iPhone 2G 8GB prodajem Star oko godinu dana (toliko je kod mene). Prednja strana bez tragova,zadnja strana u perfektnom stanju bez ijedne ogrebotinice (prefarbana je u sivu boju) znaci kao nov fon.
Oprema
Originalna kutija USB kabl Slusalice Punjac krpica za ekran apple nalepnice Finger Tips (upuststvo) i jos jedna knjizica plus zastitna kozna futrola (case) za ceo telefon (uvek je nosen u toj futroli). Futrola je iznutra plasticna i stiti odlicno telefon,a spolja je koza. Sva oprema je original (nije nista kinesko) i sve je dobijeno u original pakovanju.
Telefon je na 3.1.2 FW otkljucan i jailbrakeovan (besplatne aplikacije). Sve radi super osim kamere koja ima manji problem. Kamera radi ali pokazuje neke sitne tragove crvene boje.Nije nista ozbiljno,ne izgleda na slikama toliko lose. Nisam hteo da ga otvaram i diram jer je to dosta osetljiva stvar,ali pitao sam coveka u servisu. Verovatno je konektor kamere malo otkacen (otvori se i zakaci ponovo) ili je kamera pokvarena (malo verovatno).U tom slucaju se moze kupiti nova kamera na ebay za nekih 10 do 15$ i mozete je sami zameniti jer nije uopste tesko,otvorite fon,otkacite kameru i zakacite novu i ustedecete dosta novca. Meni licno kamera nije bila ni potrebna (na ovom modelu je kamera 2 mpx sto je za danasnji standard dosta malo).
Cena je 200 eura (fixno) za full pakovanje Cena samo za telefon i usb je 180 eura (fixno) bez dodatne opreme,kutije i futrole. Licno preuzimanje ili slanje putem kurirske sluzbe po zelji kupca. Radna garancija po dogovoru. Kontakt pp (bez pitanja u temi jer necu odgovarati) Slike po potrebi saljem zainteresovanima.
Osnovne osobine Mreza : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, HSDPA, Dimenzije telefona : 115. 5x62. 1x12. 3 mm Masa : 133 grama
Glavni ekran Tip ekrana : TFT Broj boja : (24-bit) 16. 777. 216 boja Rezolucija : 320x480 piksela
Zvuk Zvucnici : mono Melodije : polifone, Format melodija : mid, mp3, Ostalo : spikerfon,
Glavna kamera Rezolucija kamere : (UXVGA) 1600x1200 piksela Broj piksela : 1. 92 megapiksela
Memorija Memorija telefona : 8192 MB
Software Operativni sistem : Mac OS X Verzija : 10. 4. 10 Formati fajlova : mid, amr, aac, wav, mp3, Ostalo : photo-callerid, snimanje glasa, kalkulator, kalendar, alarm, konverter,
Konekcije Pomocu kabla : USB 2. 0 port, TV ulaz, Bezicno : bluetooth, Prenos podataka : GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA, WAP : 2. 0 E-mail protokoli : POP3, IMAP4, SMTP, Ostalo : SMS, WiFi, GPS,
To sto si ti naveo je iPhone 3G 8GB i nov kosta 380e a ovaj sto ja prodajem je iPhone 2G 8GB. U principu sve podrzava i ovaj model kao i 3G ili 3GS jedino se u par sitnica razlikuje od 3G modela (glavna razlika je da 2G nema GPS,a ostalo su sitnice). Ostavi mi mail ovde ako si zainteresovan da ne gusimo temu.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 22:40:28 od dragi92 »
Cena je 160 eura za full pakovanje Cena je 150 eura za fon,usb kabl,slusalice i futrolu (bez kutije i zidnog punjaca) posto bi mi dobro dosla ta oprema To je poslednja cena do koje mogu da idem.
Bez ikakvih zamena i ponuda koje su nize od napisane.
Cena je 160 eura za full pakovanje Cena je 150 eura za fon,usb kabl,slusalice i futrolu (bez kutije i zidnog punjaca) posto bi mi dobro dosla ta oprema To je poslednja cena do koje mogu da idem.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws