Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profil prosecnog glasaca SRS-a...  (Pročitano 17475 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Nadam se da pišeš ono što misliš, a pošto znam da čitam. na osnovu toga sam i zaključio to što sam zaključio. Nisam psihijatar ni po obrazovanju ni po interesovanju. Što se tiče tvog ljubimca Bogija, u pravu sam 101%
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj ljubimac Bogi, sad bar mogu da se smejem celu noc i dan-imas smisla za humor!MOJ LJUBIMAC BOGI! Bolji nadimak niste mogli da mu nadjete.Bogi ili ubogi istu mu dodje.HAHAHAHA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Verovali ili ne StevieG je u pravu s tim sto moramo da dodamo da je imao podrsku vlasti i direktora Ptt-a koji su u upravnom odboru Mobtela sve aminovali.
Saradjivao je sa siptarima(njegovim pecancem kako on kaze) da bi sacuvao mrezu i opremu na Kosovu,a i koaliciji je sa Covicem,covekom koji vec godinama trguje oruzijem sa siptarima iako je bio predsednik koordinacionog tela za KiM.
Znaci klasican lopov.

Neko rece da su nas radikali i Pss doveli do ovde sto nema veze sa zdravim razumom,pa nisu oni na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000

Neko rece da su nas radikali i Pss doveli do ovde sto nema veze sa zdravim razumom,pa nisu oni na vlasti.

Sve si lepo rekao  Smile osim ovoga što citiram. Naš sunovrat je počeo 1990 a tada je ova ekipa bila na vrhuncu moći i zato su nas doveli ovde. To su bili Slobini izvođači radova!

Moj ljubimac Bogi, sad bar mogu da se smejem celu noc i dan-imas smisla za humor!MOJ LJUBIMAC BOGI! Bolji nadimak niste mogli da mu nadjete.Bogi ili ubogi istu mu dodje.HAHAHAHA

izvinjavam se ako sam pogrešio, ali ne znam kako se zove čovek koji ima samo reči pohvale za gnoma kao što je kuroljub brkmen. Za mene su pSS, SrS i SpS kao alotropske modifikacije jedne te iste ideologije. Čak i u svojim imenima imaju SS što jasno govori da su samo fašisti i ništa više.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za SRS ovo prvo znaci SRPSKA a ono drugo znaci stranka! A sta znaci G17?????????????????????????????????????????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Da bi neko imao u sebi pridev srpski nije dovoljno da samo fizički bude iz Srbij, već je potrebno da u svom delovanju radi stvari koje su korisne za Srbiju, što radikali apsolutno ne čine. Pridev srpski je kod njih potpuno suvišan. Što se tiče G17 nemam pojma, najbolje ti je da odeš na njihov sajt i tamo pitaš sve što te zanima. Možda će i ovde neko znati da ti odgovori...
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
Pa posto ne znas sta znaci G17,sta onda tebi znaci to G na kraju nadimka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Za mene su pSS, SrS i SpS kao alotropske modifikacije jedne te iste ideologije. Čak i u svojim imenima imaju SS što jasno govori da su samo fašisti i ništa više.
Teorija ti pada u vodu jer postoji i dSS, osim ako ne mislis da su i oni "alotropske modifikacije" fasizma...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
dSS je izuzetak koji potvrđuje pravilo... Smile

stevieG je od: http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/

mnogo mi je simpatičan lik jer pokazuje da se pored noge, fudbal igra i mudima a ekipa se vodi tako što se daje lični primer i ostavlja srce na terenu!
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bila sam na sajtu G17 i dali su mi objasnjenje,jako su fini i simpaticni.Pa ovako kazu da imaju 17 bitnijih clanova koji su:-Goveda
                                                                                                                                                              - Gamad
                                                                                                                                                              - Govna
Bas su iskreni svaka im cast!
A sto se fudbala tice to ti verujem al me mnogo ne zanima ta vrsta sporta, u svakom slucaju hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.