Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:06:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nezgoda sa gasenjem racunara  (Pročitano 962 puta)
15. Apr 2007, 10:27:03
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
Nokia n-gage
strike F1 to retry boot, F2 for setup utility

Mali problim ili ce ipak biti veliki.

Racunar je radio normalno tokom radnog vremena kad su pokusali da ga ugase nije mogao preko
Start>Shutdown
Pa su ga ugasili na Power dugme.
I kada su pokusali da ponovo upale racunar dobili su crni ekran sa greskom:
"strike F1 to retry boot, F2 for setup utility"
Sistem se ne moze podici.to sam shvatio.

Pitanje je ima li kakve sanse da se vrate podatci sa diska posto su veoma vazni.
Smile Smile Smile
Navodno drugi racunar nije mogao da prepozna taj disk i da su pokusali sa nekoliko programa
da vrate podatke ali nisu uspjeli.
Ja nisa mogao da vidi sta su to radili posto ne mogu istovremeno da budem na dva kraja drzave. Smile Smile Smile

Ako neko zna nesto sto bi moglo pomoci neka javi.
Unaprijed Hvala
IP sačuvana
social share
Live free or Die Hard Ubuntu 6.10 Edgy Eft
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
U biosu proveri boot skvenca odakle ide, ako ide sa harda a opet nece ubaci load setup defaults, ako ito nece resetuj bios, ako krene , zavrsi sa biosom onaj crni ekran i bela slova pa stane, windows nevalja. Probaj da repariras. Ako i to ne uspe, a podaci su na istoj particiji kde i windous, prebaci hard u drugi racunar i skini ih, ako su podaci na drugoj particiji reinstaliraj win.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
Nokia n-gage
Pokusacu ja da cackam samo da se vratim kuci.
Navodno su pokusali da prebace u drugi racunar i nije mogao da ga prepozna.
A li daje mi nadu to sto ti momci nisu bas strucni pa nisu puno cackali.
Kazu da je disk skroz otisao i svasta nesta.Vec su caletu planirali da prodaju novi komp.
U sta ja ne vjerujem jer nije ga grom udario pa da sve sprzi.Cu ima mamu kad se vratim

Ispravite me ako grijesim.

Nije mi bitno da podignem Win nego samo da spasem podatrke sa C diska.
i ako je nastalo vec neko ostecenje nasilnim gacenjem kakve su sanse da se spasu podatci.

Da ne gnjavim vise ovako javicu tacnije kakvo je stanje kad ga pogledam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Jedino ako je elektronika na hardu otisla moze biti sranja ali i u tom slucaju moze se prebaciti sa drugog harda, i odraditi posao. Ovo kazem sto kazes da su prebacivali na drugi komp pa nije prepoznao, mozda je i dzamper pogresno stavljen, a ako su coveku vec ponudili da kupi drugi tu moze nesto i da smrdi. Proveri odakle ide smrad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
Nokia n-gage
Ma zato i kazem njima se ne radi a hoce pare.
Vec sam jednom dobio dzabe disk od 40 Gb ljudi ga htjeli bacit ja ga samo formatirao i radi normalno.
Staces.
Pa znas nije ga mogao prepoznati a pokusali su sa nekoliko programa da vrate podatke i nema nista.
Smrdi smrdi uzasno smrdi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:06:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.