Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesorka Rajna Dragićević održala govor koji će studenti pamtiti celog života  (Pročitano 36760 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Posto si dosta starija, ali ipak si na raspustu, dacu ti jedan dan vremena da dodjes sebi pa mozemo da nastavimo.

Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6220
Da, svako ima svoje misljenje, osim cinjenice da su profesori srpskog najbitniji, tu moramo svi da se slozimo. I uvek se stav argumentuje, osim kad "svi kazu " ...
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Сандра,
Нисам старија, него прескачеш док читаш. Не умем да користим тај језик, па нећемо настављати, победила си, предајем се.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Meni je žao da neko ko se školovao za profesora istorije, radi neki projekat preko biroa nakon koga će I sam biti na  birou,  a I da neko ko je školovan za prof biologije  radi godinama na trafici za 200 eura
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung 111111
Ja nzm ko je ikada stvorio tu famu "Gledas rijalitije aka glup si i nepismen"  Smiley 1

Prvo nivo obrazovanja nema veze sa televizorom i njegovim programom.Niti nivo pameti ima veze sa tim.
Ljudi gledaju sta im se servira.
A to sto gledaju govori o njihovoj licnosti a ne otome koliko su bistri.
Znam ljude mozgove koji se loze na seriju o Sojicu (ova nova) a da meni pritom ta serija izgleda debilno.

Drugo osnovna skola je ionako osnovna skola.Decu do 15 godina ne mozes nesto preterano mnogo da naucis.
Tako da dok su u osnovnoj sva deca su pametna.
Osnovna moze slobodno raspad sistema da ti bude,dete nista nece da izgubi.Jer to sto izgubi lako moze da nadoknadi.

Citat
Друго.. свако има у животу различите приоритете... и мишљење, ал се и на форуму, као и у животу обраћам само цивилизовано, ако немам аргумент, не вређам, шта ћу, тако су ме научили и васпитали. Професори највише.

Nemam nameru da te napadam.Kao sto nisam ni do sada,mada vec vidim da me ignorises..sto ne znaci da ce tvoje glupe izjave da prodju necitirano.Jer to sto ti smatras pod forumom nije ogranicnen deo gde komentarise svako za sebe.Vec vetrometina,u koju sad moze neko da se registruje i da ti odgovori na post.

Dakle posto ni forum ne znas kako funkcionise..Moras da naucis,ipak si neki nastavnik.

- Svaka poruka koja se objavi na forumu postaje vlasnistvo ovog foruma.

To je pravilo.
Sto znaci da se ja nikad ne obracam nekom direktno dok mu ne posaljem PP.
Do tad,na svaku tvoju glupu i netacnu izjavu ima svako puno pravo da se nadoveze i odgovori,kako neko ko bude citao ovu ili bilo koju drugu temu moze dobije tacnu informaciju na neke stvari.

« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 22:21:12 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Сандра,
Нисам старија, него прескачеш док читаш. Не умем да користим тај језик, па нећемо настављати, победила си, предајем се.

Naravno, ali ja govorim tvoj jezik , i dobro sam ga razumela.

Sto samo znaci da sam ja poliglota a ti nisi citala Vuka i Crvenog bana. Opet neprihvatljivo za jednog profesora.

Da, svako ima svoje misljenje, osim cinjenice da su profesori srpskog najbitniji, tu moramo svi da se slozimo. I uvek se stav argumentuje, osim kad "svi kazu " ...

Da, tacno.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Da, svako ima svoje misljenje, osim cinjenice da su profesori srpskog najbitniji, tu moramo svi da se slozimo.

najbitniji su, u svojoj sobi, kad su sami u svojoj sobi  Smile  

ta ravnoteza se, pak, narusava kada u tu sobu stupi pripadnik iste ili neke druge vrste, ukljucujuci i neke gmizavce i mnoge reptile  Smile

elem treba pustiti njih da misle sta misle, to im pomaze ocigledno i bolje se osecaju, negujmo humanost   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
ta ravnoteza se, pak, narusava kada u tu sobu stupi pripadnik iste ili neke druge vrste, ukljucujuci i neke gmizavce i mnoge reptile  Smile

mislim da su gmizavci i reptili sinonimi Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad poraz, samo lekcija.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 69
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.322.2
Citat
Znate kako....ja i daljee smatram da je dete samo i iskljucivo samo produkt porodice u kojoj zivi. Profesori nemaju sta da vaspitaju decu, to je posao roditelja.
E,vidite (sad cu poceti da Vam persiram  Smile ), to je opet teorija. I tako bi trebalo da bude. Ali u praksi imamo nesto drugacije. Imamo previse slucajeva vrsnjackog nasilja jos od vrtica, tako da ne bih rekla da roditelji obavljaju svoju ulogu kako treba. Djeca cu previse bijesna, a roditelji ne mare, jer ucitelj ce da se pozabavi njime. Najnoviji trendovi nalazu da dijete, ako mu se ne svidja ocjena, moze ladno da udari profesora. Uskoro ce se batine dobijati i za pogresan pogled. Sve su to djeca pokupila iz porodice. U takvim slucajevima, a takvih je mnogo, skola ima obavezu da preuzme ulogu roditelja. U skoli u kojoj sam ja isla na praksu, ucenik 4. razreda je cekao svog druga sa polomljenom flasom, kako bi se obracunao s njim. Drugi je djecaka ceka poslije skole da ga prebije. Treci je drugarima prijetio da je bolje da bjeze poslije skole, inace ce ih prebiti. Sve su to djeca ponijela iz kuce. Bolje receno, bijes koji ispoljavaju je obicno rezultat roditeljske nepaznje i nezainteresovanosti. Takodje, u razredu u kom sam bila na praksi na 4. godini su jednu ucenicu ismijavali jer je ponijela sendvic od kuce. Djeca koja su ismijavala su boljeg materlijalnog stanja od te djevojcice. Mislite da su ih kod kuce ucili da treba da vole svoje drugare, da ih gledaju isto, bez obzira koliko novca imaju? Tesko. I mnogo je ovakvih i slicnih primjera. Lako je to reci-najbitnija je porodica. Jeste, ali sta cemo u trenucima kad porodica zakaze?
IP sačuvana
social share
If you're going through hell, keep going.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6220
A sta konkretno skola radi povodom toga, osim sto zatasava ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.