Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profil prosecnog glasaca SRS-a...  (Pročitano 17447 puta)
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
To ti treba sebe da analiziras i tvoje strahove da li su realni ili nerealni.
Ti si spomenula da se neko plasi pa te ja pitam jel imam razloga i zasto? Ili je to neka projekcija? I zasto je to projekcija?
Citat
Sa tobom i Steviejem nemam nameru da ulazim u dublje polemike zato jer niste na mom mentalnom i duhovnom nivou.
Ovde se potpuno slazemo.
Citat
Taman posla jos da ti iznosim moje vizije koje biste vi upotrebili ili zloupotrebili.
Kako i na koji nacin? Vizije su tvoje ili tvojih izabranika? Ja sam te pitao za tvoje izabranike. Mada ne bi bilo lose da probas da iskazes i svoje ideje. Ali svoje.
Citat
Moj izabranik je gospod bog.
Mislis Bog ili Gospod Bog.
Citat
A to sto kazem da su Radikali jedini izbor moras da prihvatis kao istinu
Razumem! Dozvolite da se udaljim! Niko mi nije naredio da razmisljam! Samo ipak bih pisao Bog velikim a radikali malim slovom onako i zbog postovanja a i zbog gramatike...
Citat
i nemoj da me napadas i krivis zbog toga, jer to je upravo krivica tvojih izabranika.
Niko te ne napada a jos manje krivi, nego te pita, problem je sto ne umes da objasnis. I nemoj da krivis drugoga niti hvalis drugoga za to sto jesi. Sve sto si, i sto ces biti, ili ne biti, mozes da krivis samo sebe. Sta je krivica mojih izabranika? Sto su radikali to sto jesu? I ko su moji izabranici?

Think and focus... Solve the problem...
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oko jedne stvari smo se slozili zato je glupo da idemo dalje..................nema smisla.Dobro su te naucili lukavstvu i nadam se da vas dobro i placaju.Na gramatickim greskama ce mi Bog oprostiti, za tebe pamentnjakovicu ne brinem.Pametan si samo da nekoga izprovociras al nisi uspeo u tome.Nemoj da se trudis igru neces dobiti!
« Poslednja izmena: 24. Mar 2006, 14:14:38 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Ko me je naucio. I ko me to placa. Ah da naravno, jos jedan Profesionalac. Na gramatickim greskama Bog ne prasta, on se najmanje bavi gramatikom. Gramatika se samo nauci i to je to. Nije to nikakav greh, to je neznanje. I da naravno, provokacija mi nije obicaj osim diskusija. E sada sto neko misli da je provokator, strani placenik i domaci izdajnik neko ko drugacije razmislja, to je vec problem... I ko ovde govori o igri, osim ako ne mislis da je policka diskusija show business kao lider tvojih izabranika.
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada biste se vas dvoje dogovorili, ovaj svet bi bio skroz dosadan...
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mare Care prvi Veliki Oslobodiocu i Ujedinitelju spasi nas ovih zlih razgovora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
A sta je to bilo 90-tih? Koliko ti imas godina?
Znas u cemu je razlika izmedju 90-tih i sada? Sad papci mogu izaci iz kuce ili vratiti se od preko grane pa kenjati kako je tesko bilo 90-tih. Kao, mi bili ludi?
Papci laju, ljudi cute. eto kako je sad.   
Shvatas,
Papci - Ljudi.
Nije isto vidis.
ajd ponovo,
Papci   pa, op op op oooop,  pa  ljudi.

eto vidis.
Zacas ti se objasni.

Pa ko se pronadje.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Generalno, profil naseg naroda je tragikomican. Uvek smo se lozili na prazne price sa primesama nekakvog ponosa i herojstva. Uvek nam je bilo lakse da se bijemo i ubijamo nego da pokusamo da ukljucimo mozak. Tragom poslednjih 15 godina se postavlja pitanje da li ga uopste imamo? Nisam neki optimista po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry bold 9000
pametni ljudi kažu - ako si pametan, zašto onda nisi bogat!
Braća jadikali su bogati onim stvarima kojih se lepo vaspitani ljudi stide! Stranka koja ima Mirčića, Vučicu, Grobara i ono što se odaziva na Nataša pa još i Jovanović nikome ne može doneti ništa pametno...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
au slazem se sa zadnja dva posta...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izvinjavam se ako sam pogrešio, ali ne znam kako se zove čovek koji ima samo reči pohvale za gnoma kao što je kuroljub brkmen. Za mene su pSS, SrS i SpS kao alotropske modifikacije jedne te iste ideologije. Čak i u svojim imenima imaju SS što jasno govori da su samo fašisti i ništa više.

au bravo Stevie  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.