Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa nekoliko aplikacija  (Pročitano 4742 puta)
16. Avg 2005, 00:47:34
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Malopre sam instalirao gomilu aplikacija i imam par problema/nejasnoca:

1. Kaspersky AV - kada kliknem na UPDATE, on kao krene da radi i pise DOWNLOADING i onda UPDATING i ona mi ispise "Connection error" . Verzija je TRIAL. U cemu je stvar? U okviru ovog podpitanja mozete mi dati neke savete u vezi anti virus programa.

2. LEGACY THE LEGEND - Instalirao sam ovu igru ali NEMA IKONICE ! Nema je nigde, sve sam pregledao. Uredno pise da je program instaliran.

3. Cool MMS - Nemam pojma kako da posaljem MMS. Tacnije, ne znam kako da iskoristim nesto svoje a ne TEMPLATES.

4. MMS It - Mnogo sam se razocarao. Upravo se desilo ono sto je covek odavde napisao - poruka je otisla, zajedno sa midi-jem, a coveku je stigao samo tekst a ne i pesma. Naravno, naplacena je puna cena MMS-a. Nadam se da ce Cool MMS to moci, tako kazu (mada su to rekli i za ovo s*anje) .

5. World Mate - Kada uradim UPDATE vremenske prognoze, ne dogodi se nista, ekran mi ostane isti kao i pre toga - prazan, nema nikakve prognoze.

6. Opera - postoje li neka podesavanja ili sta, jer kada pokusam da udjem na neku stranicu, recimo www.opera.com, ukljuci se GPRS, vidi se da nesto ucitava i ekran bude BEO i tu je kraj. Isto se desava i sa nekom drugom stranicom.

7. Ovo je uglavnom za SerbianFighter-a a i za ostale koji su probali njegove teme. Naime, instalirao sam teme koje si napravio, Crvena Zvezda 1 i 2 ali je problem u tome sto se one UVEK preplicu, odnosno uvek se instaliraju jedna preko druge, ja sam prvo instalirao drugu a kada sam posle hteo da instaliram prvu telefon mi je prijavio da vec postoji takav fajl (instalacija) i pitao me je da li hocu da 1.0 verziju zamenim verzijom 1.0. Posle kada sam otisao u TEME da vidim sta se desilo, samo je jedna bila i to ona koju sam prvu instalirao.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2005, 00:49:22 od Ogi. »
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 3G
Mogu da ti pomognem za Kaspersky:
Mene je zezao nako vreme, nasacam se tacno sta sam mu uradio, ali evo ti moj setting:
Update Type = via HTTP
Ask for access point = no - ili stavi yes pa mu reci koju konekciju sa GPRS da koristi (kod mene je mobtel GPRS)
update URL = nista nisam dirao, stoji neka adresa po defaultu.

Za MMS koristim ono sto je Nokijino i radi sve, mada ga ne koristim toliko, uglavnom saljem mailom (svi ortaci imaju Symbiane ) Smile
oko MMS ne mogu vise da ti pomognem, ako me sutra nebude mrzelo snimicu te programe pa ce probam

Ono za operu je verovatno do sajta kome pristupas. Ja recimo ne mogu da odem na gmail sa svojim fonom...

WorldMate definitivno i mene zeza, uradi update i nista, kao da nece da ide gore-dole kursorom i prikaze sve sto treba.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2005, 03:19:02 od mus510 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Pazi ovo, sad' mi je odjednom odradio update. Mada, objektivno, koliko cesto ce se uopste pojavljivati definicije za Symbian KAV..... to je vise moj trip u glavi sto MORAM da imam sve najnovije.

Pa nemoj mi reci da ti MMS salje .midi fajlove? Mozda ako imas neku stariju Nokiju.

A inace, ovaj Cool MMS koji su toliko hvalili je bukvalno katastrofa od programa a uz to i ne radi. Izgleda da uopste ne mogu da sam posaljem najobicniju poruku nego imam neke tipove od kojih moram da biram jedan a i kada kliknem da biram pesmu on mi kaze no data i uopste mi ne da da browse-ujem. Koja glupost.

Od kako sam instalirao onaj neki akcelerator za Operu pise mi Establishing connection i tako stoji, stoooji, stooojiiiiii i nista........ a i koji ce mi moj Opera na telefonu? Mogu da surfujem i bez nje...

U vezi World Mate-a... UPRAVO je tako i kod mene...
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 26
mob
Nokia 6630
1. Veruj mi da ti bilo kakav anti-virus program nece trebati. Samo bezveze suce bateriju.
    Pazi samo da ne primas bilo kakav fajl preko bluetooth-a a da ne znas od koga je.

2. Djuska ti nije kompatibilna sa fonom pa je slobodno brisi i sacekaj da izadje novija verzija iste (ako uopste izadje).

3,4. MMS nikad ne koristim a znam po drugim forumma da imaju problema sa doticnim aplikacijama. Probaj da koristis mail umesto, radi ko sat ako si na        mobtelu.

5. WorldMAte 2.20 ako tu verziju imas definitivno mu ne radi update za vreme, vrati se na 1.25 i uzivaj!

6. Sto se tice opere, odlican je browser samo treba naci doboro crackovanu verziju, ako se ne varam imas na ovom forumu 6-icu ali na i-phone forumu sam nasao 8.0 verziju sa akceleratorom koji radi savrseno a crackovao ga je BINPDA. Postoji i verzija SMPDA ali je losa.

7. Ovo ostavljam nekom drugome... Smiley
IP sačuvana
social share
DOS = HIGH?
I knew it was on something!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Опера8 са овог форума је феноменална. Ако не излазиш на сајтове вероватно ниси подесио све оно што је потребно. Исто важи и за верзију 6. Код ње када се отвори програм уђеш у опције па изабереш сетингс и стрелицом удесно одеш до таба адвансед где енејблујеш прокси изабереш његову адресу ( за 063 мрежу је 217.065.192.033 ), и за порт бираш ако су нокије 8080. Податке за 064 имаш на сајту. Унеси ово и ради проверено!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
meni opera osmica isto radi extra WorldMAte 2.20 mi radi extra samo preinstaliras preko stare verzije i obrises njegov  folder iz C-ea anti virus nekoristim a u telefon zarazen caribe virusom sam ubacio neka cetiri antivirus programa nijedan nije hteo da ga obrise niti ga je uopste video pa sam morao rucno da brisem--mms nekoristim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 3G
WorldMAte 2.20 izgleda neradi za Beograd, probao sam sa npr. Istanbulom i radi i update i vreme i sve, mozda smo oped pod sankcijama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
@Sova   Ocigledno je to! GRINJA mangupe, javi se da mi kazes odakle si skinuo tvoju verziju Legacy-ja!  Smile Ili da mi posaljes! Mooolim te.  Smile

@Biki  Operu i akcelerator sam skinuo sa www.symbian-mobile.co.sr, u pitanju je verzija 8 i kada odem u advanced uopste mi ne daje opciju za proxy i za port !? Samo me pita u general za konekciju i tu stoji 064 gprs.
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
mus510  meni radi extra

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenShot.jpg
(63.95 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 128
Da li je to 2.20 verzija?
IP sačuvana
social share
Nokia 6670
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.