "Burgers King blizu tvog grada (pa ime tvog grada)... tako da se moze zakluciti da ima masa ljudi na netu koji isto to mogu uraditi... i sta sa tim mogu uraditi to prepustam masti svakog hakera  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 21:24:33 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Eлем претпостављам да људи који имају знања и воље да хакеришу туђе компјутере имају такође и паметнија посла од јурњаве за подацима просечног корисника нета ... али ако си склон овим помало параноичним размишљањима (што не кажем да је по дифолту лоше  Smile) онај горе споменути стелт мод, фајервол и онда клик на први линк из мог поста, па унеси адресу другог линка, па онда и адресу трећег линка ... тако си променио три ајпи адресе и скроз се заштитио  Smile Smile

Ако те и тада неко исхакерише ... е онда немој да излазиш напоље довољан си баксуз да те звекне гром из ведра неба  Smile

Иначе, озбиљно ... то су игре великих бројки ... тешко да неког хакера занима твој комп, поготово ако га не користиш за нешто озбиљније већ само за блејање на нету и скидање филмова и музике  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 21:42:32 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.1.249.1042
Tvoj komp moze zanimati nekoga samo ako taj neko je kupio ili pak kreirao dobru bot mrezu i 'oce da je prosiri ili ato sto mu je dosadno(lamer) ili zato sto ima neki cilj (DDOS)...A da se to ne bi desilo ti si instalirao FW. Ti kao i 90 % korisnika neta sluzite inace samo za laku zaradu lejmera preko tracking cookies. Toga si se resio sa private browsing-om... Ja ti lepo rekoh da bolju zastitu neces naci.. No dobro... Mozemo sad da pricamo bajke i teorije zavere do sutra.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 23:41:14 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.