Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Proglašena epidemija malih boginja u Beogradu  (Pročitano 15634 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Pa to je i problem kod antivakcinaske sekte. Propovedaju nesto o cemu nemaju pojma pa misle da su boginje i ostale bolesti izmisljene da bi se plasio narod. Da znaju nesto o istima ili da im je ne daj Boze neko u familiji umro od istih drugu bi pricu pricali. Mislim, sta pricati kada se oni raduju kada im dete dobije male boginje.  Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Mnogo veci problem jesu glupani koji veruju korpoirativnoj sekti i citav taj mentalitet podanika, koji besomucno gutaju sve sto im se stavi pod nos ; )) Plase polupismene ljude nekakvim opasnim, smrtnosnim epidemijama, koje vladaju, tu, bas iza coska

Evo, da jos malko uzivate, a posle ce biti jos:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Ja sam se vakcinisala svake godine od 2010. protiv tetanusa.. primila cetiri revakcine. Za 10 godina jos jedna vakcina. Imunizacija traje oko 10 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
sto? jel radis sa rdjavim ekserima?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Isekla se na neko drvo u Dunavu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Samo se vakcinisite.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
i ja sam primao taj tetanus pre desetak godina al samo jednom sam se revakcinisao,ujeo me zec
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Prvo ide valjda serum pa kroz mesec dana revakcina pa posle 6 meseci jos jedna i onda posle godinu dana jos jedna. Onda za 10 godina revakcina.

Ja sam totalno za ovu vakcinu, jedino sto moras da vodis racuna, da zapisujes kad su ti naredne vakcinacije, tolerise se samo nekoliko dana zakasnjenja valjda.. to zalepis u knjizicu najbolje kao podsetnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
ne znam ja sam zakasnio rekli su da moze i tako,ukupno primio 2 doze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ja sam se vakcinisala svake godine od 2010. protiv tetanusa.. primila cetiri revakcine. Za 10 godina jos jedna vakcina. Imunizacija traje oko 10 godina.

И ја сам се исто вакцинисао против тетануса, пре пар година (на своје сопствено инсистирање) пошто сам се гадно исекао на зарђали метал.  Smile

Дакле, дефинитивно не спадам у оне који су против вакцинације, али разумем обичне људе који параноишу против вакцина које се сада нуде. Мислим, свако ко живи у хаотичном и тотално корумпираном друштву попут нашег и после свих афера, после неког времена почиње да сумња у све што органи једне такве државе раде, што укључује вакцине. Дакле, то је чак  потпуно разумна реакција од просечних људи, и такве људе не треба вређати да су идиоти, нарочито када се узме у обзир да су ти људи окружени потпуно противречним информацијама и вестима. А људи не воле несигурност, па се опредељују за екстремне опције и ставове по том питању.

Посебно када се узме да је у доба СФРЈ постојала веома јака државна контрола производње и квалитета вакцина, док сада на свим нивоима влада хаос, корупција, непотизам и нестручност, као и приучени партијски кадрови са купљеним дипломама. И сада таквим ликовима и институцијама треба веровати на реч да је све ОК и да су те вакцине прошле контролу? Посебно што су те институције компромитоване и пуне афера?

Дакле, треба разликовати обичне људе који страхују спрам тренутних вакцина (често увезених) које нуде хаотичне, нестручне, труле и корумпиране здравствене институције Србије, које мислим да заиста треба разумети...од људи који оспоравају вакцине као такве и и износе неке своје сумануте и шарлатанске теорије о болестима и како их треба лечити.

Такође, постоје такви људи, који профитирају на параноисању против званичне медицине, што из разлога зато што сами у замену нуде своје "чудотворне лекове за све болести", што је само савремена верзија ових људи:

Или људи који својим хистерисањем желе да привуку медијску пажњу, попут ове лујке...а апропо приче о тетанусу (хтео сам да поставим линк, али форум одбија да га прими јер је забрањен), ево неких тврдњи:

Citat
O tome da  virus besnila ne postoji (kao što ne postoje nikakvi patogeni virusi) i da je “besnilo”  kao bolest koja se pernosi ugrizom čista izmišljotina, već smo istražili.

Citat
BAKTERIJE  CLOSTRIDIUM TETANI SU POTPUNO BEZOPASANE

Smile

Остатак сајта јој је у сличном суманутом фазону. Иначе, изгледа да је она експерт за све, од медицине, преко политике, економије, космологије, археологије и сл.

А таквим људима предлажем следеће, уколико људи желе да их озбиљно схвате...
Нека сами пристану на јавни експеримент, да им неко убризга неки опасан вирус или бактерију, а за који они тврде да су безопасни и нека иду у карантин. Такође нека потпишу да то раде добровољно и под пуном одговорношћу за свој живот. Тиме ће прво да докажу колико стварно и искрено верују у те своје сопствене приче и савете. Ако не развију симптоме и остану здрави, онда би већ неки који не деле њихове ставове почели да их узимају за озбиљно.

Нарочито када се узме у обзир да су људи попут Пастера или Роберта Коха дословно ризиковали своје животе небројено пута, да би доказали то што су доказали.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.