Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 10:26:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa kompom....  (Pročitano 1349 puta)
05. Feb 2008, 20:57:15
Clan u razvoju

sta mislis,kako izgledam?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
neznam sta vise da radim tako me zivcira moj pc da bi ga razbio Smile Smile Smile prije par mijeseci sam uzeo comp   

--------------------------------------------------------------------------------

Hersteller FUJITSU SIEMENS
  Modell MS-7350VP
  Gesamter Systemspeicher 2. 00 GB RAM
  Systemtyp 32 Bit-Betriebssystem
NVIDIA GeForce 8500 GT
  Insgesamt verfügbarer Grafikspeicher 1022 MB
        Dedizierter Grafikspeicher 256 MB
        Dedizierter Systemarbeitsspeicher 0 MB
        Gemeinsam genutzter Systemspeicher 766 MB
  Grafikkarten-Treiberversion 7. 15. 11. 5834
  Auflösung des primären Monitors 1280x1024
  DirectX-Version DirectX 9. 0 oder höher
NVIDIA
Netzwerk   
------------------------------------------------------------------

imam problema cesto mi se desaje da zablokiraju mi stranice dok surfam  kad sam na netu_dosta mi programa nece da funkcionise,kao ni igre uvjek mi izbacuje i govori da ima neku gresku, imam norton ali nepokazuje da je upitanju neki virus. u cemu je problem ?dalije do sistema ili samog instaliranja windovsa viste??ili je problem do samog softwera ?????molim vas da mi kazete u cemu je problem hvala vam puno. . . . .  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 22:38:28 od enaB »
IP sačuvana
social share
http://www.youtube.com/watch?v=3lIAEziRnho&feature=related Bosanci su ipak naj stariji narod!!!

Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam, nego da me vole zbog onoga sto nisam!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i
Skeniraj komp antivirusom
preporucujem kasperskky

Sta mislis ako norton pokazuje da imas virus zasto koci  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
Skeniraj racunar sa azuriranim Anti-Virus i Anti-Spyware programima. Poseti ovu temu za vise informacija, kao i ovu temu za spisak i test najboljih Anti-Virus programa.
Ukoliko se problem i dalje pojavljuje, preporucujem ti da skenirase  racunar sa HiJackThis software-om koji je besplatan i mozes ga download-ovati na ovoj adresi, nakon cega zakaci ovde tvoj tekstualni HiJackThis log.
Citat
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tatoo
Ja cu ti govoriti iz svog iskustva, verovatno neko drugi ima svoju pricu, ali idemo ovako...
prvo: Uninstaliraj Norton zato sto zauzima previse resursa na racunaru i najbolje bi ti bilo da instaliras neki drugi antivirus tipa NOD32
drugo: Nemoj da instaliras firewall, vec ostavi da ti kao firewall radi onaj koji dolazi sa Vistom, isto tako ostavi da radi Windows Defender
trece: Iskljuci bespotrebne programe iz startup-a, jednostavno ostavi one koji ti trebaju...
cetvrto: Podesi grafiku da ti radi optimalno i na onoj rezoluciji koja je default za monitor
to bi otprilike bilo to...
naravno pre svega toga trebao bi iz predostroznosti da skeniras racunar...
javi ako zapne...pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1

preporucujem kasperskky
ni kis nije vise o0no sto je bio...
tebi treba generalka,dobra zastita(ja koristim Zone Alarm+antivirus,AVG (jeste da nije nesto ali je free) i treba ti program tipa Sistem mexanic ilio jos bolje Tune-Up)
sve sto te moze interesovati a i vise se nalazi
OVDE
citaj malo nigde neces naci bolji toturijal...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mani se te viste prijatelju, instaliraj XP i da te bog vidiako ti je bar stalo do nje pukni vista transformation pack za XP i eto). Nece da ti koci ima da leti!

Razlozi: Prvo sam softver (moras da pazis sta instaliras jer nisu svi kompatibilni sa vistom) sto moguce da kod tebe pravi problem, drugo vista ima dosta bagova jer je relativno novi system, itd .... Eto toliko od mene POZZZ
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

sta mislis,kako izgledam?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
ej hvala vam na odgovorima hvala puno izdvojio sam neke pa cu ih poslusat_kad budem sredio stvari mislim ako budem javicu vam ... hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Smile Smile
IP sačuvana
social share
http://www.youtube.com/watch?v=3lIAEziRnho&feature=related Bosanci su ipak naj stariji narod!!!

Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam, nego da me vole zbog onoga sto nisam!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
...pukni vista transformation pack...
Vista Mizer!!!
batali to sranje to moze da ti unisti ceo sistem...
bilo je vec price o tome...u cak 2 teme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako mogu da instaliram antivirus na telefonu( sony ericsson k800i)? i za Nokia n73? Pomagajte braco. . . ce mi rikne fon. . . .  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Citat
prvo: Uninstaliraj Norton zato sto zauzima previse resursa na racunaru i najbolje bi ti bilo da instaliras neki drugi antivirus tipa NOD32
drugo: Nemoj da instaliras firewall, vec ostavi da ti kao firewall radi onaj koji dolazi sa Vistom, isto tako ostavi da radi Windows Defender
Ne zna se koji se savet bolji  Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 14:42:36 od enaB »
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 10:26:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.