Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:43:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa polubracom  (Pročitano 1884 puta)
06. Okt 2008, 01:26:32
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N76
E ovako!
Imam dva polubrata sa oceve strane  sa kojima ne razgovaram ali uopste. Jedan ima  30 godina a drugi 35 i dve cerke. Sa  zenom starijeg polubrata razgovaram,sa mojim bratanicama sam super....ali sa polubracom sam samo na cao-cao. Sad mi se ovaj mladji uopste ni ne javlja...
A krivo mi je jer bih bas zelela da budem u nekom kontaku sa njim. Jedanput sam pokusala da ostvarim kontak sa njima tako sto sam ih pozvala na svoj 15. rodjendan...ali...nista...nisu se ni pojavili... Smile
Moj tata kad sam ga pitala "zasto je to tako,zasto ne razgovaraju samnom",pravda se da ne zna,tj da nijedan od njih nece da mu kaze razlog.
Ali....ja mislim da me on laze....  Smile
Inace,ja sam tati miljenica pored tri sina. Ne verujem da ne pricamo zbog toga,jer on je njima ipak pruzio sve,imaju sopstveni biznis,lepo zaradjuju,putuju,znaci nije do toga. Mama mi je pricala da su oni kad sam bila mala dolazili da me posete a i tada su se druzili sa mojim rodjenim bratom. (on je inace u inostranstvu pa se retko kad vidjamo).
Sada se sve promenilo.... Nadam se da neko moze da mi da neki savet kako ovo da resim...mada ne verujem da se bilo sta moze promeniti...  Smile
Unapred hvala.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 01:27:59 od jecka92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Porazgovaraj sa njima licno sta je u pitanju, ili sa njihovim zenama o tome...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Znaš ako te neko mrzi, a oni te možda mrze treba ga jednostavno obrisati sa spiska. I njih i celu njihovu stranu.

Svakako možeš da pozoveš brata lično id a ga pitaš direktno. I svakako ti neće odgovoriti direktno da te mrze jer si im otela oca. Ali to neće promeniti istinu. Ti u njima nećeš imati braću nikad. Samo dušmane koji možda već sad rade da te jednog dana preko nasledstva kazne za svoje dečije patnje.

Grubo sam ti odgovorila ali život je grub a ti nisi više mala da te štite lažima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Hej... vremena i ljudi se menjaju...
Ja sam isto tako hteo da imam neke prisnije odnose sa delom rodbine ali nista...
Sa nekima sam bio u super odnosima dok ja nisam odrastao a oni dorasli...
Sada smo super ali se vidjamo po slavama i sharanama a bili smo ko pupcanom vrpcom vezani...

Ne mozes takve stvari da silis...
Znam da boli, ali prosto je to tako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N76
Pa ovo da porazgovaram sa njegovom zenom...bas i nije dobra ideja jer sam sigurna da joj nece reci sta je u pitanju... A sto se tice toga da porazgovaram sa njima licem u lice....jao ne verujem da bih mogla...niti znam sta da kazem i mislim da ce me iskulirati..ne da mislim nego sam sigurna...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
I sama kazes da imaju svoj biznis. Sama rec ti dovoljno govori o tome koliko slobodnog vremena imaju. Pritom, imaju i svoje porodice...
Siguran sam da si u bespotrebnoj paranoji. Jednostavno, zivoti su vam trenutno u raskoraku.
Pokazi ti dobru volju, pa otidi nekada njima u goste. Verujem da bi im bilo drago...
Sto se tice nekakvog druzenja i cestog vidjanja...na to slobodno zaboravi. Da zivite blizu, i nekako. Ali ovako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N76
Znaš ako te neko mrzi, a oni te možda mrze treba ga jednostavno obrisati sa spiska. I njih i celu njihovu stranu.

Svakako možeš da pozoveš brata lično id a ga pitaš direktno. I svakako ti neće odgovoriti direktno da te mrze jer si im otela oca. Ali to neće promeniti istinu. Ti u njima nećeš imati braću nikad. Samo dušmane koji možda već sad rade da te jednog dana preko nasledstva kazne za svoje dečije patnje.

Grubo sam ti odgovorila ali život je grub a ti nisi više mala da te štite lažima

Da....ponekad i ja pomislim da je to u pitanju... Onda mi preostaje samo moj rodjeni brat koga nazalost vidjam jedanput godisnje... Smile
Jos kad se setim...sad u septembru sam napunila 16 godina i bas se desilo da sam bila u kaficu mladjeg polubrata na dan mog rodjendana...njegov drug sa kojim drzi taj kafic mi je cestitao rodjendan,a on uopste nije...  Smile Ili recimo kad sam slavila rodjendan nekoliko dana kasnije u njegovom kaficu...obojica su bili tamo,jos je ovaj stariji jeo moju tortu...a nije se setio da mi makar kaze "e srecan ti rodjendan".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Jecka razumem te. Imam i ja mog zlotvora. Preboli i zatvori srce i nastavi dalje u životu. Sreća da danas postoji skajp, MSN i svašta drugo pa sa rođenim bratom možeš da se čuješ svaki dan. I to je više nego dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N76
Jecka razumem te. Imam i ja mog zlotvora. Preboli i zatvori srce i nastavi dalje u životu. Sreća da danas postoji skajp, MSN i svašta drugo pa sa rođenim bratom možeš da se čuješ svaki dan. I to je više nego dovoljno.

I to sto kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja ne bih tako lako odustajao.

Drugo, ipak su oni mnogo stariji od tebe da bi te primecivali kao sto ti njih primecujes. Stice se utisak da previse emotivno shvatas neke stvari...

...i cujes ono sto zelis da cujes, a ne ono sto ti se govori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:43:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Problemi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.