Osnovne osobine Mreza : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, HSDPA, Dimenzije telefona : 115. 5x62. 1x12. 3 mm Masa : 133 grama
Glavni ekran Tip ekrana : TFT Broj boja : (24-bit) 16. 777. 216 boja Rezolucija : 320x480 piksela
Zvuk Zvucnici : mono Melodije : polifone, Format melodija : mid, mp3, Ostalo : spikerfon,
Glavna kamera Rezolucija kamere : (UXVGA) 1600x1200 piksela Broj piksela : 1. 92 megapiksela
Memorija Memorija telefona : 8192 MB
Software Operativni sistem : Mac OS X Verzija : 10. 4. 10 Formati fajlova : mid, amr, aac, wav, mp3, Ostalo : photo-callerid, snimanje glasa, kalkulator, kalendar, alarm, konverter,
Konekcije Pomocu kabla : USB 2. 0 port, TV ulaz, Bezicno : bluetooth, Prenos podataka : GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA, WAP : 2. 0 E-mail protokoli : POP3, IMAP4, SMTP, Ostalo : SMS, WiFi, GPS,
To sto si ti naveo je iPhone 3G 8GB i nov kosta 380e a ovaj sto ja prodajem je iPhone 2G 8GB. U principu sve podrzava i ovaj model kao i 3G ili 3GS jedino se u par sitnica razlikuje od 3G modela (glavna razlika je da 2G nema GPS,a ostalo su sitnice). Ostavi mi mail ovde ako si zainteresovan da ne gusimo temu.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 22:40:28 od dragi92 »
Cena je 160 eura za full pakovanje Cena je 150 eura za fon,usb kabl,slusalice i futrolu (bez kutije i zidnog punjaca) posto bi mi dobro dosla ta oprema To je poslednja cena do koje mogu da idem.
Bez ikakvih zamena i ponuda koje su nize od napisane.
Cena je 160 eura za full pakovanje Cena je 150 eura za fon,usb kabl,slusalice i futrolu (bez kutije i zidnog punjaca) posto bi mi dobro dosla ta oprema To je poslednja cena do koje mogu da idem.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws