Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:19:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Procena rezultata  (Pročitano 7016 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Kod mene situacija vrlo složena. Keva popušila demagogiju, topi se kad vidi Tomu i Vučića, ćale se dvoumi između radikala i narodnjaka, ja okoreli đinđićevac, moja žena LDP simpatizer, a moja šveca gotivila Labusa svojevremeno?? Možete samo da zamislite kako izgleda naš porodični ručak.Ludilo.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
zajebano kod tebe... kod mene je puno lakše... samo dss i g17 mada je većina za komšiju... mirnija je ulica... Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
Kod mene situacija vrlo složena. Keva popušila demagogiju, topi se kad vidi Tomu i Vučića, ćale se dvoumi između radikala i narodnjaka, ja okoreli đinđićevac, moja žena LDP simpatizer, a moja šveca gotivila Labusa svojevremeno?? Možete samo da zamislite kako izgleda naš porodični ručak.Ludilo.

Kreativni nered ...
Kod mene je i deda u 84. godini za LDP. Canak i Ceda mu prirasli za srce i ne razmislja o drugima. Mi mladji se kao delimo na DS i na LDP.
IP sačuvana
social share
Menjam zutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S5230
Realno:

SRS          28%
DS           24%
DSS         15%
LDP         10%
G17+         7%
SPO           5%
MANJINE     7%
OSTALI       4%

Na listiću zaokruži: tri  
I Bog tri put pomaže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
centar beograda (dorcol,vracar,crveni krst,slavija...) je uvek bio antikomunistički i antiradikalski i tako će ostati zauvek jer tu žive ljudi koji su mahom odrasli u beogradu i što se kaže pravi beograđani tj. gospoda intelektualci i ponosan sam što sam deo tog naroda iako ja nisam iz cenrta...juče sam slučajno prolazio pored arene ne znajući da je radikalski miting i imao sam šta da vidim...toliko neobrazovanog i neukusnog sveta nigde nisam video na jednom mestu...iskreno, žao mi je bilo tih ljudi koji nemaju 2 razreda škole, a pritom nemaju pojma ni zašto su ''dovučeni'' u arenu...
ipak, to je naša realnost i to treba prihvatiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
Upravo tako, dovuceni. Odavde, iz Krusevca, sakupili su ljude za 4 autobusa. Prolazio sam juce pored njih. Pa dobre 2/3 ih je bilo preko 60 godina. A sa nekog improvizovanog razglasa tresti: "U boj krenite junaci svi ...
Scena za Kusturicu. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
tako je ... sve ekstreme i leve i desne odseći, mislim na srs i ldp i onda mirno glasati...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
centar beograda (dorcol,vracar,crveni krst,slavija...) je uvek bio antikomunistički i antiradikalski i tako će ostati zauvek jer tu žive ljudi koji su mahom odrasli u beogradu i što se kaže pravi beograđani tj. gospoda intelektualci i ponosan sam što sam deo tog naroda iako ja nisam iz cenrta...juče sam slučajno prolazio pored arene ne znajući da je radikalski miting i imao sam šta da vidim...toliko neobrazovanog i neukusnog sveta nigde nisam video na jednom mestu...iskreno, žao mi je bilo tih ljudi koji nemaju 2 razreda škole, a pritom nemaju pojma ni zašto su ''dovučeni'' u arenu...
ipak, to je naša realnost i to treba prihvatiti...

Najtužnije od svega je da će ti nesrećnici i u slučaju radikalske pobede biti najveći gubitnici.
Pre nekoliko dana sam bio u Lapovu.Tamo je ljudi "dobra" plata 12-15000 dinara. Svi će
glasati za radikale, bar oni ljudi sa kojima sam ja komunicirao. Ljudi stvarno misle da će im radikali preko noći dati 500€ platu,koliko im treba za pristojan život. Kad shvate da od toga nema ništa, biće kasno za njih, a i za nas ostale.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
Ta plata od 15.000 ti je takva skoro u citavoj Srbiji, mada ima i goreg od toga. Jug Srbije je katastrofa, a dole su uglavnom glasaci SRS.
Cini mi se da ljudi vise misle stomakom nego glavom. To je sada zahebano.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
@zemunac2

mislim da jako podcenjujes radikale i njihove simpatizere.

imaj na umu da bas zbog DS-a (zbog silnih kradja, malverzacija i ostali stvari sto mozes da vidis oko sebe)i SRS i DSS jacaju. Mada DSS nema tu tendeciju pa cak i suprotno sada opada. Mozda je bolje reci da DS zasluzan sto jedna zanemarljiva stranka kao LDP i g17 postala jedna od vodecih stranaka. (mislim tu na DSS)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 00:19:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.