Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa navigacijom i PC-jem  (Pročitano 2316 puta)
21. Feb 2004, 19:51:22
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Zdravo svima! Imam jedno pitanje.

Covek ima ADSL (naravno, ne zivi kod nas) i od pre nekoliko dana, uprkos odlicnoj vezi, nije mogao da se konektuje ni na jedan sajt osim uz pomoc broja. Provajder mu je dao niz saveta, sta da promeni u bazi podataka ili ukloni iz nje, on je sve to radio, i radio je i "restore" na datum od prethodnog dana i tada je sve bilo kako treba. Posle toga, sve je zavisilo od slucaja, a provajder je digao ruke. Konekciju ima izvesno (posto moze da koristi mesendzer, mada ni to nije mogao u pocetku). Ali, ponekad, ako ugasi kompjuter, ili mu pukne veza, posle toga ne moze da surfuje (osim sa brojem, ali kako da zna brojeve?), i za to mu je provajder rekao da njegov PC ne ume da konvertuje broj sajta u naziv. Ono sto ga zbunjuje je sto sve zavisi od slucaja. Varijanta virusa/crva je malo verovatna, jer bi mu ga Norton prijavio (valjda?) U svakom slucaju izvesno je da je problem do njegovog racunara, a ne do provajdera, odnosno konekcije. Najnoviji momenat - posle gasenja i ponovnog paljenja PC-ja, vratila mu se neka stara konfiguracija!

Ako neko ima neki pametan savet, bice dobrodosao, i unapred hvala.

Nada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Kakvi brojevi?
2. Jel probao sa nekim drugim browserom,mozda mu je jednostavno prso win ili explorer.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: SerbianFighter
1. Kakvi brojevi?
IP brojevi sajtova

2. Jel probao sa nekim drugim browserom,mozda mu je jednostavno prso win ili explorer.

Ne verujem jer mu se desavaju i druge cudne stvari tipa vracanja stare konfiguracije, osim toga nekad sve radi kako treba, a nekad ne.

U svakom slucaju hvala na odgovoru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Preveliko je jebanje najcesce provaliti kako nesto tako srediti pa je backup i format uz dizanje nove instalacije najbolje resenje jer nema nista efikasno kao novi pocetak
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Preveliko je jebanje najcesce provaliti kako nesto tako srediti pa je backup i format uz dizanje nove instalacije najbolje resenje jer nema nista efikasno kao novi pocetak

Izgleda da ce tako i biti! Jos jednom hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nema problema, sumnjam da ce nakon toga imati daljih problema
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Nek zakrpi Windows .. update .. mnogo je šupalj u poslednje vreme ..
Džaba antivirus kad pendžeri širom otvoreni ..   Smile
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: SVITAC
Nek zakrpi Windows .. update .. mnogo je šupalj u poslednje vreme ..
Džaba antivirus kad pendžeri širom otvoreni ..   Smile

Hvala, prenecu!

Nego, zasto ja stavim u profil svoj avatar i on mi se lepo prikaze da je tamo, a svaki put kad se vratim dobijem ovaj neutralni???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto je pravilo foruma da se koriste iskljucivo coveculjci iz galerije kao avatari.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Zato sto je pravilo foruma da se koriste iskljucivo coveculjci iz galerije kao avatari.

Bice da sam nesto pogresno shvatila... Pa da nadjem neki onda... U galeriji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.