Дана 31.10 дао сам на сервис самсунг и300, у случају да се телефон не поправи у року од 45 дана дужни су да ми дају нов телефон или телефон сличних карактеристика.
Возају ме већ дуго па ме занима коме да се обратим, којој инспекцији?
Иначе фирма је Магиц лине у ТЦ Пирамида.
Молим модераторе да оставе тему овде или да ме обавесте на прив где је пребачена.
Унапред захвалан.
[Edit by elborashon: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 17:50:22 od elborashon »
Планирам да сутра све једно позовем инспекцију добио телефон или не, нашао сам неке бројеве сада преко нета. Обећали ми нов телефон још у прошли понедељак, па је онда било два по два дана, па онда данас сигурно до 5, па сутра до 14 и тако ће вероватно до бескраја!!! Имам признаницу да ми је телефон код њих од 31. а немам фискални тако да ћу и то да им накалемим.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 17:46:11 od lordvejder »
Шта знам... Ако су већ толика стока и тако се понашају према својим купцима , онда не треба имати милости према њима. Пробај још који пут на фињака... Ако неће , онда знаш шта ти је чинити.
Pa ti odes do njih i ako ti odloze o5 ti im lepo reci ako ne donesu fon do tog datuma da ces se obratiti inspekciji, znam kako oni posluju i nemaju fiskalni racun sigurno, tako da mozes to slobodno da im kazes, doduse izadje te fon jeftinije tako ali jbg...
Imam isti problem sa telefonom kao i ti. Zanima me jel mu nema pomoci ili postoji neko resenje. Probao sam reset ali nista. Nadam se da ces dobiti fon ako treba pomoc moze i silom. 8)Pozz
Imam isti problem sa telefonom kao i ti. Zanima me jel mu nema pomoci ili postoji neko resenje. Probao sam reset ali nista. Nadam se da ces dobiti fon ako treba pomoc moze i silom. 8)Pozz