Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:52:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problemi u odnosima  (Pročitano 7257 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Spamovanje je protiv pravila foruma koja važe za sve. Iako ovo nije bilo klasično spamovanje već off topic, koji je takođe protiv pravila.

To večno pitanje da li je trol ili ne je već dosadilo i Bogu i narodu. Ako misliš da je trol, a ti nemoj postovati u temi. Zaobiđi je, ne pridavaj joj značaj. Jednostavno je.

Svesno i namerno kršenje pravila nema opravdanje u pretpostavci da je neko trol  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Daklem, nije problem najgnusnije izvredjati nekoga da je trol i da se to ne obrise, a problem je napraviti salu u vezi sa tim. Dobro je to znati ubuduce...

No, ajd da probam da pomognem:

Muzu ti jednostavno nije do toga. Ima 40 godina i ne radi nista sto samo po sebi govori da je lenj. Mogao je da naskace na tebe svaki dan dok te nije ozenio ali cim ste usli u brak jedva da te je i pipnuo sto govori o cinjenici da mu je cisto trebao neko da zavrsava posao po kuci za njega. Da sam na tvom mestu lepo bih ga postavio na svoje mesto i naterao da on sam uradi nesto po kuci kao i da normalno izvrsava svoje bracne obaveze a ne da sedi na udobnoj fotelji i i igra x-box po ceo dan.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia zvrr
A što je tebi stalo da održiš brak s njim? Šta ti pruža, osim materijalne sigurnosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Daklem, nije problem najgnusnije izvredjati nekoga da je trol i da se to ne obrise, a problem je napraviti salu u vezi sa tim. Dobro je to znati ubuduce...
Ne, u redu je napraviti šalu u vezi sa bilo čim, ali kad je to šala (jednina), a ne čitava strana ''šala'' (navodnici i množina). Reći nekome da je trol, s druge strane, nije uvreda. Barem je ja tako ne doživljavam. Nadam se da je sad jasnije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ne, u redu je napraviti šalu u vezi sa bilo čim, ali kad je to šala (jednina), a ne čitava strana ''šala'' (navodnici i množina). Reći nekome da je trol, s druge strane, nije uvreda. Barem je ja tako ne doživljavam. Nadam se da je sad jasnije.
Ma bre, jasno mi je bilo i u prvom putu, samo sto mi je smesno da se tolerise ovo gde jedan admin govori o sampitama

http://forum.burek.com/svidjam-li-mu-se-t567472.html

ili pak ovo gde sam supervizor implicira da je onaj koji je postovao temu trol

http://forum.burek.com/raskid-t567670.html

kao i brdo tema tog tipa gde se to cak ni ne brise iako ljudi samo dodju i nazovu nekoga ko postavi temu trolom(jos ga i uvrede zbog toga i to ne samo time sto kazu da je trol) i odu a ni ne pokusaju da pomognu, a ne tolerise se par sala na osnovu uvodnog posta.

Ne shvati me pogresno, ja mislim da si u pravu, samo sto ti je sprovodjenje svega togo itekako pogresno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC Wildfire S
Pah... moramo od nekoga početi...   Smile ... a višegodišnje iskustvo nam govori da ne treba počinjati od admina i supervizora...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
I admini i modovi su ljudi, stoga se i naše međusobne procene šta je dozvoljeno a šta ne znaju razlikovati u nijansama. Po mom mišljenju, na ovoj temi nije bilo par šala, bila je cela stranica off-a koji je bio ruganje spram problema koji je devojka opisala. Nije bilo prijatno za gledanje. Moja procena je bila da to obrišem i upozorim, neki drugi mod to možda ne bi uradio. Jer smo ljudi, ne kiborzi. Meni je bilo ružno da dođem na temu i to vidim, a da nije obrisano postajalo bi samo gore i otišlo bi u tri lepe, kao što obično i ode.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
A što je tebi stalo da održiš brak s njim? Šta ti pruža, osim materijalne sigurnosti?

To je mnogim ženama čak i najbitnija stavka kada se odluče već za korak udaje. Mi ne znamo da li je autorka teme takva pa možemo samo da predpostavljamo. U svakom slučaju, period koji su proveli zajedno pre braka nije baš ni mali ali eto nedovoljan da se neke stvari predvide. Kao i obično. Postoji razlika u godinama koja naravno ne mora ništa da znači ali isto tako i može.
Neko je (a možda i oboje) u ovom braku razočaran. Zašto? Iskren razgovor je jedina ispravna mogućnost doći do odgovora. Sve ostalo je produbljivanje krize.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Sony 
To nema nikakve veze, moji su se uzeli posle mesec dana zabavljanja. Mislim da problem nije kada žena odluči, nego što većina njih nije svesno da brak nije nastavak veze, brak je obaveza. Da bi preživeo brak, dvoje ljudi moraju da prevazilaze probleme brzo i efikasno, jer posred standardnih, čekaju ih problemi finansija, dece (ako imaju ili će imati) itd koji se ne mogu rešiti bez kvalitetnog timskog rada.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2012, 16:28:36 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
I admini i modovi su ljudi, stoga se i naše međusobne procene šta je dozvoljeno a šta ne znaju razlikovati u nijansama. Po mom mišljenju, na ovoj temi nije bilo par šala, bila je cela stranica off-a koji je bio ruganje spram problema koji je devojka opisala. Nije bilo prijatno za gledanje. Moja procena je bila da to obrišem i upozorim, neki drugi mod to možda ne bi uradio. Jer smo ljudi, ne kiborzi. Meni je bilo ružno da dođem na temu i to vidim, a da nije obrisano postajalo bi samo gore i otišlo bi u tri lepe, kao što obično i ode.
Znam, i potpuno se slazem, samo sto ti kazem da postoje mnogo gore stvari od ovih koje si obrisala a koje se tolerisu(od svih nas, daleko bilo da mislim samo na vlast  Smile ). Neke i treba da se tolerisu, malo off-a i sale nikoga nije ubilo ako ne ode u preterivanje(a nesto ne vidim da je ovde sala bila losa niti da je ijedan komentar bio nesto katastrofa), ali preteram i ja, pretera i svako od nas, a samo kazem da ako vec zelis da napravis primer da se to ne radi(a koliko vidim zelis), pocnes od gorih stvari, brises sve i ne dozvoljavas off uopste jer ovako ispada mnogo selektivno. Znam, slobodna procena.  Smile

No, da bacim osvrt malo na temu

Meni je stvarno upalo u oko ovo da je on "izvrsavao svoje obaveze" pre braka ali da je u braku drugi covek. Navodi me na to da je on dobio sta je hteo a to je zena koja nece da ga dira dok on radi sta hoce i koja ce da mu zavrsava obaveze(ode po kiriju, uradi nesto po kuci). Ona je mladja od njega 15 godina, i jos u fazi gde joj je seks kao dobar dan. On to moze da joj pruzi ali nece iz nekog razloga. Zato je jedino resenja njena cvrsta ruka i da mu zavede malo reda pa da ona bude bitch a on butch a ne obratno.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:52:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.