Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 03:33:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ASUS AH3450 512mb  (Pročitano 1080 puta)
16. Jun 2012, 13:26:16
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
Browser
Chrome 19.0.1084.56
To je moja grafička, koristim Win 7 i PES 2012 i CS 1.6 secka kada igram...

Skinuo sam driver sa ASUS-ovog sajta, kako da znam koji driver treba da skinem, pošto sam prilično siguran da je do njega?
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Edit by Ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia C2-01
Sa sajta...Imas jedan jedini driver samo odaberes za koji operativni sistem
http://www.asus.com/Graphics_Cards/AGP_A_series/AH3450DI512MD2LP/#download
« Poslednja izmena: 16. Jun 2012, 13:48:18 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56

Da znam, ali mislim da nešto nije u redu s njim.

Čim koči malo PES i CS...
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Edit by Ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia C2-01
Jesi li reinstalirao taj driver? I zasto mislis da je do drivera da li ti je prije bilo sve u redu, od kad je pocelo da secka?

EDIT:Sada sam video tvoju drugu temu gde kazes da imas problema sa youtubeom a rekao si da ti je flash player updejteovan pa otklanjamo mogucnost da je bilo do flash playera, a sada ti se pojavio problem i da ti igrice seckaju (pretpostavljam da pre nisu) zato jos ako nisi reinstaliraj drajver ukoliko jesi a ono jos secka onda moras da posumljas da je do same graficke.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2012, 14:13:47 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Jesam, počeo je na XP-u da mi secka PES iz ''čista mira'', nisam siguran šta sam usnimavao, i onda sam prešao na Win 7 i isto je...

Mislim da je do drivera jer ne znam šta bi drugo moglo biti, a ima veze s grafikom...
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 03:33:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ah3450 sistem ASUS

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.