Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:26:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor hoce da me bije!!!  (Pročitano 15241 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1650
Za dva dana imam cas, pokusacu da zabelezim neki video snimak.Ako profesor nastavi sa neuracunljivim ponasaljem, moracu da se obratim vama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Pa daj brate, ne mozes da se brines za njega a ovamo kukas kako vas maltretira. Ako hoces da resis problem onda nemoj da se sazaljevas za coveka jer ni on ne sazaljeva vas kad vas maltretira, zar ne?. Ako neces da izgubi posao onda cuti i trpi.

Shvatam ja da mu ne zelis lose makar kako se odnosio prema vama ali ako je zasluzio, a iz tvojih postova takva mi se slika stvara, onda neko odgovara za svoja dela i tacka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Za dva dana imam cas, pokusacu da zabelezim neki video snimak.Ako profesor nastavi sa neuracunljivim ponasaljem, moracu da se obratim vama.
Nista dok se ne obratis Sinodu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
onda neko odgovara za svoja dela i tacka.
Тако је.Мора да одговара и за пример другима ако ништа друго макар да се опомене од надлежних
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
slusaj....

prosvetni radnici su djubrad jedna.ja ne vidim njihovu svrhu,uopste.

zaista,koja je svrha tih neispunjenih kvazi-intelektualaca?tih tlacitelja mladih i kreativnih ljudi?
oni su alergicni na mladost,ej!!!
kasljucaju i prenemazu se u prisustvu mladih ljudi Smile
da,da...
mislim,ja ne znam sto danas roditelji salju svoju pametnu i vaspitanu djecu u skole?
ja svoje necu!
imate li vi osjecaj,kao i ja,da su se te nakaze rodile sa onim dnevnikom? Smile
treba ih baciti lavovima....
i ovo para sto primaju im je malo...ko da je njima stalo do djece,uopste!!!!
vjerujte mi....
pobiti ih....

kao stoku....

nego,
devalviralo nam je sve.
i ucitelji i priganice.
ali bitno da nam je omladina pametna i dobra,ljubi ih majka Smile

(upuceno decku sa problemom: priznajem da mi je malo teze da u sve sto pricas i povjerujem....bar dok ne vidim taj snimak.nije da ne vjerujem u frikove,ali razumijem se i u moc percepcije 17-godisnjaka...bar kada su profesori u pitanju) Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E71
vidi ti kako mozes li ga poslat 20 dana na primorje kod mene u razred,garantujem ti da bi posle 7 dana trazio otkaz Smile,mi smo vec 2 profesora koji su bili strah i trepet ucutkali,a treci je htio da da otkaz...
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sve to stoji,samo zaboravljamo jednu stvar. Profesoru je to posao, a posao mu je i da bude pedagog. On je prvo pedagog pa sve onda ostalo. Moju majku su gadjali sundjerima, ali im ona nije uvrtala jaja zbog toga. To se resava u porodici (ako ima ko),ili na sednici skole, podele se ukori, sazove se roditeljski i ti si svoje odradio, ako nema ko da resi djacko ponasanje, to svakako nije profesor. Za izivljavanje nad decom na bilo koji nacin sluze roditelji ako smatraju da je to pravi nacin. Profa ne sme da ima nasilan fizicki kontakt sa ucenikom osim ako nije i sam fizicki ugrozen (ima i toga) mada nesto mislim da na casu gde su prisutne sve same devojcice i jedan nedini decko tesko moze doci do fizickog obracuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Mene nervira sto se kriju iza dnevnika, sta god da im kazes prete ti losom ocenom, neopravdanim, ukorom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E71
mozete i da snimate ako krene da udari nekog da mu ovaj vrati Smiley,to je jedan u osnovnu uradio,ovaj ga krenuo udarit(isto neki bilmez od profesora) ovaj mu uhvatio ruku i sakom,posle prof poso kod direktora,ovaj drug samo izvadio snimak i pa pa profesoru
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja sam imala nastavnika matisha u osnovnoj koji je, nekad pre, imao obicaj da pljune udalj, sta znam, tridesetak centimetara, i onda ti da zadatak da izmeris udaljenost pljuvotine od table, da trazis kojekakve vrednosti .. To si za peticu odgovarao  Smile

I taaaaaaaaaaaaakooooooooo ...  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:26:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.