Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa deckom...  (Pročitano 16615 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ni slucajno , ali ni slucajno ne smes da pomislis da je on jedini koji ce te voleti u zivotu ,i da nece biti boljih i lepsih i .....
Pubertetske muke su sigurno nesto sto ti se sada u tom uzrastu cine kao najveci problemi koje neko moze da ima u zivotu ...inace svaki problem koji imamo u nekom periodu naseg odrastanja nam se cini "najveci" sve dok ne postignemo punu fizicku i psihicku zrelost, a onda kada se suocimo sa stvarnim zivotnim problemima sve pre toga nam se cini smesnim , i svi bi smo se rado vratili u "doba nevinosti" vreme kada smo patili zbog toga sto smo zaljubljeni u onu ili onoga , a on/ona nas ne zarezuje ili zato sto nam lose ide u skoli ,ili sta sve ne.... neko sazri sa 20,3,4,5...neko sa 30,3,4,5...kakva ljubav kakvi barkaci u tvom slucaju , i ako te jos jednom udari ,prijavi ga nadleznima u skoli, ili miliciji i sl. (da ne kazem da bi dobro bilo i da mu tvoji drugari malo "objasne" kako bi trebao da se ponasa sa devojkama...ucinices uslugu svim onim curama koje bude imao posle tebe), prvo i osnovno razgovaraj sa roditeljima,psihologom ili nekom odraslom osobom u koju imas poverenja i ciji savet cenis...pa neces valjda da dozvolis da ti jedna budala koji sve to vuce iz svoje porodice upropasti  verovatno najlepse doba prakticno detinjstva...(jer da , ti si jos uvek dete po svim parametrima) i ne mozes sama sa time da se nosis ,ali mozes da dokazes svoju zrelost i u tom dobu , tako sto ces potraziti pomoc starijih i iskusnijih osoba...i veruj mi bice momaka u tvom zivotu , neces znati sta da radis sa njima.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
 Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Kako mozes da dozvolis da te neko maltretira, nemoj slucajno da se pomiris sa takvim ponasanjem, imas valjda samopostovanje. Kloni ga se, zavrsi skolu i budi uspesna u zivotu. Shvati da te on ne zasluzuje, njemu moze pomoci jedino psihijatar kao sto neko rece. Pocni da se druzis sa drugim momcima,( koji ga po mogucnosti ne poznaju i nisu njegovi drugovi) i videces da ih ima i drugacijih.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Neznam sta da ti kazem na to a da nije receno ovde. Jednostavno resi ga se, on je zadnje sto ti treba u zivotu. Uvek mozes naci boljeg decka koji ce te voleti, ceniti i postovati.

Razmisi o svemu i vidi da mnogo vise dobijas kada ga ostavis nego da ostanes sa njim.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ne zaboravimo da postoje i obrnute situacije, kada devojka vrši torturu nad momkom..naravno ne u smislu da on dobija batine od nje (mada sam �ula da i to postoji) već - psihi�ka tortura.
postoji naravno, ali kao sto rece SF to je mnogo bezazlenije... mada moze i to biti zaebano... a bdv mog druga je prebila devojka, slomila mu nos i 2 rebra... doduse trenirala je neku borilacku vestinu dosta ozbiljno, cini mi se aikido... sta smo mu radili posle toga  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
pa neces valjda da dozvolis da ti jedna budala koji sve to vuce iz svoje porodice upropasti verovatno najlepse doba prakticno detinjstva
Sta da vam kazem,hvala vam,pomogli ste mi da shvatim mnoge stvari jer o ovome jos nisam razgovarala sa nekim starijim.Sto se tice ovoga za porodicu,tacno je jer mu veoma dobro znam roditelje(seljacine) i potpuno je u skladu sa njihovim vaspitanjem i potpuno se vidi da je sve vredjanje i svako ponizenje pokupio u familiji. Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ako decak gleda kako otac glumi "pater familias"i vredja i pomizava majku ...i on ce to raditi u kasnijim svojim vezama.
U svakem slucaju ....svi su ti ovde dali isti savet i svi su imali isto misljenje o tom problemu, a to ipak nesto znaci.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
pa neces valjda da dozvolis da ti jedna budala koji sve to vuce iz svoje porodice upropasti verovatno najlepse doba prakticno detinjstva
Sta da vam kazem,hvala vam,pomogli ste mi da shvatim mnoge stvari jer o ovome jos nisam razgovarala sa nekim starijim.Sto se tice ovoga za porodicu,tacno je jer mu veoma dobro znam roditelje(seljacine) i potpuno je u skladu sa njihovim vaspitanjem i potpuno se vidi da je sve vredjanje i svako ponizenje pokupio u familiji. Smile
Iz tvog teksta je ocigledno da i ti imas neke probleme u porodici koji su doveli do totalnog manjka samopouzdanja i ocajne potrebe za mrvicu necije ljubavi. Razmisli malo i o tom i probaj porazgovarati sa psihologom o tome.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kako ono beze.. popular psihology iz americkih filmova.. sve sto uradis je ok ako te majka nije dojila...
Ne mora da znaci da ima problematicnu porodicu ako ima ocajnu potrebu za necijom ljubavi... ... ... veruj mi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i

Citat
Iz tvog teksta je ocigledno da i ti imas neke probleme u porodici koji su doveli do totalnog manjka samopouzdanja i ocajne potrebe za mrvicu necije ljubavi. Razmisli malo i o tom i probaj porazgovarati sa psihologom o tome.
Citat
Nakon ovoga dosta sam razmisljala o tome da li i ja mozda imam nekih takvih problema i shvatila sam da u sustini nemam jer su mi roditelji normalni i mogu sa njima otvoreno da pricam.Ranije(pre godinu dana) bila sam sasvim OK sto se tice samopouzdanja ali ono je definitivno opalo od kada sam sa njim i to prilicno jer je uvek ubedjen da je on na vrhu,a ja na dnu i stalno vredja moje odluke ne postuje moje misljenje,uvek se ja trudim oko njega nikad on oko mene i uvek je on u pravu.Ukratko svim silama se trudi da meni bude sve gore i gore i da me ponizi.Ne idemo u iste srednje skole(njegova je jedna od najbolje opremljenih u zemlji) i stalno se trudi da mi to spominje i stalno prics o svojoj skoli dok ja ne smem da progovorim o mojoj i za svaku svadju(za koju je on kriv) je moram da molim i da se izvinjavam...Mislim da je stvarno vreme kao sto ste mi svi vi rekli da ga se otarasim,mada mozda nece biti tako lako da ga prebolim...
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.