E, ako Camli kaze, onda nista bez toga ... ja zaista neznam o cemu pricate, pa zar mislite da su tada postojali internet, sertifikati i da je sve bilo online kao sada? Za onog koga to interesuje ovo je i vise nego dovoljno, uostalom, nadjite mi jos jedan ovakav?
Odeca, parfemi, dijamanti, pica .... sve se falsifkuje i na slici izgleda bajno .... mozda je i ovaj moj falsifikat, ali mislim da postoji neki nacin da se utvrdi godina proizvodnje ili nesto slicno ... ako neko zna kako neka javi pa da resimo misteriju odmah
Oko 30e....i mozes jos da dobijes oko 200 din za pricu, ako nadjes kupca koji ume da ceni tudj trud i mastu.
Ako ipak naleti neki idiot koga ces da zajebes, a imas jos zanimljivih prica, mozes u Idei da kupis koliko oces tih Titovih Civasa koje je dobio od cara Hajla Selasija na Brionima `75-e i nastavis posao....
« Poslednja izmena: 18. Jun 2014, 15:38:05 od sarmagedon7 »
Upravo zbog takvih kao sto si ti je ova tema i pokrenuta, ali cisto da ti bude lakse samo da znas da si pogodio cifru koju trenutno dobijam za gore navedeni proizvod ... barem je prva polovina tacna ... za sada si u pravu, a kako budu tekle licitacije na drugim specijalizovanim berzama, videcemo ... u svakom slucaju konacno sam blizu da kupim taj dugo prizeljkivani BMW