Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:42:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Procena rezultata  (Pročitano 7000 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@zemunac2

mislim da jako podcenjujes radikale i njihove simpatizere.

imaj na umu da bas zbog DS-a (zbog silnih kradja, malverzacija i ostali stvari sto mozes da vidis oko sebe)i SRS i DSS jacaju. Mada DSS nema tu tendeciju pa cak i suprotno sada opada. Mozda je bolje reci da DS zasluzan sto jedna zanemarljiva stranka kao LDP i g17 postala jedna od vodecih stranaka. (mislim tu na DSS)

Ne potcenjujem ja radikale, već govorim iz iskustva. Živim u Zemunu, gde radikali caruju
već desetak godina. Šta su radikali uradili u Zemunu. NIŠTA. Misliš da nema korupcije u opštini. IMA, kao i drugde. Te priče o borbi protiv kriminala su demagogija. Zemun je opljačkao otac bivšeg radikalskog predsednika opštine, Steve Dragišića. Dakle, tata Dragišič je zahvaljujući Šešelju uvalio sinčića u fotelju, za uzvrat je dobijao sve poslove u oblasti građevinarstva koji su finansirani iz opštinskog budžeta. Npr. kad treba da se kreči fasada opštinske zgrade, tata Dragišić dobije posao na nameštenom "tenderu" po ceni 7DM po kvadratu, a realna cena krečenja je uvek bila 2,5-3DM. Gde je danas Stevo Dragišić? Šešelj
ga je posle 5. oktobra tiho odstranio iz rukovodstva stranke,zbog korupcije. U to vreme, Toma Nikolić, inače kragujevčanin, dolazi na mesto direktora zemunskog "Poslovnog prostora", a Šešeljevog 15-o godišnjeg sina stavlja na platni spisak kao svog savetnika.
Govorim o 1997. godini, da ne bude zabune. Dete od 15 godina, savetnik direktora.
Znači, nisu ni vaši kadrovi imuni na korupciju, ali veštom propagandom se prikriva
činjenica da su radikalski poslanici i funkcioneri najveći grebatori srpskog budžeta.
Šešelj nema ni dan radnog staža, prvo radno mesto u životu mu je bilo poslaničko
mesto u Narodnoj Skupštini, 1992. godine, svi znamo da Šešelj ima pozamašnu
imovinu. Odakle?
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
ako niko nije dobar i ako su svi lopovi? zasto se glasa?

gomilu primera ti mogu dati kako se Novi Sad pljackao za vreme DS-a i zato ih vise i nema kod nas.
ako je to sto kazes istina... bice i SRS kaznjen ali sigurno u mnogo manjoj meri od onih koji su isterali 1 200 000 ljudi sa posla i td (da ne sirim nepotrebno jer ti ces u klin a ja u plocu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo i ja da dam svoju procenu:
srs: 32%
ds: 21%
dss: 16%
ldp: 11%
Ovo su procenti osvojenih glasova a ne mandata, ostali (osim manjinskih partija) ne ulaze u parlament.
G17, PUPS SPO, SPS zajedno blizu 15%
Ja ću svoju prognozu da stavim i na tiket, u ovoj temi sam napisao kolike su kvote u kladionicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ako niko nije dobar i ako su svi lopovi? zasto se glasa?

gomilu primera ti mogu dati kako se Novi Sad pljackao za vreme DS-a i zato ih vise i nema kod nas.
ako je to sto kazes istina... bice i SRS kaznjen ali sigurno u mnogo manjoj meri od onih koji su isterali 1 200 000 ljudi sa posla i td (da ne sirim nepotrebno jer ti ces u klin a ja u plocu)

E vidiš, ovde si iskreno napisao suštinu radikalske demagogije. Ko je isterao 1200000 ljudi sa posla. Prvo cifra je netačna,potpuno prenaduvana, a drugo ti ljudi su bili na tzv. prinudnim odmorima, što znači da su samo formalno bili zaposleni, a u suštini su bili na ulici. Mnoge firme čak nisu uplaćivale ni obavezno penzijsko-socijalno osiguranje. Znači većina ovih ljudi su bili bez posla još u vaše vreme. Drugo, ova država im je isplatila po 200DM (100€) po godini radnog staža. Nije neka para, ali da mogu da prežive par meseci dok se ne snađu. Zaboravili su Srbi da je 90% srbijanskih firmi propalo u vaše vreme.Sećaš li se da je Duško Matković u smederevskoj železari gajio pečurke?? a danas je železara najrentabilnija firma u Srbiji, i jedina profitabilna železara u regionu (Sisačka i Zenička železara se nalaze u fazi totalnog rasula).

Vi, radikali, zahvalite Bogu što su Srbi zaboravan i naivan narod, inače bi se vaša stranka borila sa SPO za 2,8% biračkog tela.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k300i
SRS: 28%
DS:25%
LDP:14%
DSS:10%
G17:9%
SPO:5%
SPS:3%
a za ostale neznam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo moje procene:

SRS    35%
DSS    21%
DS      18%
G-17    8%
LDP     7%
SPS     5%
Ostali   6%

Realno je da se ne moze desiti da u isto vreme i DS ostvari neki izuzetan rezultat i da cenzus predju i LDP i G-17 koji imaju isto biracko telo. Svidelo sa to nekome ili ne, cinjenica je da su radikali trenutno ubedljivo najjaca politicka stranka u zemlji, ali i da ce ponovo da izvise sto se tice ucestvovanja u vlasti. Nakon izbora bicemo svedoci kako je neprincipijelnost sustinska tacka politickog zivota u Srbiji (mislim na zajednicko ucestvovanje DSS i LDP u novoj vladi, uglavnom zbog spoljasnjeg pritiska na ove prve).

@ zemunac2

OK je to sto je Beograd tako politicki opredeljen (pitanje je da li ceo ili samo uzi centar grada), ali nemoj da zamenjujemo teze. Po tvome tu zive sve sami intelektualci i "prava gospoda", dok je maltene sve ono ostalo sto ne glasa za "demokratske" partije, sljam i olos. Prvo, u uzem centru Beograda ne zive samo intelektualci i gospoda, i drugo intelektualaca i gospode ima i u drugim krajevima Srbije. I jedno i drugo znam na osnovu licnog iskustva, a i zdrav razum mi tako govori. To sto ti na osnovu spoljasnjeg izgleda odmah etiketiras ljude koji prisustvuju mitinge tebi omrazene partije, vise govori o tebi nego o njima. Veruj mi da u toj partiji ima mnogo vise intelektualaca i mladih ljudi nego sto mozes i da zamislis, a to sto se oni ne uklapaju u tvoj "urbani" koncept... sreca za njih. Ti na osnovu toga sto je neko slabije obucen, peva pesme koje nisu blagougodne tvom uhu ili sacuvaj Boze skandira da je Kosovo i Metohija srpsko, odmah zakljucujes kako se radi o primitivcima koji nemaju ni dva razreda osnovne skole. A to sto ti definises i prepoznajes kao primitivizam, to ti je brale moj beda... Beda ti je danas zastitni znak Srbije, koji mozda ti i tvoji "fensi" drugari ne vidite, ali veruj mi da je tako. U Beogradu ces je videti mozda sporadicno, ali sve se to tamo lepo prikriva... nedaj Boze da se brukamo pred svetom, ipak je to metropola. Ali cinjenica je da Beograd nikad nije reprezentovao vecinsko misljenje u Srbiji, koja je po svojoj sustini seljacka (u najboljem smislu te reci) i tradicionalna. Ja znam da se zivot u Beogradu i u vecim gradovima poboljsao nakon oktobarske revolucije, ali ti mozda ne znas sta se desilo ljudima u manjim mestima i na selima, tu "tranzicija" nije prosla bas uspesno, a veruj mi vecini je gore nego za vreme Milosevica. Sad ti naravno prosipas demagogiju o fiktivnim fabrikama i isplacenim otpremninama, koja ne pije vodu... Cinjenica je da su pojedine fabrike i preduzeca (ali daleko je to od vecine) slale radnike na prinudne odmore i nisu im uplacivale doprinose za PIO, medjutim isto tako je i cinjenica da je vecina njih radilo, pa makar i za neku crkavicu, koju bi sada samo pozeleli. Otprenine nisu bile 200 DM, to je notorna neistina, osim mozda u nekoliko firmi koje su otkupili novokomponovani bogatasi, pa su se pokazali izdasni prema ljudima koji su stvarali to sto je ovaj otkupio i velikodusno im dao cak negde i po 200 evra po godini staza. Lepa je to sumica za one kojima je ostalo jos godinu-dve do penzionisanja i koji imaju preko trideset godina staza, da se nekako pregurati, isto tako otkaz mladom coveku od 25-30 godina i nije toliko strasan ako ima neke kvalifikacije i strucnost, ali sta sa onima preko cetrdeset, koji su ni na nebu ni na zemlji - do penzije jos mnogo, a posao vise nikad nece naci (mozda hoce zanemarljiv broj njih), ta otpremnina ode u roku od 6 meseci. Ti kazes snaci ce se, a kako?  Ostaje im samo da se obese ili da uzmu jedan od onih "brzopoteznih" Dinkićevih kredita za otvaranje novog biznisa bez hipoteke sa izuzetno povoljnim kamatnim stopama.  Smile
Da, umalo zaboravih, moja firma koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom, je do 2000. godine stajala kako-tako (do rada bila je jedna od najjacih u SFRJ), a od tada nikako (prosek plate je oko 12.000 neto), cak se ni doprinosi ne uplacuju redovno od 2003. godine, a to je priznaces dobre dve godine nakon "demokratskih" promena.  Smile
Da se vratim na bedu, koja glasa na ovim izborima... Veruj mi da se na njihovoj listi prioriteta bela sengenska lista i oslobodjenje poreza na kupovinu prvog stana (otkud im pare i za stracaru, a ne za stan) ne kotiraju bas visoko, pre razmisljaju o tome da imaju neki razlog da se ujutro ustanu, da ne moraju da razmisljaju sta ce deci da spreme za rucak, i da kad se razbole ne moraju da posudjuju novac za kupovinu lekova, a od putovanja im je najinteresantnije ono putovanje na posao, svakog radnog dana... Ovde nam se obecava Evropska unija do ne znam koje godine, a vecina ljudi nam zivi kao da smo u Gruziji.
Da samo dodam da ne dolazim iz nekog nerazvijenog dela Srbije, pa sledstveno tome imam veoma iskrivljenu sliku o zivotu kod nas, vec sa severa Vojvodine (somborska opstina), i ova prica se odnosi na nas najrazvijeniji kraj isto toliko koliko i na jug Srbije. U svom zivotu sam stanovao i u velegradu i u manjem gradu, a sada zivim i na selu, i mogu sa poprilicnom dozom sigurnosti da sam dobro omirisao i upoznao mentalitet i nacin razmisljanja nasih ljudi, svih starosnih grupa i socijalnih kategorija. Zaposlen sam i fakultetski obrazovan, i nikako sebe ne svrstavam u onu kategoriju, koju nam ti svima tako velikodusno pripisujes. E sad, sto me sudbina nije nagradila (ili kaznila) da stanujem u krugu dvojke, to je vec druga prica...
Ah da, nemam jos ni trideset godina!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
@zemunac2

cifru od 1 200 000 je rekao Dinkic na RTV Panonija u jednom od prenosa sa nekog njegovog mitinga  a Vucic na radiu Fokus izneo cifru oko 1m ali da ima i u tom broji i ljudi koji malo foliraju ... tako da je cifra dosla od vasih ljudi cisto da se zna.

Zahvaljujuci DSu i DSSu, SRS konstantno jaca jer vasa politika je primer kako ne treba da se radi a dokaz je u biracima, prizao ti to ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@zemunac2

cifru od 1 200 000 je rekao Dinkic na RTV Panonija u jednom od prenosa sa nekog njegovog mitinga  a Vucic na radiu Fokus izneo cifru oko 1m ali da ima i u tom broji i ljudi koji malo foliraju ... tako da je cifra dosla od vasih ljudi cisto da se zna.

Zahvaljujuci DSu i DSSu, SRS konstantno jaca jer vasa politika je primer kako ne treba da se radi a dokaz je u biracima, prizao ti to ili ne.

Svestan sam ja stanja u biračkom telu. Jel' ti čitaš moje postove. Pa prijatelju, ja sam vam na ovom forumu dao najveći procenat, 38% ili oko 100 mandata. To je zaista moja procena stanja u biračkom telu. Realna. To znači da sam potpuno svestan brljotina i sranja koja su napravili DS ili DSS političari. Za razliku od ovih 38% Srba, ja ne vidim SRS kao opciju koja će ispraviti te brljotine. Na kraju, šta običan građanin ima od toga ako Dinkić, recimo, ode na robiju zbog korupcije?
Ništa. Vi sigurno nećete moći da vratite proneverene pare u Srbiju, kao što ni DOS posle 5. oktobra nije uspeo da vrati ni delić opljačkanih
srpskih para, odnetih na Kipar i u Moskvu.

@ stormrider

Sve ja tebe razumem, ali svako ko kaže da je bilo bolje pre 5. oktobra, pod Miloševićevom strahovladom,sa prosečnom platom od 60 DM je za psihijatrijsko veštačenje. Razumem ja tešku situaciju u Srbiji, i sam nemam stalan posao, po struci sam građevinac pa uvek neki sitni poslić naleti da se preživi. Roditelji su mi penzioneri sa prosečnim srpskim penzijama. Nemam svoj stan, živim u roditeljskoj kući. Kad uspem da odem preko, odradim par meseci, čisto da mogu da krckam preko zime ovde u Srbiji. Tipični pečalbar, što bi rekli Crnotravci.
Znači, potpuno sam svestan stanja u Srbiji, ali mi ne pada na pamet da glasam za SRS, jer mi oni ne mogu pomoći. SRS ne nudi ništa osim jeftine socijalne demagogije, a suština njihovog programa je otomanska verzija ideologije krvi i tla, koja je iživljena u Evropi početkom XIX veka.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2007, 19:43:13 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
@zemunac2

ima istine u odgovoru na moj post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbiju moze spasiti samo Pravoslavlje

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava http://forum.burek.co.yu/index.php?action=mm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

DS:3O%
SRS:28%
G17:!14%
DSS:12%
SPO:7%
LDP:5%
SPS:4%
a za ostale neznam
« Poslednja izmena: 18. Jan 2007, 20:22:27 od Dach-Shultz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:42:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.