Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodaja Mercatora: Borut Pahor neće Todorića i Miškovića  (Pročitano 4470 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa i treba da se brane (Slovenci), ta mini drzavica bi bila za cas razhebana (rasprodana) kad bi se pustila tek tako.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2008, 17:25:43 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Onda se postavlja zlo pitanje...da li trbamo domaćeg monoplistu sankcionirat....jer je to loše po narod......ili ga pustiti da se širi jer pojest će ga neko iz regije....? Smile Smile

Pa i treba da se brane (Slovenci), ta mini drzavica bi bila za cas razhebana (rasprodana) kad bi se pustila tek tako.
Na tome i gorenju im zavidim... Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne zavidim im na nicemu, ne bi bio Slovenac kad bi mi neko nudio dozivotnu naknadu od 5000 eura mjescno, bezi bre seljacine su to samo takve.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Ne zavidim im na nicemu, ne bi bio Slovenac kad bi mi neko nudio dozivotnu naknadu od 5000 eura mjescno, bezi bre seljacine su to samo takve.
Seljačine ili ne peru nas ko mlade zečeve....u ekonomiji...vrjeme za imperij uzvraća udarac...a vi naši kepci(svi povezani s politikom,eu fondovima,službenici i svi koji bi trebali obavljati svoje poslove za koje su plaćeni) ne mrdaju ni nožnim prstima da nešto pokrenu.

Citat
5000 eura mjescno
...strah od inflacije....? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Sta cemo mi pokretat dobro smo i ovoliko pokrenuli koliko ima lopova  Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2008, 17:56:25 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Miskovicu nikako ne treba dozvoliti da siri svoju "delta imperiju".
Ako imaju i malo pameti Slovenci mu nece dozvoliti da kupi bilo sta sto
ima neku vrednost u njihovoj drzavi.

Ti si jedan bolid bibliskih razmera!
Slovenci ne zele da prodaju Merkator Miskovicu, zato sto ce Miskovic kad udje u Merkator, sa sobom povesti i svoje dobavljace (srspske proizvodjace) sa kojim vec saradjuje u Maxi, Tempu i ostalim trgovinskim lancima, pa ce time slovenacki proizvodjaci da ga izduvaju....a zajedno sa njima i slovencka privreda!
Dakle, ti si toliko ostrascen ili prosto glup do bola, da ne razumes da je kupovina Merkatora od strane Miskovica u interesu srpske privrede - proizvodnje!
Ja pre mislim, da ti to razumes, ali su ti na LDP partijskim sastancima isprali mozak da je Miskovic zli cika, koga treba pljuvati uvek i u svakoj prilici, bez obzira sto to ponekad nema veze sa zdravom pamecu!

Nema tebi spasa....  Smile

Nece, nije gazda Misko toliko dobar, pogotovo ne prema proizvodjacima i pogotovo ne prema zaposlenima u njegovim firmama, raspitaj se malo o tome. Problem je sto bi Misko na kontrolisuci deo Merkatora ubio svaki trag konkurencije u Srbiji. Drugim recima cene (marze) bi bile jos vise.

Ili ti mozda pokusavas da mi objasnis da je sirenje monopola jednoga tajkuna koji cedi drzavu i narod
u Srbiji pozitivan ?

Znas, nasa roba, ma koliko ti bio patriota, nije dovoljno kvalitetna da konkurise slovenackoj.
Odvoji patriotizam od ekonomije.

To sto bi Misko kupio merkator ni u jednom sekundu ne bi znacilo ekspanziju Srbije, nego bi
znacilo vise para i moci za Miska i jos jedan alat za ugnjetavanje sopstvenog naroda.

Miskovic jeste "zli cika tajkun" poredi cene u njegovim marketima i cene istih ili slicnih proizvoda
van Srbije (recimo francuska, bugarska, madjarska,crna gora)

@Dominick ja upravo ne zelim da se nasi tajkuni sire i jacaju.

U vezi sa slucajem "Merkator" oglasio se i novi mandatar slovenacke vlade Borut Pahor, koji je najavio da ce se slovenacka vlada sigurno umesatii u prodaju 48% akcija Merkatora.

- Pre svega u ovim kriznim vremenima, vlada ce napraviti presedan o kojem ce porazgovarati i sa opozicijom - rekao je Pahor, koji nije otkrio koju ce mogucnost vlada upotrebiti.
Prema saznanjima Pressa, taj "presedan" znaci da ce Slovenija kupiti deo Merkatora koji je prodala pre tri godine. U sindikatu radnika trgovine Slovenije, potvrdili su ovu informaciju, i objasnili da oni ne zle stranog kupca jer bi na taj nacin domaci dobavljaci ostali bez posla Sekretar ovog saveza kaze da bi vracanje Merkatora pod drzavno vlasnistvo bilo najbezbolnije resenje.
- MI smo protiv ovakve prodaje jer ne zelimo da nasi proizvodjaci budu izbaceni sa polica Merkatora. Nemamo nista protiv Miskovica i Delte, nego necemo da stranac kupi Merkator! - kaze Kaluza
Broker brokerske kuce KD investments Ziga Hijeng takodje objasnjava da se Slovenci protive prodaji Merkatora inostranom trgovinskom lancu jer se njegovi postojeci dobavljaci ostati bez posla!
- Merkator 50% robe dobija od slovenskih dobavljaca. U slucaju da se on proda bilo kom stranom partneru, nema veze dal je to Delta Kerfur ili Agrokor oni ce dovesti svoje dobavljace pa ce preradjivacka industrija sigurno trpeti i doci ce do smanjenja broja zaposlenih - objasnjava Hijeng

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Aj sad nazad na partijski sastanak da ti objasne kako sad da pljujes Miskovica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@I Posle Mene JAA i ? Sta sam ja rekao osim da tajkunu Misku ne treba dozvoliti da se siri.
On vec nama nanosi stetu, pa zasto da je nanosi i drugima...
Nisu Slovenci sisali vesla, znaju oni ko je Miskovic i Delta.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2008, 18:26:02 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
@I Posle Mene JAA i ? Sta sam ja rekao osim da tajkunu Misku ne treba dozvoliti da se siri.
On vec nama nanosi stetu, pa zasto da je nanosi i drugima...
Nisu Slovenci sisali vesla, znaju oni ko je Miskovic i Delta.

Aj se koncentrisi pa citaj polako...

U slucaju da se on proda bilo kom stranom partneru, nema veze dal je to Delta Kerfur ili Agrokor oni ce dovesti svoje dobavljace pa ce preradjivacka industrija sigurno trpeti i doci ce do smanjenja broja zaposlenih - objasnjava Hijeng
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
rade kompleksi rade a? Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
rade kompleksi rade a? Smile

"Jesu" brate, na vas i na slovence stalno, ne prestaju da zuje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.