Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nakon ciscenja nece da se pojavi slika na ekranu?!?!?  (Pročitano 2303 puta)
15. Nov 2010, 12:48:24
Ucesnik diskusija

You'll never walk alone

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 81
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
SonyEricsson f350
Nakon ciscenja racunara jednostavno nece da mi se pojavi slika na ekranu monitor pokazuje no signal,mis sija ali ne i tastatura,kao i lan kabal koji je zaboden u kuciste sija samo narandzasta lampica a ne i zelena. Smile
Peobao sam drugi monitor da prikacim misleci da je do monitora ali nije ista situacija...
I ranije sam cistio racunar ali mi se nikada nista slicno nije desilo molim za pomoc ako neko ima neku ideju...
IP sačuvana
social share
You'll never walk alone
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla 1.9
mob
Apple iPhone 12, S21
proveri da li su svi kablovi na svom mestu, proveri da li komponente dobro leze...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Kako si cistio? kompresor ili cetkica, usisivac? jesi li vadio komponente?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Moguce da nisi vratio dobro memoriju ili graficku u slot.Povadi sve iz ploce osim CPU.Onda dobro usisaj slotove od graficke i memorije.Ubaci graficku  i memoriju dobro stisni.Zatim ukljuci napajanje u plocu i mis i tastaturu i monitor.Nemoj kaciti hard disk ni optiku a ne ubacuj u PCI slot modem, tv karticu i sl...Onda ukljuci raunar i vidi dal ti ulazi u BIOS.Ako nece i dalje probaj da izvadis bateriju iz ploce.Mozes odraditi clear CMOS.Ako nece dalje probaj da uzmes od nekog grafiku, memoriju i napajanje i vidi dal se dize BIOS.Nekad oce da drka tv kartica.Meni se desio slican problem sa jednim racunarom.Tv kartica je drkala.Znaci radila je i sve lepo ali nije dobro sela u slot i isto nije ulazio u BIOS.Ubedjen sam da je kod tebe problem da nisi nesto dobro ubacio  u slot.Nisi napisao jel ti se cuje zvuk iz ploce koji ti govori da nesto mu fali.Ako se cuje reci mi koji je BIOS da ti kazem sta je problem
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 22:43:28 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
"Mozes odraditi clear CMOS"
nikako ako nemas iskustva sa time, napisi koja ti je ploca pa da vidimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 12, S21
"Mozes odraditi clear CMOS"

sto?  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
ne znamo da li se dr bane.2 razume da ne zezne nesto na ploci
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 23:44:49 od geolog3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Ja sam mu napisao kao opciju pod uslovom da zna sta je to.A ako nema pojma sta je to onda jednostavno i ne moze da uradi a ni da zezne nista zar ne?  Smile Ako ne zna moze mu ovde neko objasniti.Nije mi jasno sta moze da sjebe?To moze da mu svako objasn ko znai za 1 min kako se radi.Nista lakse i jednostavnije  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 01:02:00 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Naravno slazem se, ali mi olako damo savet a ne znamo da li se drugi imalo razumeju,  sta su sve ljudi prespajali na ploci misleci da rade clear cmos  Smile, ja zbog toga da ne bude posle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Ako si cistio monitor nekom hemijom i ako je IFT moguce je da si zeznuo monitor jer ne smes da ga cistis bilo cim postoje specijalne tecnosti za to.Tako je moj drug brisao TFT monitor sa sredstvom za staklo i ond anije mogao da ga upali vise.Moj saFT monitora onda samo suvom krpom nikako obicnim sredstvima ili vodom. Ali sad sam se setio da tebi ipak pokazuje "no signal"znaci da je monitor ok,verovatno je kabl probaj sa nekim drugim kablom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.