Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 22:34:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemcic sa devojkom...  (Pročitano 7379 puta)
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n70
B@mbin@, mislio sam na to da su obe mogucnosti realne i moguce. i mnogo drugih. moguce je i da se nas dvojica sretnemo, i ko zna sta da bude. ne razmisljam o tome. moguce je da i meni uradi isto sto i njemu, u tom slucaju, bilo je lepo dok je trajalo, moguce je i da to bude to i njoj i meni...a nije potrebno nikakvo cudo da se ostvari bilo koja od ovih mogucnosti. zivot ce ici dalje, bili nas dvoje zajedno dugo ili to bude samo jos jedna od prolaznih vezica...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 20:06:43 od SolitaryMan »
IP sačuvana
social share
It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
И само бих додала: живот ће ићи даље и ако се испостави да вам није суђено ни да покушате, из овог или оног разлога.  Smile

Али, у сваком случају, размисли треба ли је чекати или не. Ипак је одлука само на њој, па се запитај која је твоја, а која улога њеног момка у целој причи; ко заправо ту "вуче конце"?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Konce vuče ona. Život uvek ide dalje, bilo nama lepo ili ne. Pravo pitanje je koliko lako možemo nekoga da prebolimo i u što kraćem roku da krenemo da živimo normalno?
To da li će tebi biti svejedno da li si sa njom ili ne, to već govori o nečemu drugom, otvara nova pitanja. Da li je tebi stvarno stalo da budeš sa njom ili više u "daj šta daš" fazonu? Do sada koliko sam video iz tvojih postova nisi imao snage da se okreneš i da joj pokažeš da mora da se odluči, a sada odjednom koliko traje neka traje...
"Nešto je trulo u državi Danskoj" - reče jednom neko.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
"Nešto je trulo u državi Danskoj" - reče jednom neko.....

Hamlet, tacnije  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Hamlet, tacnije  Smile
Lepo je znati da postoji još ljudi koji vole da čitaju. Može puno toga da se nauči i sazna u naizgled bezazlenim knjigama.
Prikladno ovoj temi citirao bih Simonidu Stanković i jedan pasus koji se nalazi negde na početku njene knjige pod nazivom "Grabljivica":
"Ja, ponosna vlasnica pičke. Pičke koja nije od sapunice, te ne može da se potroši, pičke koja nema cajger, pa da se vidi koliko sam prošla. Ja, vlasnica savršene robe koju imaš, prodaš i ostaje ti.žIma li bolje ekonomije? Ja se ne žalim. A ni PDV ne plaćam."
Citat isuviše vulgaran za moj ukus ali nažalost sve se više klinki razmišlja na ovaj način i tako pokušava da lakše prođe u životu.
Usput ko voli da čita može da pročita i dva romana od mlade književnice Maše Rebić "Sponzoruša" i "Devojke kraja". Neko će reći da knjige nisu za ovu temu i da postoji druga tema za moj post, ali verujte pročitajte ove knjige, neće vam trebati više od desetak dana, ma da ja cenim da je nedelju dana realan rok i shvatićete o čemu vam pričam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Meni je zanimljivo kako ljudi neki put svesno potiskuju razum zarad neceg sto ce se na kraju ispostaviti da je bilo nevredno totalno.
A u ovom konkretnom slucaju, njega ce kostati i zivaca i vremena. Nju mnogo manje.

Je li ljudima toliko tesko da sami funkcionisu da ce radije biti s nekim za koga svesno znaju da nije pravi izbor, 'pa makar i do leta' kako rece autor teme ?

Ne znam .. lako se zaljubiti i to ne zahteva puno vremena, ali isto tako ne treba bas previse vremena da vidis je li ta osoba stvarnost ili iluzija .. a potiskivati istinu je gubljenje vremena i drugih, boljih sansi
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Meni je zanimljivo kako ljudi neki put svesno potiskuju razum zarad neceg sto ce se na kraju ispostaviti da je bilo nevredno totalno.
A u ovom konkretnom slucaju, njega ce kostati i zivaca i vremena. Nju mnogo manje.

Je li ljudima toliko tesko da sami funkcionisu da ce radije biti s nekim za koga svesno znaju da nije pravi izbor, 'pa makar i do leta' kako rece autor teme ?

Ne znam .. lako se zaljubiti i to ne zahteva puno vremena, ali isto tako ne treba bas previse vremena da vidis je li ta osoba stvarnost ili iluzija .. a potiskivati istinu je gubljenje vremena i drugih, boljih sansi
Е, Цес, свака ти се позлатила...
Аутору ове теме: прочитај пажљиво Цесин пост... и неколико пута... Уствари, одштампај га и окачи о зид  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dobro, nije da sam toplu vodu bas izmislila, ali eve ti cvetic  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Фала...  Smile
Али убола си суштину... Мени то никад не би пошло за руком у тако сажетој форми...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Kažu da je prvi uzdah zaljubljenog, posledni uzdah razumnog, ako me razumete šta sam hteo da kažem.
Inače B@mbin@ i cesarica18 obe od mene imate  Smile zbog vaših poruka i saveta, načina razmišljanja. Sad znam kome treba da se obratim ako se nađem u sličnoj situaciji i bude mi zatrebao savet. A drugima da poručim da vas lepo i pažljivo saslušaju, možda im se vaš sud nesviđa ali istina nemora uvek da bude lepa.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 00:15:11 od misterxxl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 22:34:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.